- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mokush
tag
Sziasztok!
Nekikezdtem az okosításnak, de nem igazán jött össze. Azért leírom, miket csináltam eddig:
(Mellékszál: Először is összeszedtem a #351-től felfelé a hsz-ekből a fontosnak vélt infókat, tippeket egy doksiba, hogy kelljen keresgélni... ez hasznosnak bizonyult.)
ADB, intel driver, TC plugin telepítés megvolt.
Le akartam ellenőrizni, hogy rendben van-e minden - félsiker. Flash tool látja az eszközt, CWM működik (launcher, accept, t3).
ADB részről viszont semmi. TC plugin nem csinál semmit. Próbáltam másik driver-rel, a Samsung-os verziót is, de semmi. Engedtem, hogy a Win keressen driver-t, próbáltam manuálisan is megadni, melyik driver-t használja... semmi.
USB debug bekapcsolva.
Win7 Pro HUN SP1 x86
Azt vettem még észre, ha a CWM-ben lépdelek fel-le a hangerő gombokkal, akkor van, hogy meglódul és egy gombnyomásra akár 3-4 menüponton is végigszalad.
Szóval eddig jutottam és most épp nem tudom, mit csináltam rosszul
Ha lesz "tárhelynövelés for dummies" vagy egy user friendly-bb megoldás, akkor lehet megpróbálkozom vele megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest