- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Argos
őstag
Sziasztok!
Valaki árulja már el, hogy lehet üzenetet küldeni az OTPdirekt-en keresztül?
Egy hete próbálok egy nyamvadt levelet küldeni nekik.
Megírom - az is kabaré egyébként, hogy limitált a karakterbeviteli lehetőség így 2017-ben... -.-' - 'Küldés', tekereg egy kicsit és ennyi, semmi visszajelzés, se a honlapon, se e-mail-ben. A boxban meg: Önnek nincs aktuális üzenete.
Avagy elküldte és csak b*sznak válaszra méltatni?!Mindenesetre leírnám ide a dolgot, hátha van nálam szakavatottabb, aki tud esetleg válaszolni.
Kaptam egy sms értesítést, melyben tájékoztatnak arról, hogy "Folyószámlahitel-keret emelésére lenne lehetőség". Ami szerződés-módosítással érhető el.
A kérdésem az lenne, hogy ha módosul a szerződés, az új szerződésnek minősül-e? Tehát, a Hirdetményben szereplő kamatok közül melyik vonatkozik a módosított szerződésre?
"Jövedelem fedezete melletti folyószámlahitel: a 2015.01.31-ig megkötött szerzodések esetében a kamat új mértéke:
18,43%; a 2015.02.01-tol megkötött szerződések esetében a kamat új mértéke: 21,30%." -
donmackó
addikt
Üdv!
Érdeklődnék itt is hogy az átirányított oldalon miért nem tudok fizetni? Egy példa:
Már kb. 6 különböző böngészővel próbáltam de semmi, pedig elég sok szolgáltató az OTP oldalára irányít át.
A jelenség az hogy elkezdek bárhova beírni valamit az vissza törlődik. Én is OTP-s vagyok, a netbank oldalára be bírok lépni, de az ilyen oldalakon nem tudok valamiért fizetni, pedig múlt hónapban még ment. -
Személyi igazolvány szám változást be kell jelenteni?
-
Sonic*
aktív tag
Sziasztok!
Steamen refundoltam egy játékot, ezt elméletileg tegnap unlockolták az "előjegyzett kártyaforgalom" szekció alól. Ha netbankba belépek a számlán annyival több összeg van (+18k), viszont a sima egyenleglekérdezős oldalon kevesebb pénzt mutat. Melyik oldalnak higgyek?
-
betyarr
veterán
válasz
maj-viktor #2952 üzenetére
-
Zoty4
őstag
Nalam is 10/250 mar hosszu ideje
-
betyarr
veterán
válasz
namenlos #2949 üzenetére
ha ilyen egyszerű lenne a történet,akkor nem teszem fel a kérdést
itt az árfolyam,de érdekes módon valuta közép van csak.eladási és vételi meg nincs
ezért is kérdeztem,hogy akkor vajon ilyenkor mi a helyzet?nézzem a deviza eladási árfolyamot
nem értek én a pénzügyekhez sajna...
-
-
betyarr
veterán
üdv!
kínai jüan-ban szeretnék vásárolni paypalhoz kötött otp-s kártyával,de gőzöm sincs,hogy hogy váltja az otp ezt a pénznemet.valaki hozzáértő megtudná mondani?
előre is köszi
-
maj-viktor
őstag
10E/250 volt és 10E/250 lett - maradt nekem most... :'(
december / januárban 5E/1E volt, febr talán 10E/500 Ft és most márc - ápr 10E/250 Ft
-
karlkani
aktív tag
-
bernel
tag
Néztétek már ebben a hónapban a tesco kedvezményt? Nekem nem jelenik meg egyáltalán, pedig máskor a tesco volt az első a listában. Lehet, hogy a csak hétvége miatt, vagy nem érte meg nekik a dolog, ezért megszüntették?
-
bernel
tag
Sőt az egyik ügyintéző azt is mondta, hogy egymás között a többi ügyintézővel is próbálták kitalálni, hogy mitől függ, mert ugye nekik is van kedvezményűk a kártyájukon, és ők sem tudtak rájönni, illetve arra tippeltek, hogy a Tesco a vásárlási szokások alapján variálja a kedvezményt.
-
bernel
tag
válasz
maj-viktor #2936 üzenetére
Az OTP-t miért érdekelné, hogy te a Tescoban vagy az Auchanban vásárolsz? Neki édesmindegy, ha a kártyádat használod, az a Tesco érdeke, hogy hozzá menjenek, ezért az inkább logikus, hogy ez a Tesco akciója. Nekem ezt mondták az OTP fiókban, amikor megkérdeztem, hogy a kedvezmény mértékét a Tesco határozza meg. (Három különböző ügyintézőtől is megkérdeztem mellesleg három különböző alkalommal, miközben mást intéztem, és mind a 3 ugyanezt mondta)
-
dptrsk
addikt
válasz
maj-viktor #2936 üzenetére
AMEX és Visa kártyákra is vonatkozik, nem csak MCre...
-
maj-viktor
őstag
Szerintem elég egyértlemű, hogy ez a "kártya kibocsájtó", azaz MasterCard (vagy bank - OTP "akciója"), az már más kérdés, hogy ugyebár a kedvezmény mértékét lehet épp úgy "állítja be a MC", hogy ha eddig nem vásároltál Tesco-ba, akkor "odacsábítson"... bár ezt az alternatívát is elvetettük... vagy épp fordítva, hogy pl. a konkurenciánál (Auchan) sokat használtad a kártyádat, akkor adnak egy 20%-os Tesco-t, hogy átcsábítsanak... de kb. minden lehetőséget végig zongoráztunk... saját családi körben is tök "rendszertelen"... de itt fórumba is jó 10-en legalább leírták a "tapasztalatukat" ezzel kapcsolatban!
-
Spec
őstag
Éppen ezt írom, hogy én megkérdeztem erről a Tesco-t (lásd válaszukat előző üzenetben), és azt írják, hogy NEM ŐK határozzák meg a kedvezmény mértékét. Igaz nem pont így írták le, de én ebből ezt olvasom ki. Azt írják, ez az OTP programja.
Írtam az OTP-nek is, meglátjuk mit válaszolnak. Ha ők meg azt válaszolják, hogy a Tesco befolyásolja a kedvezmény mértékét, akkor valamelyik kamuzik.
Ekkor mindkettőjük levelét csatolva írok egy szívhez szóló levelet a Fogyasztóvédelmi Hatóságnak, és a Gazdasági Versenyhivatalnak és/vagy a PSZÁF-nek -
Spec
őstag
válasz
canniball #2860 üzenetére
Visszatérve még az a Tescos vásárlási visszatérítés témára, kicsit utánamentem a dolognak, mert nem hagyott nyugodni. Megkérdeztem a Tesco-t hogy mégis mi alapján döntik el, hogy kinek mennyi kedvezményt biztosítanak. Kaptam egy nesze semmi, fogd meg jól választ (jobbra nem is számítottam), de az kiderül belőle, hogy szerintük nem rajtuk múlik a kedvezmény mértéke, hanem az OTP-n.
Idézem:
"Tisztelt ... úr!
Köszönöm, hogy megtisztelte központunkat a levél alján szereplő megkeresésével.
Kérem, engedje meg, hogy tájékoztassam, hogy az Ön által igénybevett „OTP kártyák vásárlási kedvezménye” kezdeményezés nem a mi projectünk. Azt az OTP irányítja. A kedvezmény igénybevételének részletei az OTPdirekt internetes szolgáltatásban érhető el.
Hasznos információkat az alábbi link alatt talál:
OTP_Kedvezmenyprogram_szabalyzat.pdf
Üdvözlettel:
...
Kapcsolati irodai asszisztens"Szerintem megkérdem erről az OTP-t is és meglátjuk ők mit válaszolnak. Ha ők meg a Tescora mutogatnak, akkor valaki hazudik
-
bernel
tag
Megnéztem a csoportos beszedéseimet, és látom vannak olyanok benne, amelyekből már mondjuk 10 éve nem vontak, mert szolgáltatót váltottam, de mégis ott van a beszedés a listában, mint aktív. A díját ugye csak akkor vonják le, ha konkrét beszedés történik? Vagy érdemes lenne ezeket a régieket törölni?
-
namenlos
tag
válasz
customer114 #2928 üzenetére
Nem lesz torzítva: feltöltéskor - ha nem méretarányos a kép - te magad húzogathatod, hogy álljon a kártyán a kép. Anno én is netes wallpaper képet rakattam rá, nem volt bajuk vele (persze márka/reklám ne legyen rajta). Nem rossz tudni, a MasterCardon kívül semmi logo (pl. OTP, paypass) nem kerül a képre, tehát nem kell attól tartani, hogy valami lényeges része ki lesz takarva.
-
válasz
customer114 #2926 üzenetére
Kiszámoltam egy bankkártya arányát (85,6/53,98=1,5857), így nagyjából a 4044x2552 (1,5846) a helyes
Bár egy kalkulátor szerint inkább "4045x2551", ugyanannyi pixelmennyiséggel.
-
customer114
őstag
Sziasztok,
Kártyát szeretnék csináltatni egyedi képpel, de nem vagyok biztos a kép méretarányaival, mivel a saját honlapjukon két olyan adat is van, melyek egyáltalán nem rendelkeznek ugyanazokkal az arányokkal:
A kártyakép feltöltés általános feltételei
Feltölthető fájlformátumok: JPEG (*.jpg, *.jpeg), GIF (*.gif), Bitmap (*.bmp), vagy TIFF (*.tiff).
A jó minőség kártyakép érdekében ajánlott minimális képméret: 1030 x 670 pixel, 600 KB.
Maximális képméret: 4044 x 2552 pixel, 3 MB.
A file neve nem tartalmazhat szóközt, ékezetet és speciális karaktereket (pl. %, / &, @, #, >, <, stb.)
Tehát 1030 x 670 vagy 4044 x 2552 egyáltalán nem ugyanaz az arány, és nem tudom melyikkel számoljak, hogy ne torzítsanak a képen, amikor feltöltöttem.
Megtenné valaki és megerősít a helyes méretaránnyal?
Köszönöm,
Szép napot -
dptrsk
addikt
válasz
fgabor87 #2921 üzenetére
Persze, lehet.
Arra figyelj, hogy ami csomag hó utolsó (banki munka)napján ki van pipálva, azt vonja le következő hó elsején.Pl. ha ma aktiválod a csomagot, akkor 04.01 levonja, s áprilisban érvényes a számládra az a csomag, ha április vége előtt lemondod nem újul meg májusban.
-
fgabor87
tag
Sziasztok.
OTP Simple számlacsomaghoz van olyan, hogy tranzakciós csomag, amivel az átutalás 250e ft-ig díjmentes.A kérdésem az, hogy ezt lehet csak 1 hónapra aktiválni, majd utána lemondani? Tehát aktiválnám, elintézném az összes átutalásomat, majd le is mondanám. Elvileg így minimálisan olcsóbbra jönne ki a dolog.
-
Oliverda
félisten
válasz
Oliverda #2881 üzenetére
200ra emelik az év végéig.
-
Juditta_56
aktív tag
Akkor én is berakom, újabb variációja az adathalászatnak(?):
Véletlenszerűen jön elő, új lap megnyitásakor, vagy egy oldalon bárhova kattintáskor. Egyébként a Chrome törlése és fél tucat malware- és víruskereső lefuttatása után sem tűnt el. Most pl. "szűz" Edge-n jelentkezett. A lapot csak a párbeszédablak x-jére kattintás után lehet bezárni. Mondjuk ma az MWB blokkolta.
-
Criminal017
őstag
Szokásos OTP adathalász kísérlet, még mindig sokan bedőlnek neki...
Ma, OTP Facebook oldal:
"Kedves Ügyfeleink! Újabb adathalász kísérletre szeretnénk felhívni a figyelmeteket.
Egy, az interneten terjedő adathalász (phishing) levélben ismeretlenek az OTP Bankra hivatkozva próbálnak meg adatokat kicsalni ügyfeleinktől. A levél hamis, és a levélben található hivatkozásra kattintva egy adathalász oldal jelenik meg.Ahogy már számos alkalommal, most is hangsúlyozzuk, az OTP Bank sem e-mailben, sem telefonon nem kér bizalmas adatokat, mint pl. a szolgáltatás használatához, tranzakció végrehajtásához szükséges jelszót vagy SMS üzenetben küldött kódot. Kérjük, soha ne válaszolj az ilyen jellegű e-mailekre!
Ha tájékoztatásunk késve ért el és adataidat már megadtad, kérjük, haladéktalanul lépj kapcsolatba velünk a 06-1-3666-666 telefonszámon, vagy az informacio@otpbank.hu e-mail címen.
