-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
[Prolixus] #5926 üzenetére
Hát ez igaz. Mi is rendre használjuk - ésszerű keretek közt - a Steam-en.
De a lényeg, hogy megoldódott.
-
Hunork
veterán
válasz
[Prolixus] #5924 üzenetére
Már sokszor bebizonyítottuk, hogy a telefonos support az EA esetében a legjobb hazánkban. (azért az más kérdés, hogy sem a steam, sem a Uplay nem rendelkezik még csak hasonlóval sem!
) És ahogy elnézem, már az elején szóltak erről...
-
[Prolixus]
addikt
válasz
[Prolixus] #5923 üzenetére
Yep tényleg működik a magyar telefonos support, jelenten kértem tőlük visszahívást, szinte azonnal fel is hívtak, a telefonos srác kedves volt, hamar el is lett intézve a dolog. Paypal-on meg is jelent a refund, persze megkapni még nem kaptam meg mivel nem balance-ról vettem hanem kártyával, de innentől kezdve már nem rajtuk múlik a dolog.
Szóval ha másnak hasonló kínja van, ezek után én azt tanácsolnám ne szenvedjen az angol chat-es csatornákkal, hanem hívja a magyar supportot.
-
csaba951
veterán
válasz
[Prolixus] #5921 üzenetére
Telefonálj nyugodtan, segítenek!
Ha már elindították a refundot, akkor nem hiszem, hogy bármit tudnának tenni. A bankodon múlik, mikor helyezik a számládra. Remélem nem olasz hátterű banknál vagy! -
[Prolixus]
addikt
válasz
[Prolixus] #5920 üzenetére
LOL, sem USA-ra sem UK-ra állítva nem elérhető effektíve a chat. Várakozási időnek 5 percet írnak, de fél óráig csak "being connected"... Nonszensz! (UK-ra direkt azért állítottam, mert az a mi időzónánk gyakorlatilag, ott tuti dolgozik valaki ilyenkor)
Magyarra állítva azt írják hétfő-péntek 12-21 óra között lehet őket hívni. Érdemes ezen a csatornán próbálkozni, van is valaki kompetens a vonal végén? Angol nyelvű telefonálgatást inkább mellőzném amíg lehet, írásban azért jobban kommunikálok, mint szóban.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
[Prolixus] #5904 üzenetére
Hát rohadtul nem kaptam refund-ot, de még a kérelmemet sem fogadták el a parasztok. Hogy érdemes kapcsolatba lépni velük? A magyar help-es felületen még chat sincs ahogy látom, csak hívni lehet őket. Átraktam brit-re, nyitottam egy case-t, próbálok chat-en elérni valakit, de percek óta sikertelen a dolog...
-
Hunork
veterán
válasz
[Prolixus] #5904 üzenetére
Ők más időzónában vannak (USA), így ott egy hét tíz nap.
-
S1M0N
senior tag
válasz
[Prolixus] #5901 üzenetére
Én már 2x is kértem, ahogy írták előttem, kb. 1 hét után jött vissza a pénz.
-
leviske
veterán
válasz
[Prolixus] #5901 üzenetére
Én már kértem. Azt hiszem kb 1 hét volt, mire visszakaptam a játék árát. Magát a játékot viszont hamarabb kiszedték (kb jelzéstől 1 nap asszem) a könyvtáramból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Túra és kirándulás topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged