Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
A csúfos audi párharc óta nem sikerült rájönni, mi a kehélye az omegának. Aztán múlt héten végre sikerült szerezni hozzá gyújtáselosztót és miután a tövigkopott, reped kupakú műtárgy helyére bekerült az új, végre magára talált a 20se

Nem voltam otthon, mikor csinálták, sőt nem is tudtam, hogy kész van. Öcsémet vittem volna haza kosárgáláról, fordulok ki a parkolóhelyről az autóval és leblokkoltam. Mi a szent kutyagumi??
Mondom ez elindul. Nem kicsit
Nézek öcsémre, mondom kicserélték? Ki. Áhááá.
Sok időm nem volt sajna "tesztelni". De érezni rajta, hogy sokat visszakapott az erejéből. Lehet, hogy nyár végén lesz egy gyűrűzése is, hogy a visszatornázzuk a régi 11es kompresszió közelébe a mostani 9est. Aztán![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Félreértések elkerülése végett, tényleg csak örülök a fejemnek és nem dokart vagy ájemet akartam lelombozni

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- XIM 4 - Rendelés, tapasztalatok (Cronusmax, Venom X stb.), billentyűzet, egér használata konzolon
- Ubuntu Linux
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- GTA V
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- Ajkai ólomkristály
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron 256GB 2,5" SATA SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondom ez elindul. Nem kicsit
Nézek öcsémre, mondom kicserélték? Ki. Áhááá.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)