Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Beszolt ma a kis astram, hogy ISNP 1000
ennek nem örülök, meg kb 3000et el kellen ballagnia, mielött megkapja a teljes wellness kezelest otthon. Most van benne olyan 16k km a csere ota ami majd 1 eve volt kb...sajna eddig en a 30k olajcsere periodusban gondolkodtam, az volt a szervizfüzetben is es az elözö tulaj is szepen minden 30k nal vitte pecsetelteni/cserelni....azota mar tudom mi a helyzet es kell az a 15k csere....csak most bosszant, mert ha ezt 1-2 hettel hamarabb tudom, otthon meg is csinaltathattam volna
Amugy csak a kedelyek borzolasara, rakarestem milyen olaj kell bele, es talaltam egy opelforum.hu nevü oldalt, ahol egy allitolagos olaj szaki a következöt irja :
Opel Astra H 1.7 CDTi
Motor: Z17DTH
Feltöltési mennyiség: 5 liter.
Csereperiódus: 50 ekm / 2 év.
Olajkövetelmény: GM Dexos 2.Azert ilyen 50k csereperiodusrol meg en sem hallottam
Amugy olaj az 1.7cdti 110lovas dizelbe mit ajanlanatok? Meg a legfontosabb, szerintetek most ha majd csak novemberben viszem valamivel több mint egy ev es 20k km olajjal nem teszek neki azert nagyon rosszat nem? Mint irtam mar innentöl nem kerdes, h 15k km enekent csere....de itt kint No. ha nem muszaly nem vinnem szerelöhöz
csak ez az INSP1000 lampacska is bosszant...az elözö tulajnak nem jelzett 30k elött, hogy INSP ? vagy csak nem erdekelte?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest