Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csizi76
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is nem rég egyik napról a másikra megadta magát a az OpenDott tabim. Illetve kislányunké a tabi és nagyon kedvence volt. Most hiányzik. Nem lehet bekapcsolni. Gomb kombinációkra semmi. Töltőre téve semmi. Se töltés jelző indikátor, se más. Viszont pc-re téve és a pc hangszóróját bekapcsolva, olyan, mint ha dolgozna a pc, mikor csatlakoztatom a micro usb-t, ha leveszem, csöndben van a pc. Eszközkezelőben, eszközöknél, leválasztható eszközöknél nincs jelen. csak a hangeffektus van. Nem sérült a tablet. 2 és fél év. Ennyi lenne neki? Ha valaki tudna javasolni valamit, nagyon megköszönném neki. Donor tabikat tudnék venni 4-5 ezer közt, de bizonytalanra minek. Vannak benne fotók, videók, amiket jó volna lementeni. Nem katasztrófa, ha elvesznek, de nem is publikálnám annyira. Nem intim, csak családi dolgok. Így meghirdetni sem akarom a tartalom miatt. Szerintetek lehetne kezdeni vele valamit? Aksija még jól bírta, mielőtt táppénzes lett a tab. Simán bírt több napot még aktív youtubeozás mellett is. Nem vagyok annyira kocka, de instrukciók mentén elnavigálok bármiben. A hátlapot már levettem, tehát szét van szedve. Köszönöm bárkinek, aki próbál segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest