- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyobb akksi, hatékonyabb processzor
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Soma77_
tag
azt nem tudom, mi fog történni, de itt már sokan megcsinálták.... a mai napon sok észrevételt kaptunk, ezért a mai nap eseményeit mindenképpen érdemes átolvasni, de inkább a #351-es hsz-től.
mielőtt nekiállsz, az alábbiakat én megnézném:
1) ADB shell (mindegy hogy Total Commander, vagy cmd.exe-n keresztül jutok oda) megy-e
2) ADB devices kiírja-e az eszközöm ID-ját, vagy sem (ezt azért erdemes megnézni, mert CWM-ben a tab-on lesz ADB, de ha driver hibád van, a win nem fogja látni. - ha normál üzemben nem tudsz ADB-zni, akkor USB-debug mód be van állítva? stb.)
3) Flash tool észre veszi-e a tabot? (korábban írtam róla, hogy kell leellenőrizni)Ha ezek futnak, baj nem lehet. (egyébként sem
)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest