Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz Öcsipók #48 üzenetére

Neked sokkal hamarabb volt PC-d hozzám képest, nekem az első saját PC (ez sem saját volt, csak itthon a lakásban, de amúgy öcsémmel és faterral osztoztunk rajta) egy Celeron 366, 32MB RAM, S3Trio 3D/2X 4MB VGA, 3GB HDD, 32× CD ROM volt egy kemény 14"-os monitorral. (Előtte '97-től havernál lógtam sokat a Pentium 1-ese mellette)
    (C64-em viszont amióta az eszemet tudtam volt, azon tanultam meg a nyomtatott nagybetűket olvasni, hamarabb tudtam beírni, hogy LOAD"jatekneve",8 meg LIST, meg RUN minthogy iskolába mentem volna. )

De normális neted is, ahogy elnézem. '99 őszétől 56K-s netem volt, 2003 decemberétől ISDN-em, és 2004 december 28-án végre eljött a várva várt ADSL. Nem is a sebessége volt nagy szám nekem, hanem az, hogy végre elmúlt a percdíj alapú számlázás, így időben korlátlanul lehetett fent lógni.

"Soltek alaplapok VIA chipsettel, AMD procikkal" - ez nekem is megvolt, de pont nem jártam vele jól, mert vettem egy Athlon 1700+-ot, Soltek VIA lappal, a lap 3-4 napon belül megadta magát, ráadásul csak 2200+-on ment benne a CPU. Majd vettem egy ASUS A7V8X-X -et abban ment már 2166MHZ-en is (2700+), majd az ASUS A7N8X-E DLX lapban ment 2669MHZ-en is napira ugyanaz az 1700+-os CPU. [kép1], [kép2]

és bár még csak alig múltam 40, de nálam is ugyanez a "mindegy, csak működjön" hozzáállás van, pláne mióta a Windows random időközönként frissít. és pillanatok alatt megtud változni a gép vagy funkciók viselkedése.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

• mephi666

nagyúr

válasz Öcsipók #48 üzenetére

...uhh 5.25ös floppym nekem csak c+4 időszakban volt, amikor ds/sd-s lemezt meg kellett vágni a másik oldalon is, hogy ne legyen írásvédett és forgatni kellett a meghajtóban :D pc-nél már csak 3.5est használtam... rémálmaimban előjön még a nyekergése, amit bad sectornál produkált :D ...nem sírom vissza

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák