Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomixx
aktív tag
válasz
donjohnson #396 üzenetére
a weben az új oldalra bejelentkezve se számol semmit se.
-
Nikaré
őstag
válasz
Leslie1966 #392 üzenetére
Kettő órával ezelőtt frissítettem, pár perce lett "jó". Eddig egy halom hibát dobált.
Most jó lassú. -
-
Atomixx
aktív tag
Nektek számolja a digi app a forgalmat/perceket? Nekem nem. 0/0 A free voda net még megy. Legalább letesztelem most rendesen.
-
A mobil app azóta sem megy. Elég egyértelműen fejlesztői hiba. Eleve Marika néni nem fogja érteni, mi van a hibaüzenet alapján (nem felhasználóbarát), másfelől a webes belépés működik. Bárki csinálta, nem lett jó (vagy az app vagy az integrációja).
-
zzola
titán
válasz
Leslie1966 #392 üzenetére
Ne szenvedj vele, nem működik.
-
Leslie1966
senior tag
Az applikációba nem tudok belépni, délelőtt működött, most nem. Gyorsítótár törlés volt, sőt újratelepítés is.
-
Gróf...
aktív tag
Van segítség az oldalon, ahol lehet választani, hogy "Volt digis" Vagy "volt vodás" ügyfelek vagyunk-e?
Onnantól sima ügy. Azt hiszem én ügyfélkapus belépést választottam. Innentől sima ügy volt! -
anglergab
addikt
Nincs a SIM-en APN, sőt operátor név sem szerintem.
APN-t kapsz a hálózattól 4G-n, ha a telefon nem kér konkrétat.
Abból hogy a firmware-ben van vagy beírsz APN-t, nem következik, hogy a telefon kérni is fogja azt, hiába választod ki!
A modem "külön életet él" a telefonon belül.
Operátor nevet is a hálózattól kapod, hacsak nincs beleégetve a firmware-be. -
Ez nem One hiba, minden szolgáltatónál előfordult már, van saját topikja is a témának:
-
barnibooo
aktív tag
[Link]
Pam
Pam
Pam
ONEBÚÉK mindenkinek!
-
HoTDoG
tag
Hívott ma egy faszi 30-as számról, hogy pár perce a számomról volt nem fogadott hívása. Ma szinte nem is indítottam még hívást, de pláne nem arra a számra, amiről hívott. Állítása szerint csak rányomott, hogy hívja vissza a nem fogadott hívást.
Hivatalosan mától One a Vodafone ugye...
Ősszel pedig magyar számról hívtak, felvett kínai szöveggel, de ezzel más is találkozott ismerősi körben. Reméljük csak csupa véletlen és rendszerhiba -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Azért ott van a cikk vége felé:
A szolgáltató csütörtök délelőtt közölte, hogy a márkaváltással kapcsolatos nagy érdeklődés miatt az elkövetkező napokban még előfordulhatnak apró technikai fennakadások, rendszerlassulások, illetve bejelentkezési nehézségek a digitális felületek használatakor.
Bár kérdés, hogy mennyire a nagy érdeklődés miatt.
-
-
Adams84
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #363 üzenetére
Félve kérdezem, hogy a Digi Online hogyan kapcsolódik a mobil szolgáltatásokhoz? Ezt nem az otthoni topic-ban kellene megtárgyalni?
Tudtommal a Digi Online az otthoni TV szolgáltatáshoz kapcsolódik ...
-
A webes felületen sikerült belépni, de piszok lassú, az app ugyanaz, mint mindenkinél. Ez azért a simától messze áll bármilyen világban. Azt mégsem mondhatjuk, hogy túlterhelés történt, mert egy ilyen infrának el kellene bírnia, hogy az ügyfelek nagy része egyszerre legyen online.
Mindenesetre, megy(eget), de ez eddig is hasonló volt és nyilván csak pénz és központosítás áll a háttérben, semmi nem lesz ettől jobb.
-
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
A " régi DIGI-s fiókomba " hogy tudok bejelentkezni?
Pl hogy lássam a szerződésem, számláim, stb -
Nincs is kötelező átszerződés, és nem vagy a One ügyfele, csupán a One brand részeként, és a 4iG cégcsoport tagjaként a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. ügyfele vagy, akinek már nincs online TV alkalmazása. Ha nem szerződsz át a One-hoz, akkor a számlákat is a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.-től fogod kapni, One logóval ellátva.
-
Berecka
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #363 üzenetére
Ebben én nem látom a kötelező átszerződést. Tegnap óta a One ügyfele vagyok. Sajnos!!! Nem módosítottam semmit, mégis. Tehát a One kínálatában szereplő szolgáltatást joggal várhatom el, mert egy ilyentől egyoldalúan megfosztottak. A kimoderált hozzászólásom is arról szolt, hogy egyre többért, egyre kevesebb. Ha nem létezne náluk ilyen, az másik helyzet lenne. A moderálással sem feltétlen értek egyet, de közöm semmi. Ez a "rávezetés" a helyes döntésre, már inkább elgondolkodtató.
Ja! És mint korábban írtam, én felhívtam a 1270-et, exDigis ügyfélszolgálatossal beszéltem, illetve hozzá egy One-os kapcsolt, és ezt a "tessék szíves átszerződni" dolgot egyikük sem mondta a kérdésemet hallva.
-
Tájékoztatjuk, hogy a DIGI Online szolgáltatás 2024. december 31. napjától kivezetésre került, majd 2025. január 31-én a meglévő DIGI Online regisztrációkat töröljük. Amennyiben rendelkezik DIGI Online hozzáféréssel, a szolgáltatás kivezetésével kapcsolatban Önnek nincs teendője. A DIGI Online belépéshez szükséges jelszó törlése nem érinti a DIGI Ügyélkapu regisztrációs adatait. Amennyiben hasonló szolgáltatást keres a One kínálatában, kérjük hívja a 1270-et vagy keresse fel bármelyik üzletünket.
Az alternatíva már megvan, a neve OneTV, hozzáférést pedig úgy kaphatsz, ha a DIGI-s szerződésed One-ra cseréled.
-
Bl.Gyo.
őstag
-
dr9
tag
válasz
domper2015 #352 üzenetére
A VoWiFi roamingot a román Digi kivezette júniusban... Amióta elkezdődött nálunk a VoLTE roaming, elvileg a kettő nem működött egyszerre? Vagy nem tudom, VPN-el román IP-vel továbbra is megy. A Digi RO-nál már akkor megszalad a hívás, ha leesel 2G-re hívás közben 4G-ről....
Viszont most a Digi RO van hátrányban, mert csak vagy 13 országban van VoLTE (Európában). Ezzel szemben, a Magyar Telekomnak, meg az Orange-nak (ahol a lista elavult) már kb mindenhol van VoLTE roaming partnere.
Sőt, van kettő kivételes eset is: Észak-Macedóniában CSAK a Telekomnak van VoLTE roaming Telekomon, Szerbiában CSAK az orange-nak van VoLTE roaming MTS-en (világ szinten). -
sfefe
addikt
válasz
Rodzser Mór #271 üzenetére
Lila-sarga...az aztan tenyleg.... lol
( felvonulason biztos jo ) -
4Grider
nagyúr
válasz
domper2015 #352 üzenetére
A VoLTE roaming még ma is mind a három szolgáltatónál kihívásokkal küzd (főleg itt), hiszen csak a roaming partnerek töredékénél érhető el.
-
Bl.Gyo.
őstag
Ha a b818 routeren auto-ra állítom az apn-t az azt jelenti hogy a szolgáltató távolról tudja módosítani ha szükséges?
Arra rettem, net működik de nem írja ki milyen beállításokat használ. Gondolom auto-n használja az éppen aktuális apn-n ha változás van akkor át áll arra. -
4Grider
nagyúr
Emlékeim szerint azt is megírták.
Szerk.:
"Tájékoztatjuk, hogy a DIGI Online szolgáltatás 2024. december 31. napjától kivezetésre került, majd 2025. január 31-én a meglévő DIGI Online regisztrációkat töröljük. Amennyiben rendelkezik DIGI Online hozzáféréssel, a szolgáltatás kivezetésével kapcsolatban Önnek nincs teendője. A DIGI Online belépéshez szükséges jelszó törlése nem érinti a DIGI Ügyélkapu regisztrációs adatait. Amennyiben hasonló szolgáltatást keres a One kínálatában, kérjük hívja a 1270-et vagy keresse fel bármelyik üzletünket."Mondjuk az utolsó mondatot nem írtam volna bele...
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
RoyalAirForc #345 üzenetére
Mire megérkezik le is jár 😄
Amúgy csomó helyen kapni feltöltős sim-eket. Nem szórakoznék rendelgetésekkel. Már ha feltöltős simrol van szo.
-
dzf007
aktív tag
Ma meg kaptam az online rendelt 2 db Vodafone sim kártyát!
-
Bl.Gyo.
őstag
Bírom ezeket a semmit mondó szakértői hozzászólásokat az ügyintéző részéről. Tele az One oldala kommentekkel hogy nem jó az app, erre meg a sablon szöveg ctrl+c ctrl+v típusú. Senkinek nem jó az app de ujratelepítés bla bla. De utána írják is hogy fennakadás tapasztalható, türelem. Akkor mire is jó a újra telepítés most? 😄
-
törölt tag
válasz
Rodzser Mór #331 üzenetére
Az 50-s számokat nem fogják többet osztani, még a dolgozóknak kiosztott 50-es számokat is visszavették.
Szóval: ha van 50-esed, vigyázz rá, mert akkor az "örök emlék" -
zeon.hu
nagyúr
apn-t át kellett állítani vagy megoldja magától.
Ha igen, mire? -
Márton
nagyúr
válasz
djsunstealer #332 üzenetére
Hogy miért nincs 12*5-ös verzió?
-
Rodzser Mór
senior tag
Még ez a topik is leállt 1 órára
50-es vagy 70-es számokat fognak osztogatni az új belépőknek?
-
mhydas99
senior tag
Nem ertem mi a bajotok, hisz a szlogenjuk is ez: Jol ONE az ugy...
Egyebkent beallitottam az uj APN-t mobilon (amugy semmi valtozas nincs vodahoz kepest, csak az elnevezes) es mertem egy 5G mobilnet sebesseget (nincs korlatozva):
Az eddigi 220 mbps helyett most atlag 25mbps van. Ha 1 het mulva is ennyi lesz asszem valtok! -
RoyBatty
aktív tag
Itt megint csak a hozzá nem értés mutatkozott meg. Bárki aki ért hozzá elmagyarázta volna, hogyha egy appon force update-et csinálsz és mindenkinek újra be kell jelentkeznie, akkor a normál sokszorosára nő a terhelés, magyarul nagyon fel kell skálázni a rendszert. Ráadásul az appot arra is fel kell készíteni, hogy ne próbáljon másodpercenként 10x bejelentkezni ha elsőre nem sikerül, mert ez önmagában DDOS-olni fogja a rendszert
-
Marcsello31
őstag
One, mert minden perc számít
.
Főleg az idegeinknek. Következő számla befizetésèsem 15 nap, addig csak helyre pofozzák. Nincs kedvem beragadt számlákat fizetni utólag. -
aldebaran
addikt
Szerintem aki ezt a topicot olvassa, hagyja abba a weboldal és app tesztelgetését. Holnap folyt köv. Szinte DDos ami egyszerre lett küldve feléjük.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
RoyalAirForc #320 üzenetére
Kicsit elhúzódik. Ha egész nap rossz lesz akkor lehet aggódni hogy nagyobb a baj, és tovább tart egy pár hónappal, évvel... 😄
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Marcsello31 #316 üzenetére
Ezért fizettem be még át állás előtt, pedig volt még határidő. Felkészülve hogy egy darabig nem lesz jó a System, ismerve őket. Eddig nem csalódtam.😄
-
-
mrlujoak
veterán
...hoppá, az app letérdelt...
Most már én se tudok bejelentkezni, csak a hoppát kapom.
Ejj, skacok, ez bukta.Mondjuk nincs sürgős ügyintéznivalóm, nade na...
-
-
BaluNO
csendes tag
Az probléma lehet, hogy nálam az előfizetéses számom még mindig vodafone HU -t ír a hálózatra pedig többször kikapcsoltam?
(Ja és nem régi kb 1 éves nano sim)
A feltöltős kártyáimon mind átállt.... automatikusan. -
4Grider
nagyúr
válasz
Marcsello31 #306 üzenetére
Ugyanaz lesz az appal mint a weboldallal, még folyamatosan dolgoznak rajtuk, így hol működnek az oldalak/app, hol nem.
-
Marcsello31
őstag
Tudja valaki az one.hu oldalán hogy hol keressem az apn beállításokat?
Elveszek a sok lehetőségekben, jól jönne egy link.
Még mindig vodafone a hálózati nevünk, minden kütyün,
lehet hogy ide még nem értek el a frissítések.
app továbbra sem lép be. -
RoyBatty
aktív tag
válasz
Lackooo84 #295 üzenetére
Várható volt, hogy valahogyan vissza kell szedni az ügyfelektől azt a rakat pénzt, amit vételárként kifizettek. Az új csomagárak alapján nem igazán állnak bele az árversenybe, valamivel a Telekom árai alá lövik be magukat szarabb szolgáltatási szintekkel. Nagy csodák nincsenek sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED monitor topic
- Windows 11
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest