- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fotók, videók mobillal
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
üdv, Opera levelezőjével lenne egy sürgős problémám. 23 embernek elkéne küldenem egy levelet. levelet megírtam, beraktam jegyzetek közé, hogy meglegyen! fogom, partnerek közt csinálok egy mappát, mind a 23 ember ékezetes nevével meg email címével. új levél, címzettek, mondom partnerek, az a mappa, 23 név, összes hozzáadása, gyönyörűen megvan, téma kitölt, szövegmezőbe beilleszt a jegyzet, kattint a küldésre, és semmi. nem veszi ki a postázandóból... alul mappa ellenőrzése azt írja ki. bejövő pop3: mail.freemail.hu, kimenő is jó [smtp.fibermail.hu], mert nautúr küld levelet, tesztet kipróbáltam másik 2 email címemre... mi a vér van? plíz help! lehet egyik email cím nem jó? mert kézírással kaptam meg a listát és lehet rosszul gépetem be... akkor is menni kéne nem? Név <email cím>, <2. email cím>, név <email>, név, stb így néz ki a címzett sor.... HELP plíz
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- New Game Blitz - 2025
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Facebook és Messenger
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Befellegzett a Transformers: Reactivate című játéknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest