Hirdetés
- Google Pixel topik
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mobil flották
-
Mobilarena
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
thomas77
senior tag
Ez a 300 Ft-os korlátlan hívás egy opció. Ugye? Ezt a szolgáltató bármikor elveheti akármelyk csomagból. Talán még a Tuti+ -ból is kivezetheti.
A One célja, hogy áttereljen mindenkit az új Tuti tarifába. Hogy miért? Mi találgathatunk, de ők biztos tudják az okát. Valószínűleg a kevesebb adminisztráció az elsődleges ok.
A kérdés: Miért az új Tuti tarifából venné ki a korlátlan napi opciót, ha mindenkit oda akar terelni?
Ha így nézzük, annak kellene az utolsónak lennie, ahonnan kivezetik. -
Beni2360
félisten
Van a zelóban még a Tuti kezdetekor kapott SIM és a páromnak is. A tabletban is egy SIM kártya van aktiválva feltöltés nélkül. Na itt küldtem az elsö sms a TVTUTI-val és perceken belül már át is lépett.
A párom tízen éves Voda simjétől is elküldtem már egy órája. Azonnal jött a befogadó sms de aktiválás nuku. Na közben megjött az sms, hogy ativálva. -
-
zoltan6
addikt
Telekomos térerőm elég gyatra a lakásban is,meg munkahelyen is. Van egy régi digis sim-em a telefonban,50gb-os csak netes,annak jobb a térereje, viszont az nagyon lassú.
csacsi67 sajnos rohadt drága a telekom,pedig flottás csomagba vagyok,csak már megszünt,de a Telekom nem bonthatja fel egyoldalúan. Az egyik előfizetés 13499ft korlátlan 5g net,szinte nulla beszédhasználattal,a másik 15gb nettel kevés beszélgetéssel 8 körül,a harmadik 4gb nettel sok beszélgetéssel 6-7 körül. Be tudnék lépni másik Telekom flottába,de bőven 10 fölött lenne az előfizetés darabja. Néztem magenta kedvezményeket is az s m jobb. -
zoltan6
addikt
Tanácsot kérnék aki volt már több szolgáltatónál hogy mennyire elégedett az One szolgátatóval? Telefonálás, mobilnet,stb.
Mióta az eszemet tudom Telekomos vagyok,viszont 3 előfizetésemet hoznám át,mert árban kedvezőbb lenne jóval. Mi a véleményetek? Érdemes váltani?
Jelenleg egy megszűnt flotta csomagban vagyok,ahol a 3 előfizetés kb 30 ezer ft. 4gb net,15gb net,illetve korlátlan net+ beszélgetések. Az One-nál meg mindez 29200ft- lenne hármunknak maxi csomagban kedvezménnyel, korlátlan net+korlátlan beszéd. -
user01
aktív tag
Miután lejár a hűség, előfizetésről lehet feltöltősre váltani? Ugyanis jelenleg nem ajánlja fel a fiókban.
-
ghzz
friss újonc
Sziasztok. Van ugye ez a TUTI100+ helyetti új One TUTI tarifa, amire elvileg pontosan ugyanazt hozza árazás tekintetében, mint az eredeti 100+ és teljesen simán át lehet állni. Igyekeztem elolvasni az ÁSZF vonatkozó részeit, keresni a trükköt valahol, pl. roaming használat esetén, kártyaérvényesség, stb. de egyelőre nem találtam semmit. Lehet, hogy egyszerűen túl szkeptikus vagyok a szolgáltatók motivációjával szemben, de mielőtt váltok, próbálom megérteni, hogy ez hol és miért így érheti meg a One-nak, és miért akar gyakorlatilag minden feltöltőkártyás ügyfelet egy új tarifába átterelni, ami igazából ugyanaz, mint a régi.
Én egyelőre egyetlen egy dologra tudok gondolni: így tud a töredezett (sok sok legacy) tarifáktól megszabadulni a One. Szerintetek?
Ti láttok valami trükköt esetleg? -
4Grider
nagyúr
A Tuti100-as csomagokhoz is rendelhető a napi 300 Ft-os korlátlan beszélgetés. Gondolom az aktuális tuti díjcsomaghoz is. Szóval a Tuti+ előnye csak annyi maradt, hogy ha valaki nem tudja előre, hogy sokat fog beszélni, de mégis összejön a 10 perc feletti beszélgetés, akkor neki automatikus a 300 Ft-os opció használata.
-
prsq
aktív tag
A Tuti váltás kapcsán átnéztem az összes ilyen nevű tarifacsomagot (ezúton is csókoltatom a Vodafone marketingeseket). A percdíjak annak idején nem ezek voltak, felemelték őket.
Ami most történik, annyi, hogy a One az összes nem elérhető kártyás csomag percdíját egységesíti (emeli) 30 Ft-ra, csak az aktuálisan kapható marad 19 Ft.
Tuti (2019 óta nem elérhető): 30 Ft-os percdíj/SMS
Tuti+ (2022 óta nem elérhető): 30 Ft-os percdíj/SMS, napi 300 Ft felett (10 perc után) aznapra ingyen duma
Tuti 100 (2023 óta nem elérhető): 30 Ft-os percdíj/SMS, havi 100 MB adat, opcionális (!) Tuti Hétfő (12-13 között ingyen duma, ezt havonta újra kell aktiválni)
Tuti 100+ (2025 január óta nem elérhető): jelenleg 19 Ft percdíj, 25 Ft SMS, áprilistól 30 Ft, havi 100 MB adat, alapban aktív Tuti Hétfő, aktiváláskor ajándék 1 GB adat és 100 perc (30 napra)
Tuti feltöltőkártya (mondtam már, hogy valagba kéne rúgni a marketingeseket): 19 Ft percdíj, 25 Ft SMS, havi 100 MB adat, alapban aktív Tuti Hétfő, aktiváláskor ajándék 2 GB (online vásárláskor 3 GB) adat és 100 perc (30 napra)Akinek Tuti vagy Tuti 100 van, az váltson.
Akinek Tuti 100+ van, az április 4-ig váltson.
Akinek Tuti+ van, és gyakran napi 10 perc felett beszél, inkább ne váltson. -
nyitom
aktív tag
Azt nagyon nem értem, hogy miért van még a mobilokhoz a régi 8. havi vodás szolgáltatói profíl ami miatt pl a pixel 9 telefonon a mai napig nem müködik a vowifi.
-
gulyasa
őstag
válasz
4Grider #1755 üzenetére
Nem egyértelműen...
Pl. előfordult többször is, hogy melóhelyen van egy kis időm nézelődni a neten, nézek egy videót mondjuk TikTok-on, ami egyszercsak kimerevedik. És akkor látom a kijelző jobb felső sarkában, hogy ami előtte volt 4G, az most már csak "E".
Nálam is a gyors megoldás ilyenkor a repülő mód BE majd KI. Másik lehetőségem, hogy a mobilnet forrását az eSIM(SIM2)-ről átkapcsolom egy pillanatra a dominós SIM(SIM1)-re,majd vissza és helyreáll a kapcsolat. -
zoltan6
addikt
S22 ultra is szokott ilyet csinálni. (Telekom)Ez nem telefon,sim,meg szolgáltató függő. Ez a technika ilyen. Kimegyünk ausztriába,Hegyeshalom után csak bécsnél áll rá kb az osztrák tornyokba,hacsak nem repülő módozik az ember. 4 ember,többféle telefon meg szolgáltató.
-
-
4Grider
nagyúr
Ilyen jellegű problémát SIM kártya nem okoz, hiszen annak nincs köze a generációk közötti váltáshoz, annak csak annyi a dolga, hogy az előfizetést azonosítja. A bázisállomásra kerülhetett fel egy hibás konfig, ami az egyes telefonokkal egyeztet. Ha 2G-n ragadt telefonnal autóba ülsz/vonatra szállsz, előbb utóbb el kell juss egy olyan bázishoz, ahol már jó lesz a konfiguráció és müködni fog a váltás. Az ilyen hibákat jellemzően 1-2 hónapon belül javítják az összes szolgáltatónál, hiszen ezek monitorozására és a frissítésre külön csoport van.
-
petne
őstag
Sziasztok!
Már nagyon régóta vodafone (one) szolgáltatásom van és az elmúlt félévben a következő probléma lépett fel egy Samsung Galaxy S23 Ultra készülékkel. Előfordul, hogy ha valamilyen oknál fogva elmegy a térerő és E módra vált, egyszerűen nem hajlandó visszatérni 4G-re, csak ha repülőmód ki-be kapcsolásával. Most vásároltam egy S25 Ultra készüléket, ugyanaz a hibajelenség. Most ha már két készülékkel van gond, az már nem lehet a telefon problémája szerintem.
Találkozott már valaki ilyen hibával? Sim kártya csere megoldhatja a problémát? -
benfolds
őstag
válasz
4Grider #1730 üzenetére
elkezdtem végigkattintgatni, a végén ez lett volna a szerződés. jó helyen járok? elég zavaró, hogy a havidíjamnál odaírja a másik számomhoz tartozó havidíjat, tehát nem 0 ft a végösszeg. persze az nincs odaírva, hogy a másik számhoz tartozik. a szerződésben mondjuk már nem szerepel ez az összeg. sikeres váltás esetén meddig lesz érvényes a régi percdíj?
-
MadMancs
veterán
válasz
simpley #1745 üzenetére
Számláról csak az derül ki hogy részletre vették. A részletfizetési számla sorszáma van kisatirozva. Ez már voda vásárlásoknál is így volt.
És hiába is fizetnék ki egyben, számla nemfizetés esetén a készülék tiltható, mert a hűség miatt kapott kedvezmény ugyanúgy él, azt nem is lehet kifizetni. Max kötbér formájában szolgáltatás felmondással együtt. De az a számla meg nem így néz ki.
-
-
karlkani
aktív tag
válasz
PLaci58 #1741 üzenetére
Ma délután váltottam egy TUTI+ és egy TUTI100+ kártyán tarifacsomagot. Ahonnan küldtem az TVTUTI üzenetet a 1270-re, oda jött válasz (telefonszám, megrendelés azonosító az üzenetben), hogy fogadták a megrendelést (SIM1, SIM2). A sikeres csomagváltásról pedig mindkét esetben a One felhasználó fiókban megadott értesítési telefonszámra jött válasz (megrendelés azonosító az üzenetben) (SIM1). Szóval kabelmania27 jól írta.
-
morfondőr
addikt
-
PLaci58
addikt
válasz
kabelmania27 #1737 üzenetére
Nem léptem be a fiókba se az appba, csak egyszerű sms-t küldtem. Nem kéne megkeverni. Annyi az infó, hogy egy adott számú megrendelést teljesítettek, még azt se írja, hogy melyik telefonszámhoz tartozik a megrendelés. Találjam ki én? Még szerencse, hogy mindkét teló nálam volt.
-
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Vásároltam egy terméket innen az apróról ami a One szolgáltatótól szereztek be. Kaptam mellé a számláját is, és megakadtam kicsit! Ez a számla alapján részletfizetéssel lett vásárolva a termék, vagy egy "részletben" került kifizetésre szerintetek?
[kép]
Mostanában semmilyen szolgáltatótól nem vásároltam főleg nem részletre, nincs összehasonítási alapom!
Előre is köszi a segítséget! -
PLaci58
addikt
válasz
4Grider #1730 üzenetére
"Link emberek" és gagyi szoftverfejlesztők 😄.
Most küldtem 1270-re a TV TUTi üzenetet és egyből visszajött a válasz, hogy TUTI megrendelésre vonatkozó kérésem sikeresen fogadták. Aztán a másik telefonomra, másik számra jött az SMS, hogy a megrendelésem teljesítették 😄. Ok, hogy 3 tutis szám össze van szedve a nevemre, de azért nem kéne így megvariálni. -
Kíváncsi leszek azt megoldja-e valaha a one, hogy az alkalmazásba ne kelljen Időnként belépni.
-
4Grider
nagyúr
válasz
benfolds #1728 üzenetére
Nekem ez nem ugyanannak a díjcsomagnak tűnik.
A díjcsomagváltáshoz lustaságból betették az új tuti feltöltőkártya vásárlás leírását. Itt is pont olyan link emberek dolgoznak, mint a másik két szolgáltatónál, majd idővel javítani fogják. Nyilván nem kapsz új sim-et, így nem is fizetsz semmit a díjcsomagváltásért. Mert online díjcsomagot váltasz a számod megtartásával.
Ha zavar a felület, várd meg míg kijavítják. Semmit nem veszítesz azzal, ha csak egy hónap múlva váltasz. -
4Grider
nagyúr
válasz
Xiaomiuser #1725 üzenetére
Így van, ez minden hangcélú csomag mögött ott van (más szolgáltatóknál is).
Az más kérdés, hogy itt még ember nem hallott olyan emberről, akit alaptarifára váltottak volna amiatt, mert a kifizetett néhány GB mobilnetjét modemben/routerben/számítógépben/stb. használta volna fel. A korlátlan net meg itt pont adatkártya formájában a legolcsóbb (igaz, agyon is van szabályozva). -
dzf007
aktív tag
válasz
Xiaomiuser #1725 üzenetére
hoppp..nekem routerbe van...
-
Xiaomiuser
csendes tag
-
dzf007
aktív tag
Régebben sokkal több feltöltős csomag volt...
-
4Grider
nagyúr
válasz
Beni2360 #1708 üzenetére
Ráadásul agyon van reklámozva az új Tuti csomag.
Pl.: https://index.hu/belfold/2025/02/24/one-magyarorszag-ugyfel-felhivas-dijcsomag/ -
Beni2360
félisten
Most kaptam egy kedves több mint 50%- díj emelésről egy sms-t.
Dugják fel maguknak. Mióta létezik ez a Tuti simkártya azóta ez az egy a fő telefonszámom. Látom nagyon előre haladunk.😡
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest