- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
anglergab
addikt
Úgy tűnik, változott az APN leírás, most már ez van: internet.vodafone.net
https://www.one.hu/ugyintezes/segithetunk/mobil-szolgaltatas/mobilinternet/1 -
csaszi75
senior tag
Nem volt átvétel.. legalábbis a mobil előfizetők tekintetében, csakis a Vodafone Magyarország Zrt-t átnevezték One Magyarország Zrt-re..
Tehát jogilag most csakis egy cégátnevezés történt..https://www.portfolio.hu/uzlet/20241106/megvan-a-datum-januartol-megszunik-magyarorszagon-a-vodafone-indul-a-one-721295
"Mint ismert, a Vodafone Magyarország Zrt. 2025. január 1-jétől One Magyarország Zrt. néven folytatja tevékenységét. Ezzel párhuzamosan a 4iG Csoporthoz tartozó távközlési vállalatok lakossági és kisvállalati szolgáltatásait (DIGI) One márkanéven, míg a Vodafone Business, az Antenna Hungária és az Invitech üzleti szolgáltatásait almárkaként, One Solutions név alatt lehet majd elérni. Ezek a cégek 2025 második felében jogilag is beolvadnak a One Magyarország Zrt.-be, derül ki a cég közleményéből." -
titán
válasz Marcsello31 #696 üzenetére
Bohócok ezek. Eleve látnia kellene a rendszernek (ha nem a takarítónők fejlesztenék túlórában a a szoftvert), hogy flottás az előfizetés, szóval tökéletesen felesleges zaklatni az embert a publikus csomagokkal.
-
titán
válasz dredjudge84 #690 üzenetére
Mivel jogfolytonossággal történt az átvétel és a jelenlegi szerződés semmiben sem érintett, szerintem kizárt. Egyébként az ászf-et kellene átböngészni, illetve a korábbi vodásat.
-
MODERÁTOR
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz dredjudge84 #690 üzenetére
Szerinted?
Jogutódként a One továbbviszi a szerződéseket.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
zzola
titán
válasz Intruder2k5 #687 üzenetére
Ez furcsa, nekem is feldobja az app, holott novemberben lett kötve az internet a Vodához.
Inkább egy hibának tűnik. -
titán
válasz Intruder2k5 #689 üzenetére
Oksi!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
zzola
titán
Felhívtam (én is) a 1270-et, appban az ajánlataim menüpont üres. 3 ügyintézővel beszéltem, mert a másik kettő átkapcsolt, hogy nem az ő dolga ezzel foglalkozni. Na a harmadi sem tudott segíteni. Inkább elköszöntem, majd weben bejelentem hibára.
Sok fejlődést nem látok ügyfélszolgálat terén. -
titán
válasz Marcsello31 #676 üzenetére
Ilyenekért normálisabb helyen páros lábbal rúgnák ki a fejlesztőket.
-
aum
tag
válasz dredjudge84 #680 üzenetére
mindjárt jön a "de legalább a B1 maradt"....
Komolyan nem értem a srácot: kötött egy előfizetést 2 évvel ezelőtt, és azóta is ez a téma. De hogy miért...működik: igen. Akkor használja, ennyi.
De majd én leszek a gonosz, hogy ezt szóvá tettem...meg amúgy miért nem görgetek tovább... -
dredjudge84
őstag
Már kicsit túlzásba viszed ezt a standardnet meg régi Előfizetők témát.
-
Littoral
aktív tag
válasz djsunstealer #653 üzenetére
Nekem nap közben One.hu, éjjel Vodafone.hu a kijelzés.
-
Marcsello31
őstag
válasz csaszi75 #677 üzenetére
Szerintem sem, használom amíg tudom, de akkor nem csak nekem tűnt fel, ez. Amit ajánlottál tippet megnézem, ritka fos minőségben játszotta a filmet a másik apnnel, de ha állítható a kodiban a felbontás akkor bírnia kellene, szerintem 1 hónapig még menni fog,
amit észrevettem még, hogy a stanardnet alatt, sokáig képes folyamatos nagy adatot továbbítani, míg a tömörített mintha csomagokként küldené, nem folyamatosan.
figyelem egyenlőre, ha nálam elment akkor másnál is elfog.
Annyit csinálhattak volna az onenál, hogy pénzért cserébe aktiválva hagyják ezt, na mindegy. köszi a válaszod. _mobilról írtam_[ Szerkesztve ]
-
csaszi75
senior tag
Ezt a tömörítést én is vettem észre, de Youtube-on átállítom akkor magasabb felbontásra és akkor az internet.vodafone.net APN-en is simán nagy felbontásban megy.
Ugyanazt csináld meg a kodi alatt is, hogy átállítod automatikus felbontásról manuálisan valami nagyobb értékre.
Vannak kétségeim, hogy megmaradna a standardnet APN... sztem nem marad meg. -
Marcsello31
őstag
Jah, de legalább az XXL mobilnet megmaradt és használható alatta a standardnet, "legalábbis nekünk régi előfizetőknek".
valahol örülök hogy egyenlőre nem változtatták át az apneket, és maradt a vodafone.hu név.
Nálam sincs vowifi redmi note11 alatt, viszont yettel alatt meg van, ugyan abban a telóban.
Láttam már ilyen átállást máshol, még plusz 3 hónap kellett a teljes átálláshoz, úgy hogy a név is megváltozzon.
Megnéztem mit művel a natolt net apn, ha filmet akarok nézni tévén, kodi alatt,
akkor ott is tömörítve küldi az adatot, ez látszott a kép minőségén is,
míg standardnettel nincs tömörítés, hdben tolja ugyan azt a filmet.
csak felületet változtattak, remélem a bankártyás fizetés is menni fog 5nap múlva.[ Szerkesztve ]
-
thomas77
senior tag
-
titán
Látszik, hogy csak egy új kinézetet kapott az alkalmazás, a motor ugyan az, simán kijelentkezget ez is. Annyit sikerült rajt "csiszolni", hogy már vissza sem lehet jelentkezni. Köszi one... Ezek amihez hozzányúlnak, annak reszeltek.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Bár nem tudom milyen rendszer van a Huawei készülékeden de esetleg még nézd végig a Honor VoWiFi beállítási lépéseket a honlapon...Ha készülékkel minden oké (szoftver, frissítések, beállítások) akkor szerintem jelezd nekik, hogy a listán látod de nem műxik.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz anglergab #638 üzenetére
Ez azért nem olyan rossz ahhoz képest hogy jópár éve térerőt kellett keresni kültéren egy sima telefonáláshoz sok helyen...
Ez sajnos nálunk a mai napig nem javult meg, kültéren a ház körül majdnem mindenhol van térerő, de házon belül csak a tetőtérben lehet stabilan telefonálni, alul szakadozik a beszélgetés
Tavaly ősszel lett ebből elegem, áthordoztam a számomat a Telekomhoz
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
pdr755
aktív tag
Az egyik ok ami miatt leselejteztem 2k23-ban a Moto G8 plus-t h a telekomon kívül egyik szolgáltatón sem ment vele a VoLTE (a masik az h Android 10 után nem frissült). Egyébként ha más nem tartalékként ma is használnám, főleg a mérete miatt.
Szerencsére most már legalább a Volte-vel nem nagyon van probléma (max valami abszolút egzotikus vagy dzsunka eszköznél) -
gduck
addikt
-
dchard
veterán
Nálam ugyanennek az NE változatán hibátlanul megy. De friss SW kell hozzá, nemrég rakták bele. Ha az elmúlt fél évben nem kapott a tiéd SW frissítést, akkor nem is fog menni, csak hekkeléssel.
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
Livius
őstag
A Huawei P30 Lite ott van a listán, de mégsem megy rajta. Csak a Telekomos SIM-re tudtam bekapcsolni, a Voda/One-osra nem.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
MODERÁTOR
válasz Kronos3000 #662 üzenetére
Ezek a listák mindig is úgy működtek, hogy a szerepeltetett készülékeken tesztelték, és jól működik a szolgáltatás, de ez nem zárja ki, hogy más készülékeken is működhet.
-
zzola
titán
Miért nem ér semmit? Mert te memondtad? Vagy?
-
trec12
addikt
Azért húztam alá amit….
-
djsunstealer
aktív tag
válasz nincsnév007 #658 üzenetére
Bízzunk benne, hogy igen.
-
trec12
addikt
-
nincsnév007
őstag
válasz djsunstealer #653 üzenetére
apu nokiáján és anyukám redmién is vodafone van, kicsit furcsa nálam one szüleimnél vodafone amúgy ez valamikor át fog állni ?
-
Livius
őstag
Sziasztok Voice over Wifi-t, hogyan állítható be a Vodafone-os vagyos One-os SIM-nél?
Van egy új Telekomos SIM-em, arra a dual SIM-es okostefelonom engedi beállítani, de a régebbi Vodafone-osra nem, defaultból csak VoLTE-et használ rajta.Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
djsunstealer
aktív tag
válasz djsunstealer #604 üzenetére
Még mindig vodafone HU. Gondolom így marad.... (amúgy tök mindegy mit ír ki az eszközadatoknál, csak furcsa, hogy néhány napja One HU volt, most újra vodafone HU megint...persze biztosan egy "mai" telóval jobb lenne)
-
Atomixx
aktív tag
ma már kis pest melletti falu postán is van sim.
<~>
-
zzola
titán
Regisztráltam egy feltöltős kártyát az otthoni szolgáltatás mellé. Ezt már TUTI csomagba tette, hiába Vodafone-os a SIM. Természetesen az ajánlataim menüpontban tényleg nincsen semmi. Akkor mégsem csak skinezés történt, mert ez korábban működött, a dupla megújuló adat kivételével.
-
Marcsello31
őstag
-
anglergab
addikt
válasz Marcsello31 #646 üzenetére
Korábban írták, hogy a bontogatás (és a lassulás) az ingyenes korlátlan mobilnet miatt volt, amit a One átállás miatti ügyfélszolgálati leállások miatt adtak:
[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
Rendben, elnézést ès köszi a válaszokat.
-
mhydas99
aktív tag
válasz anglergab #638 üzenetére
Mobilon valo megosztas elsosorban roamingnal hadznos, ha tobben vagytok es nem mindenkinek van nagy csomagja vagy a kulfoldi hasznalata korlatozott illetve kint olyan szgaltatohoz csatlakozik fel ami gyengebb mint mase.
Mi mindig akkor hadznaltuk a megosztast igy mindenkinek bolt kint jo nete viszont a routerkent funkcionalo telo baromi gyorsan merul folyamatos hasznlat mellett, igy a powerbank alap volt -
mhydas99
aktív tag
válasz Marcsello31 #639 üzenetére
Persze siman, a telefon beallitasaiban tobb apn-t is megadhatsz es elmenthetsz aztan csak valtogatod oket ahogy neked jol esik.
Probald ki a One-osat aztan ha nagyon gatya akkor csak valts vissza a vodasra.
Azert valtas elott/utan merj netsebesseget 5G alatt (ookla speedtest pl., nyilvan meres elott a wifirol csatlakozz le).
Ha nagy a difi vagy a Oneos valamiert nem olyan jo akkor tartsd meg a vodasat. Bar ugyanaz a mainframe a 2, hisz csak tulajvaltas/atnevezes tortent, szoval erdemileg nem valtozott semmi. -
anglergab
addikt
válasz Marcsello31 #639 üzenetére
A magyar és az angol leírás is hibás a weblapon!
Nem változtak az APN-ek, továbbra is:
internet.vodafone.net, standardnet.vodafone.net, mms.vodafone.net
Nem kell átírni APN-t![ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Álljunk meg egy szóra!
Köszöntünk a One előfizetői között!
2025. január 1-től a Vodafone Magyarország Zrt. szolgáltatásait
a One Magyarország Zrt. nyújtja, One márkanév alatt.
Tudom, hogy szőrszálhasogató vagyok, de szerintem a One nem a Vodafone szolgáltatásait nyújtja!
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
Marcsello31
őstag
One.hu/englich angol nyelvű oldalán meg ilyen apnt ír.
APN: internet.One.net
Merjem ki próbàlni?! -
anglergab
addikt
válasz mhydas99 #636 üzenetére
Anno volt kifejezetten tethering tiltás (érzékelte a rendszer a tetheringet). Most nincs, így is értelmezhető hogy használható tetheringre.
Meg nyilván jópár eszközre leosztva azokon egyszerre lehet böngészni, zenét streamelni, SD videót nézni akár 5 Mbps-en is ha megvan. Ez azért nem olyan rossz ahhoz képest hogy jópár éve térerőt kellett keresni kültéren egy sima telefonáláshoz sok helyen...
Szerintem a tethering említése a fentiek alapján teljesen korrekt.
Meg nyilván az 5 Mbps elsősorban telefonos használatra van mivel hang alapú díjcsomag, nem is lehet a szerződés szerint modembe tenni...
Persze telefonról is meg lehet osztani, mint modemről.
De nyilván telefonról kisebb eséllyel osztják le, mint modemről, aminek az a dolga hogy leossza. Meg nyilván modemről leosztva nagyobb az esélye hogy laptopokra, TV-re, több eszközre osztják le (otthoni felhasználás), ami a képernyők számával és méretével arányosan exponenciálisan növeli a várható használatot mind adatmennyiségben mind sávszélességben.[ Szerkesztve ]
-
mhydas99
aktív tag
válasz Marcsello31 #629 üzenetére
Azert korlatozzak be sokszor a sebesseget, hogy tomenytelen mennyisegu elofizeto ne akarjon nagy sebesseggel le/feltolteni semmit (foleg torrent ugye) mert akkor ugy leterhelnek a halozatot hogy mindenki szivna vele.
Aki meg megveszi sok penzert a korlatlan sebessegu csomagot (20-bol 1 ember) azt ki tudjak szolgalni.
Az 5G-re galo atallas hardverigenyes, rengeteg penz. Azt vissza is kell keresniuk. Es nyakunkon a 6G is. Evrol-evre tobb tizmilliarddal kerulnek tobbe a telepites koltsegei. -
mhydas99
aktív tag
válasz anglergab #630 üzenetére
Elmeletileg egy streamingelt Full HD tartalom tomoritve epphogy 5mbps. De annal lehet tobb is, tehat dinamikusan leskalazhatja a minoseget a streaming szolgaltato. Mobilon nezve annyira nem tunne fel de ha valaki kikuldene vezetek nelkul a tevere pl. akkor mar szembeotlo az 5mbps sebessege. Normalis 4K minoseghez meg 30 mbps kell minimum. Arrol nem beszelve hogy ha tobb dolog igenyelne egyszerre a savszelesseget akkor lesznek gondok. A mai vilagban 5mbps az keves. Legalabb 30 kellene. Es azt viccnek tartom hogy a Voda ugy hirdeti hogy tetheringre is hasznalhato az 5mbps. Vegulis igaz, hasznalhato, bongeszesre mondjuk 2-3 eszkoznel. De masra gondmentesen aligha
-
anglergab
addikt
válasz csernak75 #634 üzenetére
Egyrészt (ping+jitter), másrészt pedig hogy megvan-e valóban az 5 Mbps.
3G-nél közel volt a névleges maxhoz (HSDPA 7.2 Mbps mód), így gyakran nem volt meg vagy túlságosan ingadozott/szórt (rádió és akkori átviteltechnika miatt). Nem mindegy, hogy best effort 5 Mbps vagy folyamatosan kimaxolva hozza. Nyilván egy 4G+mai átviteltechnika az esetek nagyon nagy részében a gyakorlatban már azért képes erre stabilan (kb mintha vezetékes lenne).
Persze kivételek mindig vannak.
Azaz amit ígért a 3G (7-10 Mbps), azt hozta stabilan a 4G, amit pedig a 4G ígért (100-150 Mbps), azt hozza stabilan az 5G (N78) az esetek nagyon nagy részében.[ Szerkesztve ]
-
-
anglergab
addikt
Bocs, de az átállás alatti korlátlan díjmentes adat hasonló volt mint anno a korlátlan GPRS és nálam, ismerősöknél jól ment.
Ahogy fentebb írtam:
"... az sem mindegy, hogy egy terhelt B20-B28 vagy egy nem terhelt B1/B3/B20-on vagy ...
Vagy hogy egy CA nélküli 4G Cat. 3, Cat. 4 vagy egy modern 4-5CA-s high-end telefonnal..."
Szóval ne általánosítsunk és vonjunk hamis párhuzamokat, köszönő viszonyban sincs az akkori és a mostani hálózat.
A felhasználói élmény nagyban függ, hogy mire kell, mikor, hol, milyen eszközzel és a rádió, átviteli link pillanatnyi állapotától ott és akkor, ami nem mellesleg folyamatosan változik. -
pdr755
aktív tag
Mivel jelenleg gólyaf*s minőségű a hálózatuk (Bp-n és a Yettelhez viszonyítva mindenképpen) , ha akarnának se tudnának komolyabb mennyiségű előfizetőt ráengedni hacsak nem akarnak úgy járni mint az emlékezetes Vodafone GPRS időkben
-
anglergab
addikt
válasz Marcsello31 #629 üzenetére
Írtak már itt többször az adatmennyiség-sebesség-ár háromszögről. Mivel korlátlan csomag, sőt 5G-re is fel van engedve (!), kedvezményes az ár, igaz feltételekkel (otthoni csomag+epack), akkor csak a sebesség korlátozás marad.
Ha az 5 Mbps megvan, akkor YouTube, Netflix Full HD is megy rajta, annyira be vannak tömörítve. Azért ez sokaknak megfelel már, nyilván a 60 fps már nem biztos, a 4K pedig már biztos nem megy.
Azt azért tegyük hozzá, hogy egy 4G/5G 5 Mbps sokkal jobb, mint a 3G-s 5 Mbps...
Ahogy nyilván egy vezetékes 5 Mbps is jobb mint egy mobilos 5 Mbps, de itt már közel sincs akkora különbség, mint a 3G vs 4G/5G között.
Ahogy az sem mindegy, hogy egy terhelt B20-B28 vagy egy nem terhelt B1/B3/B20-on vagy 5 Mbps-kel...
Vagy hogy egy CA nélküli 4G Cat. 3, Cat. 4 vagy egy modern 4-5CA-s high-end telefonnal...
5/5 Mbps = 640 kilobájt/másodperc le és fel is egyszerre.
Már régen megmondták, hogy 640 kilobájt elég lesz mindenkinek[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
válasz csernak75 #627 üzenetére
Valamiért nagyon le akarják nyomni a sebesség korlátot,
a végén ne hogy oda lyukadjunk ki, hogy csak sebesség korlátolt csomagok lesznek,
nekem az árak is gyanúsak, szerintem nem teljesen reál.
A régi standardnet.vodafone.net apn még működik, legalábbis nálam.
Az új standardnet nem megy, nem lép fel a hálózatra.
internet apn megy, de az már natolt, és szerintem tömörítetten is dolgozik.
Az oldalon hírdetett standardnet apn nem valós vagy nem felelmeg a reálnak,
nem megy.
furák a csomagok, a szolgáltatásokkal, de ez csak az én gondolat menetem off ban.[ Szerkesztve ]
-
csernak75
senior tag
...és leglassabb ajánlat is egyben... 5/5 Mbps sebességgel!
Szerk: És mellette ott van az oldalon 13 990 ért a 100 Mbps sebességű csomag. (+ korlátlan sms) Szóval nem kevés ember inkább azt választja majd. Ha valami 20/20 mbps korlát lenne rajta azt mondom ér annyit de így.
Volt digis ként is a 10 Mbps korlát azt mondom elmegy, de annak is a fele... ne már!
[ Szerkesztve ]
-
petne
őstag
Vodafone-os vagy digis vezetékes szolgáltatással rendelkező előfizetők most korlátlan belföldi adatforgalmat és beszélgetést tartalmazó mobil-előfizetést is választhatnak vezetékes szolgáltatásuk mellé mindössze 9990 Ft-ért, ami jelenleg a piacon elérhető egyik legkedvezőbb korlátlan ajánlat.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Azt nem tudom.
Mondjuk online rendelés se volt zökkenőmentes legalábbis exvodánál. 3 hétig harcoltam hogy legyen QR végy eID. Nem volt azonosítási kért. Amit se üfsz se személyes üfsz nem tudott megoldani. Leállás előtt ránéztem még semmi. One felületen csodák csodájára megjelent.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
zoli62
addikt
Számhordozásos szerződéskötéskor üzletben lehet kérni E-SIM-et?
-
aum
tag
válasz Viktor0610 #617 üzenetére
Amúgy ugye elolvastad a hsz-em: csak Albániát és Montenegrót írtam tutira....De biztosan nem fogják a két "one" partner hálózatra kedvezményesen felengedni a magyar one-osoktat....Aki ezt mondja, az jós, meg lottószámokat kérnek tőle.
[ Szerkesztve ]
-
dzf007
aktív tag
Az app már megint nem működik, nem tudok bejelentkezni.webes belépés jó.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
aum
tag
Ez a jelenlegi állapot, de gondolom az emberek többségét a "mi lesz nyáron, nyaraláskor" érdekli.
Azért azt ne feledjük, hogy a vodafone/one tekintetében jelenleg csak egy átszínezés volt...és a jövőben várhatóak változások. Már csak azért is, mert Albánia, Montenegró 101% hogy bekerül a kedvezményes roaming listába.
Hogy mi lesz Törökországgak, Svájccal az nagymértékben függ a lejáró roaming szerződések újratárgyalásától.
Nem utolsó sorban ott van az Egyesült Királyság, amit pl. a román vodafone kivett a kedvezményes roaming partnerek listájából (tette ezt úgy hogy vodafonone.co.uk és vodafone.ro azonos tulajdonosi hátterű)....szóval lehet, hogy "ihletet" kapnak a magyar szolgáltatók is valamikor. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
titán
válasz Donki Hóte #613 üzenetére
-
veterán
Törökország a One-nál is beletartozik a felármentes EU roaming területbe hívás és mobilnet tekintetében?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Landsmann
addikt
válasz djsunstealer #604 üzenetére
Nálam Redmi 9-en, biztos ami biztos: One HU- vodafone HU
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann
-
gulyasa
őstag
válasz rasotamas #610 üzenetére
Xiaomi
Jótállás és szerviz teendők
Hivatalos szerviz partner a TMX
Átvevőpontok országszerteSamsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
veterán
válasz Viktor0610 #602 üzenetére
köszi, még annyi, hogy flottás. Az lehet bonyolít, de nem tudom melyiknél kevésbé.
Azt sem tudom van-e hivatalos Xiaomi szerviz Magyarországon. Még vajon papirt kérnek vagy IMEI alapján már tudják hogy garis és kész?https://tinyurl.com/rasoapro
-
ovoid
tag
-
csaszi75
senior tag
válasz Marcsello31 #603 üzenetére
Ez napba nézés A routered köhögött.. máskor húzd ki, vár 3-4 percet.. és kapcsold be újra.
-
gulyasa
őstag
Na el kellett telni pár órának, ismét rápróbáltam ugyanazokkal az adatokkal és most már működik.
És mostanra "megoldhatták" a Firefox-os problémát is - bármi is okozta, hogy nem nyílt meg az oldal, csak a többi böngészőben...Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
djsunstealer
aktív tag
Régi Redmi Note 9S készüléknél a beállítások/állapot/eszközadatok/SIM állapota újra vodafone HU lett, pedig eddig One HU volt 🤣 Újra Vodás vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
Hátha segít másnak is: Január 1től folyamatosan akadt bontott a mobil internet kapcsolatom, mára ezt meguntam, kivettem a routerből a simkártyát,
bele tettem egy telefonba "Redmi note 11be".
És valamit csak csináltak vele ott, mert egy kis várás után a telefonomon is megjelent
az one.hu hálózati név, még hagytam kicsit a telóban, majd vissza raktam a rouerbe.
És csoda! Azóta egyszer sem akadt meg a net a modemben.
Valamit kellett csinálniuk a simkártyán, mert teljesen megjavult.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
veterán
Vodafonetól vásárolt Xiaomi telefont a Vodánál (One-nál), vagy a Xiaominál kell gariztatni?
https://tinyurl.com/rasoapro
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest