-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanfantom
senior tag
hali
Beruháztam én is egy ilyen tabra.
Szeretném frissíteni a tárhely megnövelése miatt. Elolvastam az összefoglalót ill. onnan le is töltöttem a scriptet tartalmazó mappát.Az első két lépéssel elvileg nincs gond.
Addig eljutok, hogy elvileg a boot menüben vagyok ( droitboot provision os, termék infók, reboot droitboot, reboot, recovery, power off, fastboot init...., fastboot cmd waiting...., ezeket látom)
Bedugom a gépbe.
Kicsomagolom a letöltött mappát, de abban nálom a leírásban szereplő Android_4.4.2_Op3nDott_Updated_Resize_v3 nevű mappát.
Mit csinálok rosszul?Még nem csináltam soha ilyet, ezért teljesen amatőr vagyok benne, előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest