- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abel
tag
válasz
_Soma77_ #370 üzenetére
Gratula, szép munka volt!
Néhány dolog:
1.
Valószínűleg már ti is rájötettek, de a /dev/block/mmcblk0boot0 és a /dev/block/mmcblk0boot1 maga az ifwi.bin (a két partíció ugyanaz, ha jól dumpoltam) + 0x210010 byte padding.
Szóval a teclast ifwi.bin-jét cserélhetitek erre, és a flash tool felrakja nekünk. Persze ha mindegyikünk tabletén ugyanaz az ifwi.bin, de ez elég valószínűnek tűnik.2. Biztos fontos flashelni a teclast system.img-jét? Utána úgyis felülírjuk az egészet a saját systemünkkel, nekem időpazarlásnak tűnik. A flash.xml-ből törölhetnétek a "fastboot flash system..."-et és kész
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Ford topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED monitor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Haditechnika, harcászat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest