Új hozzászólás Aktív témák
-
Mennyire laktad be a rendszert? Mentsd le az adatokat aztán gyári visszaállítás, persze ellenőrizd előtte, hogy nincs-e frissebb verzió, esetleg ellenőrizd Play Store-ból telepítve az Oxygen Updater-rel, jobb ötletem nincs. Sajnos a Mediatek nem az energiatakarékosságáról híres de az a 15% akkor se normális úgy hogy nem nyúlsz a telóhoz.
-
KillBorn
senior tag
Annyi védelmet ad mint a többi ilyen tok. Annyi a plusz, hogy a 4 sarka meg van emelve ott magasabb a tok mint az az 1mm ami alapból van körbe.
Vigyázok a telóimra, nekem az alza guard fekete is jó lett volna rá, de így ez(ek) olcsóbbak voltak. Meg bejön a sandstone felületkezelés, azért ugrottam rá amikor lett raktáron. Németből küldi a OnePlus Store. Alza guardból van rá egy átláttszó, az is bejön, nem az a vékony vacak, hanem olyan mint a xiaomi gyári tokok. -
KillBorn
senior tag
-
Szia!
Pofonegyszerű, Google Play-ről telepíted a Shizuku app-ot, követed a leírását amit az app-ban ír, hogy hogyan aktiváld, én adb módszert választottam, ahhoz kell az usb-s vezetéke és egy laptop vagy asztali PC. Aztán telepítettem a Pixel IMS apk-t innen: [link] elindítod és kiválasztod, hogy VoWifi activate vagy valami ilyesmi, a többit nem piszkálnám és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged