Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gban

veterán

válasz trassher #33520 üzenetére

Klíma: pont téged említettelek mint kivételt - szerintem meg aki ilyet vesz, azokat megnézve 10-ből 9 inkább vesz klíma nélkül ha olcsóbb, és inkább vesz klíma nélkül, mert az csak hibaforrás (ha úgy nézi az ember hogy nem kell), és nem veszi meg a klímásat mert az asszony csak felcsavarja, ki győzi benzinnel...
    Szóval sarkítva, innen nézve nehezebb eladni egy klímásat.
    De tudom, nem vagyunk egyformák, és mondhatod hogy hogy lehet ilyen hülyeséget leírni, de el kell fogadni, még ha számodra érthetetlen is, hogy nem mindenkinek kell klíma.
    Nekem sokkal inkább kell a szervó, arra meg sokan mondják hogy jó lenne ha lenne, de nem vészes így sem.
    Én a klímával vagyok így - jó dolog néha, de amúgy nem igazán kellene.
    Abban viszont totál igazad van, csak az 5 ajtós az igazi - erre még szűrhettem volna.
    Viszont itt van ez.
    Klímás, magánember, 3 évvel fiatalabb, kevesebb km, 1.4, ami még talán népszerűbb is, mert kevesebbet fogyaszt (vagy legalábbis ez a hozzáállás meg a tévhit), kisebb teljesítményadó.

Szóval csakúgy mint itt az aprón is, én úgy vagyok vele, hogy nem fogadok el reális árnak egy szerintem túlárazott értéket akkor sem ha a nagy többség ennyiért hirdeti, ha tapasztalatból tudom, hogy nem egyszer olcsóbban is árulják, napi szinten. És ez különösen pont ezekre az olcsóbb árkategóriásokra igaz - itt sokkal inkább árérzékenyek az emberek.
    Lehet úgy is nézni, hogy az a reális ár amennyiért sokan hirdetik, de azok egyrészt nem adják el olyan gyorsan, másrészt mindenki igyekszik "többet" kapni az eladandó árujáért, érthető módon.

És ezek eladási árak - szerintem egy kereskedőtől vételi árnak simán jó a 480. :K

Új hozzászólás Aktív témák