Aktív témák

törölt tag

válasz vitezlejszlo #898 üzenetére

Szerintem ezen nem lesz megoldható, ahhoz teljesen át kellene partícionálni az egész belső tárhelyet, mert ha most ezt felcsatolnád, akkor kb az összes alkalmazás leállna hibával, mert kihúznád alóluk a beállításokat, tárhelyet, mindent. Azért csinálják ezt, hogy egyszerűbb legyen a belső memória kezelése. Ami amúgy jó is lenne, ha megbízhatóan működne. A Nexus 4 stabilabban ment amúgy Manjaro alatt MTP-vel, mint win7 alatt, ami ugye vicces, mert az MTP elvileg a MS saját protokollja :) Szóval meg lehet azt jól is csinálni.
    Az AOKP-t én is szerettem, jó volt hazsnálni, de aztán leszoktam róla, mert olyan esetlegesen frissíették, hogy több hetes, hónapos késésben voltak a többiekhez képest.

Azt nem tudom, hogy mikorra lehet majd rendesen megvenni, most nagyn ígérgetnek egy nagyobb adag meghívót, ami azért már bőven elférne, mert ez a 2500 egy elég nevetséges szám. Nem csoda, hogy olyan sokan a hiénáktól veszik meg. Xiaomiből is iszonyat keveset gyártanak, de még ők is ilyen 200 ezres sorozattal indítanak egy értékesítést legalább, és nagyjából 2-3 hetente jön újabb batch. Ha megnézzük a számokat, akkor ezzel az összes oneplus.net fórumtag kapott volna az első körben már, és még a készlet fele megmarad, és a Storm of invites promócióra regisztrált 400+ ezer embert is kb egy hónap alatt ki tudták volna szolgálni. És még midnig iszonyatos kis példányszámról beszélünk egy komolyabb gyártóhoz képest, pedig elvileg nekik az Oppo a gyártósoruk, ami azért nem olyan kis cég. :U

Amúgy nagyon gyanús, hogy a zseblámpa bekapcsolását ez a duplaérintéses képernyőfeloldás okozhatta valahogy talán, mert most egyszer elindult a zsebemben a kamera is magától. Szóval lehet, hogy az van, hogy amikor képernyővel befelé beteszem a zsebembe, akkor a nadrágon át érzékeli ahogy a combomhoz ütődik sétálás közben, és feloldja a kijelzőt...?

Aktív témák