- One mobilszolgáltatások
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Yettel topik
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
A hasznaltauto.hu egy valós probléma volt az Opera 10.5-től kezdődően, valamelyik verzióban aztán javították, most jó. Kivéve az FF4-ben, ahol sokaknál fagy...
Amit nem láttam a hozzászólásaidban, hogy mikori Opera telepítés, és melyik verzió. Javaslom, hogy a 11.01-el, vagy a legfrissebb 11.10 előzetessel tegyél egy próbát, méghozzá a hordozható telepítést választva. Az elvileg teljesen tiszta lesz, kivéve a beépülőket, amiket a rendszerből vesz. Ezzel el kell múlnia az összeomlásoknak.
Ami a proxy-t illeti, nekem is voltak ilyen gondjaim, a legfrissebb változat már elvileg jól megy (11.10). Amit anno állítottam, az az alábbi (címsávba beírod, majd Enter):
opera:config#Proxy|EnableHTTP1.1forproxy
illetve alatta:
opera:config#Proxy|EnablestartwithHTTP1.1forproxy
Pipát nekik, majd mentés, és Opera restart. Azt hiszem, ez volt a nyerő kombináció. De ha mégsem, akkor van még pár lehetőség...
opera:config#Proxy
"We spared no expense"
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest