- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ekkora lehet az iPhone Air és a Galaxy Slim akkumulátora
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Soderes #21359 üzenetére
"Nem zabálja a memet a torrent."
Miért ne tehetné? Ha odaadsz egy csomó diszk cache-t például, akkor simán meg tudja enni letöltésnél.
Nekem 760db torrent fut jelenleg és 510MB memóriát eszik jelenleg, ha lenne letöltés biztosan feljebb szökne.Régebbi procival nekem is volt olyan, hogy a transmission megfingatta a gépet és ugyan úgy dobálta az smb-t olyankor.
Igaz azóta modernebb gépem lett és áttértem qbit-re, ott 110MB/s-es letöltéssel sincs semmi gond."8 GB ram van bent és ez mindenre is elég"
Ezzel azért tudnék vitatkozni, nekem 32GB van, de jó lenne 64, mert kezd kevés lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (Collectors Edition)
- Assassins Creed Shadows+++
- Windows 10/11 Professional 64-BIT HUNGARIAN (USB) - Retail dobozos operációs rendszer - BONTATLAN ÚJ
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok