- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillBorn
senior tag
Uhh...ez szép! 8 óra SOT benne van...én még nem mertem feltenni, nagyon szuper rajta az A13.
Elhasználtam a kapott kuponokból hármat, kettőt 2db sandstone tokra. Az egyik már megjött jan 2-án, de azt még a két ünnep között rendeltem. 6.99 euró, csak a standard szállítást kellett fizetni, ingyen tok kuponnal. 23 eurót nem adnék érte
Illetve ma jött meg az övtáska is. Az 19.99 eur, free shipping kuponnal, le van árazva 50%-kal 40-ről, nagyon tettszik az is. Minőségi, nem csak rá van szitázva a márkajel valami olcsó kínai tucatra.
Free shipping kupon jó az express DHL 19.99 eurós szállításra is, így az övtáska megjött pár nap alatt, csütörtökön rendeltem, ma meg is jött. Akkor rendeltem a másik sandstone tokot is de azt standard szállítással, így jött ki az is 6.99-re, de a héten az is megjön.
Kicsit beszippantott a márka na. A tokok így olcsóbbak voltak mint az alzás tokok, az övtáskát meg nem is lehet kapni itthon, meg hagyjuk is a hazai kínálatot azokból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest