Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mokush
tag
Sziasztok!
Nekikezdtem az okosításnak, de nem igazán jött össze. Azért leírom, miket csináltam eddig:
(Mellékszál: Először is összeszedtem a #351-től felfelé a hsz-ekből a fontosnak vélt infókat, tippeket egy doksiba, hogy kelljen keresgélni... ez hasznosnak bizonyult.)
ADB, intel driver, TC plugin telepítés megvolt.
Le akartam ellenőrizni, hogy rendben van-e minden - félsiker. Flash tool látja az eszközt, CWM működik (launcher, accept, t3).
ADB részről viszont semmi. TC plugin nem csinál semmit. Próbáltam másik driver-rel, a Samsung-os verziót is, de semmi. Engedtem, hogy a Win keressen driver-t, próbáltam manuálisan is megadni, melyik driver-t használja... semmi.
USB debug bekapcsolva.
Win7 Pro HUN SP1 x86
Azt vettem még észre, ha a CWM-ben lépdelek fel-le a hangerő gombokkal, akkor van, hogy meglódul és egy gombnyomásra akár 3-4 menüponton is végigszalad.
Szóval eddig jutottam és most épp nem tudom, mit csináltam rosszul
Ha lesz "tárhelynövelés for dummies" vagy egy user friendly-bb megoldás, akkor lehet megpróbálkozom vele megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAID
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bundle topik
- World of Warships
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- VoIP telefonálás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest