Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Soma77_
tag
valószínűleg igazad van, jó lenne kipróbálni (valszeg úgysem fogom kibírni, és vállalom a konfliktust inkább a srácokkal
)még egy (laikus) kérdés a gurukhoz (csak hogy értsem): ha én írok egy app-ot, ami su-t kér, és kap, mi akadályoz meg abban, hogy szétmodoljam a /system-et?
(/system alapból read-only-ra van mount-olva?) -
tiki
tag
Egy nand hiba mindenre kiterjed legyen az Data, vagy system partíció , ha sérül mondjuk a system partíció agyhalott lehet a gép, ha sérül a Data pertíció kevesebb marad a felhasználható tárhely..De mint írtam , és figyelgettem eltérő tárhely eredmények születtek mindenkinél , ez persze , mint írtam a sokféle rendszernek is betudható nem pont nand hibának.De szerintem 10 tableten elvégzett ugyan olyan rendszer , és ugyanazzal a partícióval is más más eredmények születnének.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Viszont így nem tudsz belenyúlni közben... és méretét sem tudod változtatni... 
CONGRATULATION!!!

(hiszen ezért vagyunk itt)
)
(/system alapból read-only-ra van mount-olva?)