Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KillBorn #273 üzenetére
Szia! Ha hosszan nyomsz az asztalon akkor ne alul a widgetekbe menj hanem bal felső sarokban a plusz jelre és ott kivalaszthatod az időjárást meg a többi gyári apphoz való widgetet. Valamiért így külön van szedve, én sose használtam, most láttam először mert korábban azt hittem, hogy nincs mert a widgetek között kerestem de nem nagy dolog mert én régóta a Today Weather-t használom.
-
válasz
KillBorn #268 üzenetére
+1
Nekem felüdülés volt a OnePlus a Xiaomi/Poco telefonok után és egyáltalán nem bántam meg. Most az Oxygen OS 15-ben már itt is van egy Telefonkezelő nevű app amiben van takarító, víruskereső meg egyéb cucc de ha nem nyitottam volna meg akkor nem is találkoztam volna vele mert nem spamolja az értesítéseket. Az oldalán a hardveres kapcsoló nagyon hasznos, de vannak még egyéb apróságok is amik hasznosak, nem tudom más telefonokban mennyi van ezekből. Pl. lezárt képernyőn V rajzolás bekapcsolja a lámpát.
-
"By far, the biggest upgrade, though, is in software support. OnePlus Nord 3 will get three major Android updates, up from two on the 2T, and four years of security patches. That’s roughly on par with the similarly priced Pixel 7a, which gets one more year of security patches."
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest