Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
_Soma77_
üzenetére
Én meg azt gondolom, hogy képmutató vagy, ahogy Scoobyka is (de ő aztán fullba nyomja). Remélem csak olvastál vmit tegnap, amitől beijedtél, nem tudom, eddig nem gondoltam volna Rólad, hogy ilyet fogsz lépni.
Scoobykának üzenem, hogy
- az aosp browser telepítése
- chromepie xposed modul
- és a navibar átszabása
miatt rootoltam a gépet. Mesélj már, pontosan mit is lehet rootolva warezolni?
A garancia kérdésben annak ellenére lelkifurdalás nélkül a gyári állapot visszahekkelők oldalán állok, hogy becsületes, szabálykövető embernek tartom magam. Ahogy a gyártók ezzel a mondvacsinált okkal próbálnak kibújni a törvény által kötelező jótállási kötelezettségük alól, az bicskanyitogató. Emiatt még kéjes örömöt is fogok érezni, ha sikerül átverni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest