- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyie70
tag
válasz
kukinyo #3335 üzenetére
Köszi arra jutottam, hogy az a legjobb ha felébreszti a kijelzőt mondjuk 30 percenként 20 másodpercre. A proci ébresztés nem nagyon mukodik, hiába eléd fel nem szinkronizál. Így viszont minden megy szinkronizál nem meríti az akksit. Annyi hátránya van, hogy így vilagit a képernyő de én úgy állítottam h csak nappal csinálja.
-
sanyie70
tag
válasz
sanyie70 #3332 üzenetére
Arra jutottam h a tasker-ral + a secure plugin nal meg lehet csinálni a proci ébresztését, csak még azt nem tudom pontosan, hogy állítsam be. Ha pl.: nem folyamatosan lenne ébren hanem 5-10 percenként. Gondolom egész jól bírná az akksi és az üzik is megjönnek. Csak nem használtam még eddig a taskert de tudom, hogy be lehet állítani ezt.
A wifit a wifi automatic-kal oldottam meg az igy nem megy alvoba.
-
sanyie70
tag
Valaki nem tud valami megoldást arra h a tab ne menjen alvó módba? Nincs valami automatikusan induló program erre? A wifi alvasra találtam már programot de még mindig kell a terminál emulator h az alvast tiltsam. Olyan megoldást szeretnék amit nem kell kapcsolgatni, induljon magától. Próbálgattam cpu szabályzó programokat, de mindig lemegy mélyalvásba. Taskerrel is próbálkoztam , arra gondoltam h azzal lehetne indítani egy parancsot h tiltsa az alvást.
-
sanyie70
tag
Wifi alvásra van valami megoldás root olt tabon? Régebben olvastam valamit, hogy át kell írni egy fájlt, de keresővel nem találtam meg. A terminalos megoldást ismerem, de állandó megoldást keresek.
-
sanyie70
tag
Sikerült menteni mindent.
most indítottam abel megoldását eddig rendben megy minden.
Kész is van 4.9 giga köszönöm a segítséget. gyorsabb volt mint gondoltamMég annyi lenne ,hogy akkor most dalvik ról art re is átváltott? Mintha olvastam volna valami ilyet.
-
sanyie70
tag
Sziasztok kicsit elakadtam a mentésnél. Teljesen gyári a tab. Tc vel sikerült csinálni mentéseket de csak 5db van plusz a system.tar
http://kepfeltoltes.hu/view/150120/969136770N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
Ezek ha megvannak az elég vagy csak kéne még a többi is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Eredeti játékok OFF topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotók, videók mobillal
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest