Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem frissítés után azt írta, hogy első töltésnél ha eléri a 100%-ot akkor utána még ne vegyem le a töltőről 1-3 órát, mert optimalizál a rendszer, én ezt most gyári visszaállítás után is megcsináltam. Szerintem tényleg jobb utána.
Új, bár kisebb frissítés egyelőre csak Indiában:
Changelog
SystemYou can now use fingerprint unlock without waking up the screen.You can now choose to show the screen recording indicator in a floating window or in the status bar.Integrates the February 2024 Android security patch to enhance system security.
Apps
Improves the experience of viewing weather details.
Adds a switch for year/month/day views in Settings. -
zolya1973
aktív tag
Előtte is 12T volt. Szerintem maradok annál.
A legnagyobb hiba talán az, hogy nem akar együttműködni az autórádióval. Vezetés közbe ha hívnak mindig elő kell venni mert nem képes a hangerőt megjegyezni. Semmit nem hallok a hívóból. Bezzeg ha csörög akkor meg mint az állat, olyan hangos. De csak a saját csengőhangján hajlandó jelezni. -
Nem egy acélos aksiideje van de ezt írták néhány tesztben, tudtam mielőtt megvettem. Én hoztam már 7 órás SOT-ot is. Ez sok dologtól függ, fényerő, 5G használat stb. Alapvetően a Mediatek SOC szerintem hátrányban van ebben a Qcom -mal szemben, lehet másban is de ebben biztosan. Tartom továbbra is, hogy jó ez a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Netfone
- Ford topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged