- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
doberman
senior tag
Próbáld úgy ki, hogy a TM letöltési mappájában nem te hozol létre al mappát hanem bízd ezt a TM remote-ra.
tehát mikor betallózod a t filét akkor mikor megkérdezi hova, ott ad meg az útvonalat. a remote "megmondja" a TM-nek annak meg van jogosultsága arra, hogy létrehozza az almappákat a megfelelő jogokkal... -
polcsi
tag
Megvan a hiba oka. A gondot az okozta, hogy mikor beallitottam az OMV-t, megcsinaltam a megfelelo megosztasokat, beallitottam a jogosultsagokat es ezeknek a mappaknak volt egy adott szerkezete. Viszont a megosztott mappan belul, ha letrehozok egy uj almappat, amibe le akarok tolteni, na azt nem szeresse.
Nyomtam egy jogosultsag alkalmazasat az almappakra es maris megy.
Viszont erre nincs opcio, hogy automatikusan lekovesse a jogosultsagkezelo es ne kelljen mindig ujrafrissiteni? Mert ott az ACL-nel az opcio a rekurziv alkalmazasra, de nalam nem marad ugy, ha ujra megnyitom, hiaba kapcsoltam be. -
lovi27
addikt
A címet kérdeztem, nem a maszkot. Mindent fix IP-re kiosztva használok, így NFS-nél nem kell maszk sem. Ezért hirtelen furcsa volt, hogy a lejátszód mit keres a router címén.
Később már leesett, hogy a maszk (/24) miatt mindegy mit van ott, nem játszik szerepet.(#9581) Pelican
A * és a /24 ebben az esetben ugyanazt a maszkot jelenti. 256 a lefedett címtartomány. Viszont a perjeles szintaxisban nem csak 24-et lehet írni. Például lehet /28 és akkor 16 a lefedett cím. Vagy /30 és akkor csak 4. -
NFS-nél még az opciók lehetnek a megoldások. Ezeket is ki kell próbálni, hogy milyen extra "kapcsolókkal" fog működni jól az NFS.
Gondolom az NFS szerver-t sikerült elindítani és a megosztásokat (mappákat) fölvetted a "listára", azaz az OMV webes felületén az NFS oldalon látszanak a mappák....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest