-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Soma77_
tag
valószínűleg igazad van, jó lenne kipróbálni (valszeg úgysem fogom kibírni, és vállalom a konfliktust inkább a srácokkal
)
még egy (laikus) kérdés a gurukhoz (csak hogy értsem): ha én írok egy app-ot, ami su-t kér, és kap, mi akadályoz meg abban, hogy szétmodoljam a /system-et?
(/system alapból read-only-ra van mount-olva?)
-
tiki
tag
Egy nand hiba mindenre kiterjed legyen az Data, vagy system partíció , ha sérül mondjuk a system partíció agyhalott lehet a gép, ha sérül a Data pertíció kevesebb marad a felhasználható tárhely..De mint írtam , és figyelgettem eltérő tárhely eredmények születtek mindenkinél , ez persze , mint írtam a sokféle rendszernek is betudható nem pont nand hibának.De szerintem 10 tableten elvégzett ugyan olyan rendszer , és ugyanazzal a partícióval is más más eredmények születnének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 10
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parfüm topik
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest