- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Ilyen zoknis trükköt en s hallottam mar, csak ott a neten vett a csoka ilyen 10kg vödrös szilika kristalyt es azt töltötte zokniba. Ez a macskaalom dolog is müködhet, de nem büdös?

Amugy azt a Sonax ablakra fujhato paragatlot tegnap rafujtam az üvegre, de mondjuk pont zaraz reggel volt ma, szoval meg tesztelni nem sikerült....viszont nyomot ugy neztem nem hagy es ha raleheltem nem lett paras
majd kiderül 
mod: jah es egy ujabb erdekesseg, amit eszrevettem. Valahogy a BC nem tudja normalisan kezelni az üresjaratot....marmint az üzemanyag fogyasztas kalkulalast. Most direkt figyeltem, tegnap, amikor megalltam 8,6 körül irta a kommulalt atlagot....reggel ment egy 10 percet sem a kocsi es amikor indultam mar 10,7 volt az atlag
es ugye a par perc üres pöfögesen kivül mas nem volt.....multkor tankolasnal 6,6 körül lett, miközben a BC valami 7,6ot mutatott....szoval szerintem a BC nem jol szamol az allo helyzetben pöfögessel 
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Foxpost
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Microsoft Excel topic
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- További aktív témák...
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

es ugye a par perc üres pöfögesen kivül mas nem volt.....multkor tankolasnal 6,6 körül lett, miközben a BC valami 7,6ot mutatott....szoval szerintem a BC nem jol szamol az allo helyzetben pöfögessel