- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
válasz lovi27 #11249 üzenetére
Úgy csináltam. De...
A böngészőből újraindítottam a rendszert, kiírta hogy várjak, újraindul. A nas betöltött, kiválasztottam a gparted-et, és csak töltött, nem csinált semmit.
Csináltam egy gparted rendszert pendrive-ra, onnan működött, sikerült is. Most állítgatom, a mappákat megosztottam, felhasználó ok, win10 látja a megosztott mappáimat.
Viszont a telefon nem látja. De ott más lesz a gond, mert régebben működött, aztán egy idő után nem tudott csatlakozni a pc-re sem. Még egy win10 újratelepítés lesz, utána megpróbálom, addig hagyom.
Már csak a torrent klienst kell beállítanom, és kész a házi szerver. Köszönöm szépen a leírást, ha két meghajtóm lenne, egyszerre sikerült volna minden. Így két napot szívtam vele, de jó lettSzeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest