- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
stfx
aktív tag
Ha tudna valaki opera guru segiteni azt nagyon megkoszonnem, mert eleg reg ota van egy problemam amit sehogy sem tudok megoldani. A problema hogy en alapbol 150%-os nagyitassal hasznalom az operat (nincs fit to width bekapcsolva) es egy csomo oldal foleg ahol van valami beagyazott video rosszul jelenik meg 150%-os nagyitassal. Ha visszarakom 100%-ra, akkor teljesen jok az oldalak.
Amiket idaig probaltam:
opera 11.10 , 11.11final, kozbe betak is voltak, es most a 11.50 beta is ezt csinalja.
Csinaltam mar clean installt is ( a prog files meg a Users konyvtarba is uninstall utan toroltem minden opera cuccott) egyedul a wand-ot meg a speeddial.init masoltam vissza, de a hiba ugyanugy megmaradt.
Legegyszerubb pelda ra a subba.blog.hu[igy] nez ki nalam.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest