- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Declare
üzenetére
"A vw témához, meg annyit, hogy azért szerintem a minőségben van különbség. Nekem pl nagyon sok minden nagyon fura ezen az opelen..."
Teljesen igazad van. Nekem is úgy tűnik, hogy több fejlesztőcsapat csinálta a kocsit és nem dolgoztak össze egyáltalán. Aztán valahol egy aktába fűzték a tervrajzokat és úgy leküldték a gyártásnak; "itt van, gyártsátok!"
Tényleg katasztrofális a menürendszere, az üléskomfortról meg annyit, hogy mire kiállok a parkolóból, megfájdul a jobb forgóm (pedig nem is azzal a lábbal kuplongol az ember) hiába van az ülésen kismillió beállítás (magasság-billentés-ülőlap-gerinctámasz)... Az esőkapcsolót már rég kiirtottam; nekem a porszáraz ablakot is törölte; vígan belekarcolva az íveket az ablaktörlővel. Én egy 20 éves Merciből ültem át.Engem egyedül a nagyon jó fogyasztás (17CDTi) ami meggyőzött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GTA V
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Üzleti vita és megbeszélés
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Multi detektor
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tényleg katasztrofális a menürendszere, az üléskomfortról meg annyit, hogy mire kiállok a parkolóból, megfájdul a jobb forgóm (pedig nem is azzal a lábbal kuplongol az ember) hiába van az ülésen kismillió beállítás (magasság-billentés-ülőlap-gerinctámasz)... Az esőkapcsolót már rég kiirtottam; nekem a porszáraz ablakot is törölte; vígan belekarcolva az íveket az ablaktörlővel. Én egy 20 éves Merciből ültem át.