- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
dargelot
senior tag
válasz
vidra1221
üzenetére
Mentések maradnak a régiben. Amíg nincsen fizetve a havidíj addig nem tudsz vele játszani, de megmarad a progress.
Másik téma. Lehet nem túl etikus amit írok, de megosztom veletek a tapasztalataim. Ezzel nem sarkalok senkit, hogy csinálja ezt, vagy hogy ez a megoldás a legjobb, csak leírom én hogy jártam. Találtam egy honlapot, ahol lehet venni méltányos áron origin accountot. Vettem is egyet, mellé megkaptam a titkos kérdésre a választ is. Emailt megváltoztattam enyémre, régiót is. Mindezek után írtam supportnak, hogy ajándékba kaptam egy accountot, és szeretném egyesíteni a fő account-omal. Megadtam az adatokat amiket kért és a fő accountba megkaptam a vásárolt accounton lévő játékokat frissen, új serial-al, 0 ingame progressel. Ha valaki ügyeskedik, így negyed áron lehet "új" és "tiszta" játékhoz hozzájutni. Nyilván lehet benne kockázat, azért is olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest