- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janou
őstag
Sziasztok
Tegnap óta az Outlook-om egy figyelmeztetést dob fel ha olyan levelet akarok elküldeni amihez csatoltam valamit. A pontos hibaüzenet:
" Ez az elem olyan mellékleteket tartalmaz, amelyek ártalmasak lehetnek.Előfordulhat, hogy a Microsoft Outlook programot használó címzettek nem tudják megnyitni ezeket a mellékleteket.
Elküldi az elemet? "
Ezt miért írja ki? Hogyan lehetne kikapcsolni?
Windows 10 x64, Office 2013
Előre is köszönöm
-
Enoch
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam végigolvasni a topikot, de lehet hogy átsiklottam felette. Egy olyan problémával küzdök, hogy Outlook 2016-ot használok. Több e-mail fiók is be van állítva és azt vettem észre, hogy az utóbbi időben a keresést használva egy időszakban kb a május június hónapban érkezett levelek közül nem ad találatot. Olyan kulcsszóra is keresetem ami biztos, hogy volt abban az időszakban, mert az adott levélig visszagörgetve megtaláltam. Javasolták az indexelés törlését és újra indítását. Ez meg is történt. Pár fiók esetén javította is a hibát.
Azonban maradt még ami nem keres rendesen. Megnéztem a ScanPST-vel az adott fájlokat, és hibát talált bennük, lefuttattam a javítást, azt írta elkészült. Lefuttattam újra az ellenőrzését és megint azt írja, hogy hibás.Tudtok valami megoldást ajánlani a problémára?
Segítséget előre is köszönöm!
-
Sziasztok! Android-os Outlook-ban hogyan tudom beállítani a frissítések gyakoriságát? Manuálisra szeretném állítani, mert a másodlagos mail címemet használom ezzel.
Köszi!
-
yoogie
aktív tag
Sziasztok, nem tudtok valami megoldást Outlook 2016 keresési hibára? Amit annak idején egyszer linkeltek is az akkor megoldott a problémát, de most újra jelentkezett. Nem talál semmilyen eredményt sem a keresésre. Index rebuild megtörtént, de semmi változás. Esetleg valakinek valamilyen ötlet?
-
Rison77
senior tag
Lusta voltam, visszaolvasni pár sort
Látom más is szenved az outlook melléklet zárolásával.
-
Pikkolo^^
addikt
A korábbi nem szinkronizálás egyik napról a másikra megoldódott, magától végigszinkronizálta az archívumokat.
-
voyi
aktív tag
Sziasztok.
Gondoltam, újrateszem az outlookom mert megmakacsolta magát és nem hajlandó SMTP szerveren küldeni levelet sehogyse. Nos, mikor újratelepítettem az egész office-t és állítanám be újra a fiókom (gmail), nem működik még most se a levélküldés!
Esetleg tudja valaki mit hogy kellene beállítani hogy működjön?
-
-
danika0670
tag
válasz
bozso067 #6787 üzenetére
Szia!
Beállítod az új e-mail címet, fog generálni abba a mappába amit leírtál egy ugyanilyen dat fájlt 1kb-os mérettel. Ez az "ÚJ" dat fájlod. Ezek után én úgy szoktam csinálni hogy az eredeti (nagyobb méretű valsószínűleg) dat fájlról csinálok egy másolatot. A régi dat fájl nevét pedig átnevezem az új dat fájl nevére. Nyílván az új dat fájlról is csinálok egy másolatot a neve miatt.
Ez eddig kíválóan működött.
-
bozso067
tag
Sziasztok!
Outlook 2016-ban az automatikus kiegészítés listát hogyan lehet hozzáadni a névjegyalbumhoz? A régebbi verziókban az nk2 fáljt kellet másolni, de a 2016-ban már nincs ilyen.
A C:\Users\....\AppData\Local\Microsoft\Outlook\RoamCache-ben található egy Stream_Autocomplete....dat fájl, ezzel kellene kezdeni valamit. Youtube videókon magyarázták, de nem volt egyértelmű, hogy mit is kellene csinálni.
Szolgáltatóváltás volt és mindenkinek ki akarom küldeni az e-mail cím változást, de semmi kedvem egyesével böngészgetni. -
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
"Az Outlook zárolta az alábbi, esetlegesen ártalmas mellékletekhez való hozzáférést" üzenettel találkozott valaki? Pár napja kezdte el dobálni Outlook 2010, céges gépen.
Ki lehet ezt kapcsolni? Egy mezei .xlsx fájlról van szó.
-
twingo16v
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget Outlook 2007-el kapcsolatban.
Adott két gép, mind két gépen win7x86, office 2007-el, outlook 2007 van rajta használva, és pár napja ezt a hibaüzenetet kapja az ember a mellékletekre:
Próbáltam docx, xlsx, pdf fájlt is küldeni, de mindre ez a zárolási üzenet jelenik meg, viszont ha doc kiterjesztésű a fájl, azzal nincs hiba.
A hiba is kb 1 hete áll fenn.Hogyan lehet orvosolni a hibát?
A microsoft oldalán található hibajavítást megcsináltam, de nem hozott eredményt.
Ez volt az: [link] -
Pikkolo^^
addikt
Az Outlook az archívált leveleket nem akarja indexelni és ezáltal nem is kereshetők. Már többször csináltam újraépítést ennek ellenére még mindig nem jó. Be van állítva, hogy mindent indexáljon mégsem teszi. Hogyan lehet kézzel indexálásra bírni?
-
BuktaG
csendes tag
Hali.
Lenne egy olyan problémám, hogy egy outlook 2010-es programnál a beérkező leveleknek a kódolása rossz, ezert nem olvasható szöveg látszik. Azt megtaláltam, ha külön ablakban nyitom meg az üzenetet akkor ott át lehet állitani a kódolást, de ez nem a legpraktikusabb megoldás. Szóval hol lehet alapértelmezetten beállítani a kódolást?
Köszönöm -
-
Prime110
aktív tag
válasz
Williamgrant #6767 üzenetére
Nem is a Viber-hez kértem elsősorban segítséget...
-
-
Prime110
aktív tag
Sziasztok,
Új profilú aláírást szeretne a cég bevezetni, ahol dolgozom egységesíteni az arculatot.
És haladva a korral social media hiperhivatkozásokat is el akarnak helyezni.
A Google Maps a céghez mutat már, a Skype is működik, de felmerült a vezetés részéről, hogy a Viber is legyen ilyen egy kattintós megoldással elérhető, de a Skype esetében a parancssor egyszerű, hiszen csak "skype:felhasznalónév" és máris indul a hívás, addig a Viber esetében nem találtam semmi idevonatkozót.
Lehet, hogy nem is importálható ez a megoldás?
Túrom a netet, de egyelőre semmi haladás, gondoltam hátha itt valaki tudja a megoldást. -
zsamiatt
őstag
válasz
NemszakiTomi #6764 üzenetére
Csak mert a relayes üzenet autentikációs hibára utal főként.
-
zsamiatt
őstag
válasz
NemszakiTomi #6762 üzenetére
feladót meg tudod adni?
-
NemszakiTomi
csendes újonc
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Az Outlook beállításomat megadtam egy programban, amivel még pluszban dolgoznom kell, lényegében egy, a programban beégetett email címre küld ki levelet. Megadtam tehát ugyanazokat a beállításokat (nagyon le van korlátozva a megadható adatok köre: smtp szerver, port, név, jelszó, SSL), viszont az email kiküldésével a programból probléma van: Relay access denied.
Ezekkel a beállításokkal megy az Outlook, tudok levelet küldeni onnan, viszont ez a másik program nem küldi ki a levelet a beégetett címre, a fenti hibaüzenet miatt.
Szerintetek mi lehet a probléma? Sajnos több beállítási lehetőség nincs, mint amit fent felsoroltam.
Köszi.
-
Jarod1
veterán
Tudtok ajánlani valami naptár duplicációt megszüntető progit?
-
sajog159
aktív tag
Mostanában kis paranoia folytán gondoltam valami féle jelszóval védeni az Outlookomat, de elsőre nem találta mit is lehet tenni ez ügyben.
A PST adat-fájlnak lehet egy jelszót beállítani, de ez mire jó?
Ha beállítom egy jelszot, akkor csak azzal lehet majd kinyitni az ott lévő üzeneteket?Kiprobáltam... az, amire gondoltam: jelszot kér az Outlook megnyitásákor. (Jól elbeszélgetek itt magammal...)
-
ph2012
senior tag
Feltörték az outlook fiókomat, Angliából belépett valaki. Kaptam erről egy Microsoft értesítést. Emiatt megváltoztattam a jelszavamat és sorra változtatom meg több (Facebook, Gmail, stb) jelszavamat is. A Skype jelszavamat is meg akarom változtatni.
A Skype weboldalán a jelszó módosításnál ezt látom: [link]. Ha itt továbblépek akkor az outlook jelszómódosítás folyamata kezdődik el.
Ez azt jelenti, hogy ha az outlook jelszómódosítássál a Skype jelszava is megváltozott? Egyforma jelszava van a kettőnek?
Köszi a választ.
-
Colos1
őstag
válasz
Williamgrant #6751 üzenetére
Már megtettem
Rendszergazda nem örült neki, de felajánlottam, hogy ha beállítja nekem, hogy ez is ugyanolyan rugalmasan és hibamentesen működjön, mint a TB, akkor állok elébe, hogy újra használjam.
Tudod mit kellett tennem, hogy megjelenjenek a hiányzó névjegyek?
A másik gépről hozott adatfájl be volt állítva alapértelmezettre. Létre kellett hoznom egy új adatfájlt, átállítanom azt alapértelmezettre, majd vissza a meglévő adatfájlra, és akkor jelentek meg. Mintha egy gagyi összetákolt program lenne.... -
Lacc
aktív tag
Hello.
Online Outlook esetében egy alias-t átlehet konvertálni valódi email fiókká? Nem azt akarom, hogy belépek az aliassal és akkor az eredeti email címre iránít át, hanem legyen egy seperált neki.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ASUS ROG Ally
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- EAFC 25
- Építő/felújító topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest