Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Bizony nem.
Egy haveromnak a 166MMX ment 233-on simán, de másik két osztálytársamnak is. Gyanítom, hogy 233-asnak készólhettek eredetileg. Pont mint a Pentium D805, 2660MHZ-es volt alapból, de szinte mind ment 4GHZ-en. Nekem pl az összes Pentium D805-ösöm (pedig volt egy pár darab) ment 4GHZ-en. Sőt, a jobbakkal, jobb lapban és hűtéssel az 5GHZ is elérhető volt, ami akkoriban nagyon nem kispálya volt. (2006.12.05.-én biztos volt ilyen, mert arról képet is találtam)Már a Pentium D805-ösök kapcsán volt egy olyan érzésem (amit akkoriban egy erősen ködös őszi napon meg is osztottam egy haverommal), hogy ezek mind 4GHZ-es wafferen készülnek, aztán a jobbak mennek jobban is, és igazából a javarésze piaci okok miatt van azon az órajelen amennyin.
De időről időre felbukkannak ilyen tuningbajnok CPU-k Most legutóbb egy Pentium G3258-al játszogattam, 3200-ról fesz emelés nélkül 4600MHZ-re
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
"lehet csak valami komponensek együtt állását nem szerette" - az lehet. Mert tényleg nagyon sokan és széles körben szidták, nekem meg nagyon jó volt.
A 366-osom kezdtem vele, amin egyszercsak 2000 júniusában gondolt egyet a hangkártya és elhallgatott. Se Win98-al, se Win98SE-vel nem tudtam működésre bírni. Mikor felraktam a Win Me-t, és telepítés után bebootolt egyből zenélt, és tökéletesen volt hang is.
Ezután a 466-os Celeronomon 192MB-al futott sokáig, egy TNT2 M64 és Vooodoo 2 társaságában nagyon kis pattogós, meg patent rendszer volt akkoriban (2×20GB HDDvel).
Aztán felkerült az 1700-as Celeronra is, de akkor már mint másodlagos rendszer, mert addigra az XP volt fő. De pl Scannelni, nyomtatni csak Win ME alól tudtam, meg volt pár dolog ami ott mint inkább. Utána még az Athlon XP-re is felkerült. Végül 2006 végefelé szántottam be, az akkor már 2+ éve hibátlanul működő Win ME rendszert. 2001 január 3-tól használtam. Ezalatt négy gépemen volt, egyiken sem volt vele problémaInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Nem tudom mi bajotok van a Win ME-vel, szerintem a legjobb Win 9X alapú rendszer volt az összes közül. Ráadásul messze a legjobb és legszebb.
Ellenben a Win 98SE mániát nem értem, még pontosan ugyanaz az instabil hlladék volt nálam mint a Win 98, de már pont anynira lassú is volt min a Win ME.
A sima Win 98 128MB RAM mellett olyan pattogós volt, hogy azt ma Samsung 980Pro 1TB M2 SSDvel és 32GB RAMmal nem érzem így Win10 esetén.
Ellenben a Win ME-nél már azért minimum 64MB RAM kellett, és 192MB (nekem annyi volt) vagy több, nem ártott hozzá, hogyha gyors játékbetöltési időket szeretett volna az ember.XP-nél meg SP számtól függöt, a sima XP 64MB RAMon is eldöcögött, 256MB-al meg simán király volt, ellenben az SP3-nak már a 2GB RAM is elkélt.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
joghurt
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Path of Exile 2
- Óra topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest