Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zolikaDB
üzenetére
Azért nem teljesen.
Tényleges városban sima 8 becsúszik, akármit csinálok, városon kívül nem tötymörögve 6 (icipicivel alatta illetve 6,3 között).
Kéretik nem belekötni a "nem tötymörögve" megjelölésbe, tudom, a windowsos astrával (azért windowsos, mert amikor megnyomod a gázpedált, 2x rákérdez, hogy biztosan gyorsítani akarsz-e, és csak utána érzel valami reakciót
) csak így lehet, úgy értettem hogy nem 80 autópályán hanem 120-130 (ami persze 10-zel kevesebb a gps szerint), autóút 110.
Nekem úgy jön ki 6,3 - 6,7-re az átlag (ez télen 6,,8 - 7,1), hogy napi 40 km, ebből fele város, de mindig nagy forgalommal szemben, vagyis amikor kifelé megyek a városból, akkor mindenki befelé jön és fordítva, és a város fele is kivezető szakasz, tehát jól haladható útszakasz.
Értelemszerűen nem sportos stílusban, inkább kímélően de nem nagymama módjára mindig mindenhol fékezve, 10 perc alatt 60-ra gyorsítva.
Mindez egy 14 éves F astrával, 1,4, 60 LE, vagyis a leggagyibb motorral.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- RAM topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Diablo IV
- Renault, Dacia topik
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- További aktív témák...
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) csak így lehet, úgy értettem hogy nem 80 autópályán hanem 120-130 (ami persze 10-zel kevesebb a gps szerint), autóút 110.