Hitelintézetünk a visszaélési kísérlet kapcsán már megtette a szükséges biztonsági intézkedéseket és jogi lépéseket." -
kaszaking
tag
Sziasztok!
Ha automatán fizetek be pénzt a számlámra akkor melyik címlet a legkisebb amit behelyezhetek? 500 Ft vagy az 1000 Ft-os? -
dptrsk
addikt
Pontosan, ahogy írod, az a lényeg, hogy a teljes tartozást befizesd határidőre, amibe az automatikus beszedés is beleszámít.
Azért van a fórum, hogy kérdezzünk, inkább kérdezz, ha valami nem világos, mintsem drága tanulópénzen tanuld meg...
Már rég gondolkodom egy topikösszefoglalón, csak az a fránya idő, amiből nincs túl sok...
-
-
dptrsk
addikt
-
Köszönöm!
Természetesen elintézem azokat az 5 percnyi utalásokat én magam, dehogy áldozok be érte ezért 994Ft-ot havonta.
Ami továbbra is érdekel az az, hogy muszáj nekem minden hónapban kézileg is utalnom és nem elég a kamatmentességhez az, hogy minden hónapban automatikusan veszi a minimum befizetendőt?
Mert akkor úgy elég lenne mondjuk negyedévente utalnom egy nagyot.De mivel nincs ez a módszer emlegetve (inkább csak nekem lenne szimpatikus)így gondolom marad a havonta való utalás.
Viszont úgy meg felesleges lenne a minimum befizetendős csoportos beszedés, mert úgyis emlékeztetem én magam a kézi utalásaimról. -
dptrsk
addikt
csoportos beszedési megbízás a teljes tartozás beszedésére 2016.11.14-én vagy azt követően kötött új, vagy konstrukciót váltott szerződések esetén 994 Ft/hó
csoportos beszedési megbízás a minimum fizetendő összegre 110 Ft/hó
Ez a 2 sor az aktuális hirdetményből van.Ha jól értettem most volt az első utalásod, azaz 2016.11.14 után kötötted a szerződést.
Ebben az esetben a minimum összeg beszedési díja 0 forint, akciósan 2018. márciusig.Ha külön kéred a banktól a teljes tartozást is beszedik, de ebben az esetben 994 forint díja lesz(amit nem engednek el), így inkább megéri rááldozni azt az 5 percet havonta.
-
Valóban csak késve érkezett meg. Nyugodtabb is volt aznap a napom, miután olvastam a válaszod. Köszi!
Annyi érdekelne még, hogy látom, hogy keletkezett a sima folyószámlámon egy hitelkártyatörlesztés beszedéses csoportos megbízás, ami a minimum törlesztést intézi automatikusan.
Elgondolkoztam, hogy ez intézi-e úgy a törlesztésemet, hogy kamatmentes maradjon mindig a manuális törlesztés utalásom? Mert ha igen, akkor felesleges lenne minden hónapban kézileg törlesztenem, hanem elég lenne nekem, ha már látom, hogy a 750ezres hitelkeretemből mondjuk már csak negyedni mennyiség áll rendelkezésre, akkor intéznék csak egy nagyobb volumenű törlesztéses utalást.
-
Ybron
senior tag
Valaki meg tudja mondani, hogy ha utalok devizába 1000EUR (pl Szlovákia), kb mennyi plusz banköltségre lehet számítani?
OTP bank! -
Túlestem életem első AmEx hitelkártyafolyószámlára utalásán, a kapott SMS-ben szereplő tartozást adtam meg utalásnál, amiből ugyan 5000 Ft automatikusan vonódik minimum befizetendőnek, de nem vontam le, hanem tényleg annyit utaltam, amennyit tartozásnak írt. Az gondolom nem baj, bőven több a jelenlegi aktuális tartozásom, belefér.
Az normális, hogy utalás végén a sima folyószámlámról egyből levonta, de a hitelkártya folyószámlán lévő összeg viszont nem változott semmit?
Természetesen copy-paste alapon adtam utalásnál a hitelfolyószámlát, szóval nem történhet az, hogy tévedésből rossz helyre küldődött volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- World of Tanks - MMO
- Tesla topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- További aktív témák...
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest