Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
-
Boonen007
őstag
Sziasztok!
Tegnap reggeltől kb. 15 percenként kapok valamilyen spam levelet az outlook emailcímemre már kezdek agyvérzést kapni, csináltam már kb 500000000 szabályt, de van amit nem is tud email alapján csak a tárgyban lévő szavak alapján, ha a spam szűrést arra állítom, hogy kizárólagos, akkor a többi emailal mi történik? Levélszemétbe kerül, vagy törölt mappába, vagy ha esetleg valami normális emailt kapnék ami nincs a listámon akkor cseszhetem? -
válasz
vicuska42
üzenetére
A következő helyek valamelyikén kellene lennie (operációs rendszertől függően):
drive:\Users\user\AppData\Local\Microsoft\Outlook
drive:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Microsoft\OutlookAhol értelemszerűen a drive: a telepített HDD jele (pl: C:\), az "user" pedig a fiók neve.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Van valami mód arra, hogy outlook 2016 névjegyeimet szinkronizáljam gmail-es címjegyzékemmel? Persze jó lenne oda-vissza.
-
vicuska42
újonc
sziasztok Vicuska vagyok.
Van egy kis gondom tud esetleg segíteni valaki?
Sajnos összeomlott a 2007-es Microsoft Office Qulokk
levelezési rendszerem.
A hibát megtaláltam ,de sajnos hiába követem az általam talált utasításokat nem jutok innen a képtől tovább eddig sikerül eljutnom.Köszönöm ha valaki esetleg tud segíteni.
Vicuska

-
StLui
veterán
Én online outlook levelezésről szeretnék kérdezni.
1-2 hónapja upgradelték. Azóta az oda irányított gmail-es és inviteles levelezés mappámban létrejött egy külön inbox mappa, és oda érkeznek, gmail esetében random néhány napontva ömlesztve, a levelek. Ez nem lenne gond, de a gmail-es levelek megérkeznek azóta a beérkezett üzenetek mappába is, ide rendesen, időben, és külön kell törölnöm a gmail-es mappán belüli inbox-ból is és a beérkezett üzenetek közül is amit törölni szeretnék (a nagyját). Illetve amely gmail-es leveleket külön mappába irányítottam régen, azok most is oda érkeznek, nem pedig a beérkezett üzenetekbe, de az inboxba is. Mit lehet ezzel kezdeni? Amikor törlöm őket a mindkét helyről, természetesen ugyanaz a levél kétszer szerepel a kukában.Illetve a kontaktoknál is megint zűrzavar lett, azonos, vagy hasonló nevű embereket összekapcsolt (pl apa-fia) azóta sosem tudom melyiket hívom, vagy melyik hív, vagy kinek írok éppen, nem is tudom rendesen szétbontani már. Ezt az automatizmust ki lehet valahogy kapcsolni?
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok, Kiírja az email kliensem kiírta, hogy a postafiókom 90%-ban tele van, egy éve se használom. A telefonomból ha kitörlök sokat, az segít? A laptopon megtartanám, az fontos. Ez így segít?
-
Johnyy
tag
válasz
zsamiatt
üzenetére
Igen.
Sikerült megoldani.
Az Avast Free vírusirtó van fent ezen a gépen. Mielőtt próbáltam volna az Outlookot, már létrehoztam a többi programnak a szabályait. Az avastsvc.exe-t letiltottam a netről.Most engedélyeztem az avastsvc.exe-t, így most már jó. A tesztüzenetet is elküldi. (Nem értem a dolgot, de így működik.)
Azt is próbáltam, hogy kikapcsoltam az Avastot, de akkor meg Küldés/fogadás-ra másik hibát dobott:
A(z) '...mail.hu - Fogadás' feladat hibát jelzett (0x80042108): 'Az Outlook nem tud kapcsolatot teremteni a bejövő levelek (POP3) kiszolgálójával.' -
vanek
tag
Üdv!
A problémám az lenne, hogy a céges gépeken archiváljuk a 2016 os levelezéseket és miután az outlook végez az archiválással, rengeteg mappában hagy 2016-os levelezést, amit kézzel kell áthelyezni az archive mappába. 2016 dec 31 ig van beállítva az archiválás.
Valaki találkozott már ezzel a problémával? Esetleg valami megoldás?
Előre is köszönöm!
-
Johnyy
tag
Sziasztok!
A problémás gépen Windows 7 Professional SP1 32 bit, és 2007-es Outlook van.
Eddig nem volt probléma, de feltelepítettem a Windows Firewall Control programot, amivel a Windows 7 beépített tűzfalát lehet állítgatni.Ha úgy állítom be a tűzfalat, hogy a kimenő kapcsolatokat ne szűrje, akkor nincs semmi hiba minden tökéletes. Ha viszont úgy állítom be, hogy a kimenő kapcsolatokat is szűrje, akkor van ez a hiba.
Küldés/fogadás-ra kattintva Hibák:
A(z) '...mail.hu - Fogadás' feladat hibát jelzett (0x800CCC1A): 'A kiszolgáló' nem támogatja a megadott titkosítási módszert. Próbálkozzon másik módszer használatával.'Így van beállítva az Outlook:
Bejövő üzenetek kiszolgálója: POP.invitel.hu
Kimenő levelek kiszolgálója (SMTP): submit.invitel.huKimenő levelek kiszolgálója (SMTP) hitelesítést igényel bepipálva
A bejövő levelek kiszolgálójával azonos beállítások használataPortok:
Bejövő levelek kiszolgálója (POP3): 995
A kiszolgáló titkosított kapcsolatot (SSL) igényel bepipálva
Kimenő levelek kiszolgálója (SMTP): 465Így tuti a tűzfal miatt van.
Szerintetek milyen tűzfal szabályt kellene létrehozni?
Már próbáltam párat, de nem sikerül sajnos. -
KeyServices
csendes tag
Sziasztok!
Outlook 2013-al használok egy IMAP-os e-mailt. Emiatt az Outlook az adatokat nem PST-ben, hanem OST-ben tárolja. Az OST-t pedig valahol az AppData mappába teszi.
A biztonsági mentések egyszerűsítése végett én azt az OST fájlt máshol szeretném tárolni, de úgy tűnik ez nem olyan egyszerű mint egy PST-nél, hogy csak áthelyezem és újra importálom.
Próbálkoztam már az e-mail profilokat átállításával, a registryben megpróbáltam kényszeríteni a programot, hogy az általam preferált helyre készítsen egy új fájlt és próbáltam az újra importálós dolgot.
Ezek közül egyik sem hozott semmilyen eredményt.
Előre is köszönöm a segítséget!

-
ph2012
senior tag
Mai nap ezt csinálta az Outlook fiókom: [link].
Letiltódik az outlook fiókom. Meg kell adnom a telefonszámomat és kapok egy kódot amivel újra aktiválhatom. Ma ezt többször megcsinálta és végleg letiltotta az outlook fiókomat.
Mi ez? Sokat e-mailt írok, de ilyet még nem csinált.
-
ROBERTOH
őstag
Sziasztok!
A problémám a következő:
Outlook 2010, két exchange fiók van beállítva. Csak az egyik postafiókra érkező levél után jelenik meg a boriték az outlook tálcán lévő ikonján. (Beállítások/Levelek/Boriték ikon a tálcán be van pipálva)
Tálca tulajdonságok/Testreszabás/Microsoft Outlook Új olvasatlan e-mailjei vannak.-ot átállítottam Ikonok és értesítések megjelenítése-ra (Csak az értesítések megjelenítése-ől), de ez sem változtatott semmit.Van valakinek valamilyen ötlete, hogy hogy lehetne rávenni az outlook-ot, hogy mindkét postafiókra érkező leveleknél mutassa az ikonja a borítékot?
Előre is köszi!

-
spe88
senior tag
Outlook 2016-ban IMAP-pal be lehet állítani, hogy a csatolámnyokat ne töltse le? Vagy legalább azt, hogy adott méretű mail-t ne töltsön le?
Olvastam, hogy elvileg csak POP3-mal megy. Igaz ez?
Köszi szépen
-
_Fefe_
tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Ok.
A 2010-et nem használtam, nem ismerem sajnos. Lehet, hogy jobb lett volna, de a gépek 2015-ben lettek vásárolva Office csomaggal együtt Win10 telepítéssel, akkor a 2013 volt a legfrissebb. (Előtte Office 2007 volt a régi gépeken, de nem rémlik különösebb jellegű hiba)Az Outlook 2013-nak vannak még furcsaságai, például hogy az értesítések nem mindig működnek, van úgy hogy értesít hanggal és jelzéssel, de van úgy hogy elfelejt hanggal jelezni csak ablakban értesít, de van hogy se hang se jelzés nincs. Pedig minden értesítési funkció bekapcsolva és ellenőrizve.
-
_Fefe_
tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Köszönöm a válaszod.

Sajnos az Outlook (2013) már nem tudta a saját próba névjegyeit sem úgy exportálni (egyben .csv formátumban), hogy azt azután saját maga képes legyen hiba nélkül importálni (szintén Outlook 2013). Ez hihetetlen, semmilyen beállítást nem találtam sehol erre. Csak egy fél megoldást találtam erre, az nem más lett, mint az hogy a névjegyeket .vcf formátumban mentem ki a windows live mail -ből, majd ezeket egyesével "húzom át" az Outlook névjegyzékébe. Így hiba nélkül megjelenik az összes névjegy, minden adattal. Ha pedig exportálni akarok Outlookból, akkor a névjegyeket szintén egyenként .msg formátumban mentem ki, így ezeket egy másik Outlook szintén "belehúzva" a névjegyzékbe hiba nélkül felismeri, és megjeleníteni. Ez így eléggé fapados megoldás lett, de legalább működik.

A Gmail, a live mail által generált .csv fájlt hiba nélkül tudta importálni. A Gmail-ből ezután ezt az adatbázist exportáltam szintén .csv formátumban. Az így generált .csv fájlt szintén nem tudta az Outlook importálni, elakad a folyamat a mezők egyeztetésénél, szintén úgy látja az Outlook, hogy az összes adat egy sorban van, vesszővel elválasztva, így nem lehet "áthúzni" a mezőneveket egymással egyeztetve.
Az is lehet, hogy csak valamilyen Outlook beállítás nem működik, de még nem jöttem rá, mi is lehet az. (Esetleg valamilyen Windows 10 beállítás nem működik.)
-
_Fefe_
tag
Sziasztok!
Egy fura problémába ütköztem az Outlook névjegyek export-import folyamatával kapcsolatban. A névjegyeket a windows live mail programból exportáltam .csv formátumban. Excelben megnyitva a fájlt, a név, cím stb. tökéletesen oszlopokba jelenik meg névjegyenként, teljesen szabályos formában. Ezt a fájlt az Outlook import segítségével próbálom meg importálni, azonban az import folyamat utolsó szakaszában a program kéri a mezők egyeztetését. Itt kellene "áthúzni" az egyes mezőket, párosítva azokat. Itt azonban nem lehet egyesével (név, cím, email stb.) "áthúzni" az elemet, mivel ezek, vagyis az összes adat egy sorban, vesszővel elválasztva jelenik meg:

Mi lehet erre a megoldás? Így nem lehet importálni a névjegyeket, mivel ebben az esetben összekeveri a névjegyeket, az adatok pedig elvesznek, bármelyik sorral is egyeztetem az importálandó sort.
A legszebb az egészben, ha az Outlookban kézzel viszek fel pár névjegyet, majd ezt próbálom meg exportálni, akkor a kapott .csv fájlban szintén egy sorban, egymás után jelennek meg a névjegyek, nem oszlopokba rendezve (ahogy szabályosan kellene, mint a live mail .csv fájlban). Ezt az Outlook által generált .csv fájlt szintén nem tudja már önmagába sem importálni, mivel itt is a mezők egyeztetésénél egy sorban jelenik meg az összes adat. Itt sem lehet egyesével mezőket egyeztetni, mivel egy sorban van az összes adat.
Találkozott már valaki hasonló problémával? Mit csinálok esetleg rosszul?
-
brsdnl92
tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy Microsoft Outlook-kal (és Thundernird-del is) küldött e-mail-ek a spam mappába kerülnek (pl. gmail-es e-mail-re küldve). Mit lehet beállítani?
Köszi.
-
psg5
veterán
válasz
Max1mus
üzenetére
A második linken a harmadik bekezdésben foglaltaknál úgy van most is, hogy az Unicode formátum használata be van jelölve.
A első linket most nézegetem, elég hoszadalmasnak tűnik és Outlook 2013-ra írták, nem tudom bevállik-e 2016-nál is?...megaztán regiszteribe nem vagyok hajlandó ilyenért mókolni
Köszi!
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Outlook 2016-ot használunk és kaptunk egy továbbított levelet, melynél az eredeti levélben rossza kódolás.
Régebbi oulookokkla simán tudtuk átkódolni, de 2016-ban nem találjuk.
Hol lehet?
Esetleg ha nem így akkor ha kimásoljuk egy word-be ott visszalehet kódolni?Nagyon köszi előre is!
-
Valószínűleg a szerver üzemeltetőd szólt hogy kevés a tárhely a levelek miatt. De ő nem fiókra bontva nézi, hanem az összesre, ami az adott domainhez/előfizetéshez stb. tartozik. Meg kéne nézni, hogy a többi fiók hogy áll, vagy megkérdezni, hogy nem-e egységes tárhelyet biztosít és akár az is számít mennyi van elfoglalva FTP/Fájl stb. szinten.
-
m3tr0
őstag
válasz
zsamiatt
üzenetére
Persze, de ha van 900 leveled és működik minden jól,majd másnap nem kapsz meg leveleket...elkezded törölgetni őket...majd egy idő után már csak azokat nem kapod meg amiben van csatolmány (egy 260 kb-os csatolmány sem ment át) akkor nem tudok mit kezdeni vele.
Tehát hiába mondod,hogy a tárhely, mert nem 20-30 mb-os csatolmányok nem mentek át.Előtte a 900 levél között meg volt nem egy több megás csatolmány és hiba nélkül működött.
Nem tudom érthető-e.
-
m3tr0
őstag
válasz
zsamiatt
üzenetére
IMAP.
A kiszolgálótól aki a szerverünket üzemelteti azt az információt kaptuk,hogy töröljük a leveleinket,hogy legyen hely. De mindegy volt,hogy 800 vagy csak 500 levél volt a postaládában, aztán lementünk 50-ig.
Tehát töröltük a leveleket és most éppen működik.De másik gépen (thunderbirdön) pl. amennyiben stabilan 1500 levél körül tartjuk a számot hibátlanul működik minden.
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
Outlook a következőt produkálja, sima szöveges levelet megkapom, de a csatolmánnyal ellátottra egyből az az üzenet jön, hogy megtelt a postafiókom. Ellenben közel sincs tele.
Ez mitől lehet?
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok, Egy olyan problémával küzdünk hetek óta, hogy szeretnénk archiválni.
Exchanggel fút az Outlook. Próbáltuk 2010, 2013, 2016 esetén is de mindig abba a hibába ütközünk, hogy egy csomó elemet nem archivál le a pstbe az Outlook. Az elemeket persze törli. De ez így elégé megbízhatatlan. Találkozott már más is hasonlóval? Ha sikerült megoldani megköszönném, ha megosztaná a megosztást. -
spe88
senior tag
válasz
Max1mus
üzenetére
de ha van egy csatolmány a levélben, ami pár mb, akkor is letölti a levél szöveges részét, vagy teljesen kihagyja az egész levelet? Próbálta ezt már valaki?
arra akarok kilyukadni, hogy a header a hozzászólásomban a levél tárgyát jelzi vagy a teljes levelet magában a csatolmány nélkül?
-
spe88
senior tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Jah egyfajta 3rd party-ként gondoltam. Nem nagyon hallottam róla, de azért valljuk be nem lenne bonyolult megoldani, hogy ha beütök valamit az Outlook-ba, hogy xy küldte ekkor és ekkor, tartalmazza ezt, azt elküldi a Gmailnek és ott rákeres és csak a találatokat tölti le.
Nyilván mindegyik mail-szerver más algoritmust használ, de a Gmail egyeduralkodó szóval arra létezhetne. Nyilván mondjuk nem sok ember használná, ezért nem is foglalkozik vele senki.
Programozóknak ezt a kódot megírni belépő szint szerintem.
Viszont olyan létezik-e, hogy nem csak a fejléceket tölti le IMAP-pal, hanem a szövegtörzset is, viszont a csatolmányokat nem? Úgy nem lenne több 1 GB-nál a pst fájl szerintem, azt meg kíbírom. Ilyen van?
MS az alábbiakat írja, de az nekem nem jó, mivel, ha van csatolmány, akkor csak a fejlécet tölti le.
Olyan kéne, ami a szövegtörzset is, viszont a csatolmányt nem.For any folder that you select to include in a send/receive, under Folder Options, select Download complete item including attachments, and then select Download only headers for items larger than n KB.
Enter the maximum size of items that you want to download. You can specify a size from 1 KB to 9999 KB. If an item is larger than the number that you enter, only the header for the item is downloaded.
-
MichaelSD
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Lehet hogy félre értem a problémát, de szerintem a gond az hogy a Gmail címkék Gmail specifikusak. A Gmail címkék / tagek csak a Gmail webfelületén használhatóak a célnak megfelelően.
Az Outlook minden címkének egy mappát csinál és abba teszi a leveleket. De az egy mappa és semmi köze a címkékhez. A többlet szerintem abból adódhat, bár ez egy feltételezés, hogy az outlook külön mappákba is teszi az emailket. Ha email xyz rendelkezik az A/B/C címkével, akkor az outlook beleteszi az A/B/C mappába is, gyakorlatilag háromszor.
-
spe88
senior tag
Hello!
Beállítható az bárhogyan, hogy az Outlook csak a mostantól érkező leveleket töltse le a gépre és a régieket ne, viszont rá tudjak keresni Outlookon keresztül.
Szeretném elkerülni, hogy a több mint 10GB-nyi mailt letöltse a gépemre.
Gyakorlatilag ugyanúgy keressen az outlook a levelek közt, mint Gmail, csak Gmailen keresztül ne saját magán.
Gondolom ez esélytelen, ugye?
Köszi
-
Dilikutya
félisten
válasz
Max1mus
üzenetére
Mondom, hogy a felcímkézett leveleket leszedte a beérkezett üzenetekbe meg a címkével megegyező mappába is. Amit meg én rendeztem mappába a kliensben, azt meg felszinkronizálta, tökmindegy volt, hogy onnan töltötte le, és ugyebár egy példányban már létezett. A gépen most van egy 10 Gb-os postafiókom, miközben nincs is annyi levelem. Legalább annak elejét vettem, hogy a már letöltöttet vissza szinkronizálja (jelenleg helyi gépen nem rendezek mappákba semmit). A múltkor nagy boldogan belevetettem magam az Outlook jónak tűnő képességeibe, erre elfogyott a tárterületem a Gmail-en pár nap alatt. Most mappa és címke nélkül használom, de így nem az igazi. Csak a WLM-et már le kellett cserélni, a beépített levelezőben meg nem bíztam, az Outlook-nak legalább egységes postafiókfájlja van, Outlook Express-ből nem lehetett normálisan Windows Live Mail-be importálni, és mindkettőből csak külső, fizetős programmal működik pst-be, de működik, az MS ehhez nem is ad eszközt. Bár ha nem kutyulna az IMAP-el az Outlook, akkor ez egy jó megoldás lenne, mivel a Gmail-en elférnek a levelek bőven, és bármikor leszinkronizálhatók.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Max1mus
üzenetére
Igen, de én IMAP-en használom jelenleg a Gmail-t. A címkézés így se ér semmit, ha ide-oda szinkronizálja. Minek hozok létre mappákat a kliensben, ha letöltve áthelyezés után ugyanolyan nevű mappába fel is tölti vissza a Gmail-re? A POP3-al csak arra gondoltam, hogy azzal nincs ilyen oda-vissza kavarás, letölti, kész, helyben oda pakolgatom, ahova akarom, a kliens nem tölti vissza.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Max1mus
üzenetére
Nem érted. Leszinkronizált az Outlook 10 Gb levelet, holott a postaláda nincs is ekkora. Csak a címkék, mappák használata megkavarja. Amit weben megcímkézek, azt letölti a beérkező levelekbe és külön mappába is, amit meg beérkezéskor áthelyezek mappába, azt felszinkronizálja egy mappába, de a beérkezőben is megmarad. Tehát nincs egy normális összhang, hogy amit kliensben áthelyezek, törlök, az a kiszolgálón is úgy legyen, és fordítva. Nonszensz, hogy a címkével jelöltekből plusz példányt tölt le, amit meg átrakok mappába, azt felszinkronizálja, és abból meg a kiszolgálón lesz kettő.
-
válasz
Dilikutya
üzenetére
Az IMAP lényege, hogy ami az egyik kliensben történik, az szinkronizálásra kerül a többiekben is, viszont a levelek a kiszolgálón tárolódnak. Amennyiben a POP3 és IMAP protokollokat együtt használod, az egész megkavarodhat.
Tehát értelmetlen lenne az IMAP-nál azt várni hogy azok a leveleid amiket leszedtél törlődjenek... -
Dilikutya
félisten
válasz
Dilikutya
üzenetére
Rájöttem valamire. Ha a webes felületen címkézem a leveleket, akkor azokat az Outlook letölti a beérkező üzenetekhez is és a címkével megegyező nevű mappába is, így azok kétszer is meglesznek. És ha weben törlöm, a kliens valószínűleg visszaszinkronizálja. Lehet, nem volt jó ötlet az IMAPI-t beállítani. Csak tetszett, hogy az emailcím alapján szépen beállít a kliens mindent. POP3 ugyan nem szinkronizál, de az használhatóbb is, hogy beállítható, hogy törölje a kiszolgálóról is a leveleket.
-
Dilikutya
félisten
#6509-re tud valaki valamit? A gépen normális a leveles mappa mérete, de webes felületen nem. Az Outlook-ban létrehozott mappákba áthelyezett leveleket újra felszinkronizálná, vagy mi? Délután óta 200 Mb-ot hízott a fiókom, mióta bekapcsoltam a gépet, és fut az Outlook. Mit csinál ez? Amikor átváltottam, egyszer leszinkronizáltam vele a leveleimet, a gmail-es postafiókot nem is emeltem át a Windows Live Mail-ből. A gépen hoztam létre mappákat, meg szabályokat, hogy miket hova töltsön le a kliens, meg a már letöltötteket is áthelyeztem. Ettől meghülyült volna? Rengeteg régebbi levélből látok kettőt, amikből biztos, hogy nem volt duplikáció, mivel akkora darabszámról van szó. A beérkező levelek, meg az egyéb mappák úgy néz ki, szinkronban vannak, de ha az összes levelek fülön nézek szét, ott irgalmatlan mennyiségű levél van, köztük sok olyan, amit tudom, hogy töröltem az utóbbi napokban.
-
mano00000
újonc
válasz
paramedic
üzenetére
Szia,
Nekem pont ugyanez a problémám! Állandóan azt a hibaüzenetet dobálja fel, hogy nem sikerült frissíteni a fejléceket. és van hogy egymásután többször is ezt feldobálja újra és újra, hiába okézom le. Aztán egyszer csak megszűnik a hibajelenség, majd váratlanúl megint előjön random szerűen.
Sikerült neked esetleg erre valamilyen megoldást találni?Előre is köszi a választ!

-
kmisi99
addikt
Sziasztok, adott egy kis cég, microsoft outlook ot használnak a cégnél, emailezésre, és a külön email szervert üzemeltetnek azaz xy@cégnév.hu formátumúak az itteni email címek.
Ha bárki a cégnél gmailes címre próbál emailt küldeni, soha nem megy el, és ezt löki vissza a gmail.
SMTP error from remote mail server after end of data:
host gmail-smtp-in.l.google.com [74.125.71.27]:
550-5.7.1 [ip cím cenzúrázva7] Our system has detected that this message is
550-5.7.1 likely unsolicited mail. To reduce the amount of spam sent to Gmail,
550-5.7.1 this message has been blocked. Please visit
550-5.7.1 https://support.google.com/mail/?p=UnsolicitedMessageError
550 5.7.1 for more information. w133si7332947wma.138 - gsmtpArra én is rájöttem, hogy spamként tekint rá a google és visszalöki, de ezt meg lehet oldani vajon?
-
ph2012
senior tag
Ha visszaigazolást kérek arról, hogy a címzett megkapta a levelet akkor ezt hol tudom beállítani?
Köszi!
-
Sátán44
addikt
Mit kell beállítani, hogy a gmail postafiókom összes emailjét leszinkronizálja, mert most csak félévet szinkronizált és megállt, mintha azt érzékelné, hogy nincs több levelem!?
-
Dilikutya
félisten
Hogy működik a Gmail IMAP és az Outlook szinkronizációja? Két hete váltottam Outlook-ra, IMAP elérés lett beállítva. Volt üres hely a fiókomban, ami mostanra felemésztődött, úgy, hogy az Outlook-ban töröltem kb. 4 Gb levelet (sok nagy melléklet volt), amit a Gmail felületen és Windows Live Mail-ből csak sokkal nehezebben tudtam volna összehozni. Viszont a Gmail-en most 13 Gb a leveles mappa, amit nem értek, ha elvileg az Outlook szinkronizál. Mozgatás volt a fiókban mappák között, viszont rengeteg levelet töröltem, a gépen valamivel 5 Gb alatt van a levelek mérete.
-
Magnum_
nagyúr
hopsz.
-
rii
nagyúr
sziasztok
hogy lehet Outlook-ban Template-t (OTF-et) csinálni (HTML file-ból)?
-
Magnum_
nagyúr
srácok!
segítsetek pls.
live.com-os email címem van, az outlook.com-ról érem el.
MEgváltozott a nevem és nem találom, hogy tudnám átírni, hogy amikor küldök, a fogadónál az új nevem jelenjen meg.
Aláír megvan persze, de ezt az opciót nem találom.Köszönöm előre is!
-
Dilikutya
félisten
Hello! Kérdés: az Outlook 2016 hol tárolja az üzenetszabályokat? Van rá esély, hogy a postafiókfájlban, és akkor egyszerűen költöztethető az is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)