- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
Egyre szimpatikusabb az origin és az ea...Olyan játékokat dobnak be ingyen vagy pár napos játékidőre, amivel még játszik is az ember. Pl. a bF4-el mindig is akartam játszani, de ezidáig nem volt lehetőségem. Az 1 hetes idő alatt kipörgettem a single részét és belenéztem a multiba is. Meg is állapítottam, hogy a BF multiban nem az én cs:go-hoz szokott lelkivilágomnak való...
Most meg itt a plant vs zombi...erre is kíváncsi vagyok, sok jót hallottam róla...Egyébként örülnék, ha sok kiadó belátná, hogy demók híján kb. ez az egyetlen legális (!!!) lehetőség arra, hogy kipróbáljuk a terméküket mielőtt megvesszük. Ha valami jó és még lehetőségünk is van kipróbálni (akár pár óra erejéig) akkor már megyek is a pénztárhoz....így meg sok játéknál vár az ember vagy egy hasonló free timra vagy pedig egy nagyobb leárazásra, amikor "egye fene" alapon megveszi....Felsorolni sem tudom, hogy hány ilyen játék van a várólistámon...
Új hozzászólás Aktív témák
- 6 hónap garancia - Samsung Galaxy A32 5G 4GB RAM / 128GB
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS57CG952NUXEN) 57" Q-LED GAMER 6K MONITOR ! AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs