- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL #25443 üzenetére
Persze értem én, ajándék lónak ne nézd...
Céges munkára jó lesz az, bár akkor meg felesleges az a VGA, bár lehet gondoltak rátok, hogy ha unatkoztok akkor is legyen mivel leütni az időt
. Mondjuk úgy talán jobb döntés az SDD, főleg ha hurcolászni is kell, ugye egy átlag usernek nem, mert én is asztalon tartom, soha sem cipelem a 2,5kg-ját
. Bár én egy ideig tuti nem fogom lecserélni a ProBookomat, ha esetleg mégis, akkor csak ugyan ilyenre, biztos vagyok benne hogy te is hamar megkedveled
.
Ez a szám picit feldobta ezt a borús, esős napomat: Joy Williams - One of Those Days ...mert ez csak egy ilyen nap...
#25448 bobsys: Texasban nem sz@roznak... én is agyonvertem volna...
-
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #25247 üzenetére
hi!
találtam egy neked való karriert!
IGaz, hogy hideg is van, a Nap se süt, meg p.nci is lehet, hogy kevés van arra, és az se látszik, mert hideg van, de azért az a havi 6 ezer euró kárpótolhatna egy ideig.
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #25219 üzenetére
Innen vedd!
Csak mert oly nagy a szívem, még az ilyenkor szokásos jutalékról is lemondok a javadra! Győzd meg őket, hogy ez a legjobb beszerzési csatorna az adott típusra! -
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL #25208 üzenetére
Ettől jut eszembe mai főcím evening standarban, The power of Pina
-
válasz
BlacKSouL #25194 üzenetére
durva amúgy, hogy japper cégeknél mi megy.. nagyon semmibe veszik a külföldieket, ezt egy volt kollégám is mesélte, aki a D betűsöktől jött át oroszlányba. nincs megbecsülés, cserébe elvárják, hogy teljesen kiégesd magad, a sok túlórát, stb stb. sosem dolgoznék japán cégnél, százszor inkább német, vagy amerikai. barátnőm mukakezdéskor, teljesen kezdőként rögtön csúcskategóriás mobilt, meg egy elitebookot kapott. szóval én a helyedben még gyorsan el is jönnék onnan, sokkal jobban jársz a németekkel az autóiparban.
-
-
-
Mawyx
őstag
válasz
BlacKSouL #25023 üzenetére
Sok éve én is ott álltam. Megnézzük. Ha ott nem, akkor valahol lentebb kintebb meg lehet állni belső utcában biztos.
Visegrád nem esik útba, a 10-esen megyünk, bár a 11-es lehet szebb, de sokkal hosszabb.(#25022) tildy: szerintem átsétálunk vagy időjárás függő, esőt mond sajnos, de nem baj, az időjáráson úgyse tudok változtatni
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #24974 üzenetére
Az SSD-t úgy értettem, hogy HDD mindenképp kellene bele, emellé lenne jó az SSD, és a DVD meg majdnem mellékes.
Mindenképpen a HDD helyére érdemes betenni az SSD-t, a vinyót pedig az optikai meghajtó helyére, a megfelelő kerettel. Az optikai meghajtó csatlakozók emlékeim szerint új notinál sem tudnak SATA III szabványnak megfelelő adatátviteli sebességet kicsikarni magukból, míg a HDD csatlakozónál ez elérhető.
Igaz, hogy ahogy nézem 150 GB-osnak írja a gép, 2008-ban volt még ekkora vinyó?
160 lesz az, csak a gyártó 10-es számrendszer alapján adja meg a specifikációkat a vevőknek, a gép meg ugye 12-esben számol...
-
válasz
BlacKSouL #24977 üzenetére
Ezt a cikket én is olvastam, sajnos én is mentem már 1500rpm körül, városban, 50-60km/h körül. Ha autóúton megyek akkor általában megvan a 90-100km/h. Csak igazán akkor tisztulna ki a rendszer ha hosszabb távon magas hőmérsékleten üzemelteted, bár szerintem van benne annyi szűrő hogy simán megfogja, tehát nekem azt mondta a szerelő hogy néha, egy-egy hosszabb út alatt gyorsítsak lendületesen (rövid távoknál nincs értelme mert elvileg nem melegszik úgy át a kipufogó rendszer), de nem hiszi ő sem hogy ez simán csak ki fog tisztulni, itt előbb-utóbb EGR szelep csere lesz. Tegnap a hibakódot is kiiktatták, ha még egyszer felvillan, akkor irány a szerviz! Az ilyen oldatokban, adalékokban meg nem igazán bízom, ki tudja hol rakódik az le benne, bár, ha valaki meggyőz, lehet kipróbálok valami adalékot!
Fiatal korában csak 98-as ment bele, most 95-öst kap, hát nem igazán vagyok a pörgetés nagy támogatója, szerintem még egyszer-kétszer valami hosszú úton leforgatom 4000rpm-ig, ha nem jön elő a hiba akkor rendben, h viszont igen akkor nincs más megoldás, bár 90% hogy ez magától nem javul meg. Amúgy az jelzi hogy a check engine lámpa ég indítás után is és az alapjára olyan hullámozó, mint egy hideg szívó dieselnél, tehát észre lehet azt venni, bár ha meleg, vagy forgatva van akkor eltűnik hibajelenség, tehát gondolom hideg motornál van jelentősége.
-
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL #24946 üzenetére
Ennyi pénzért nem szeretnél inkább egy olcsóbb üzleti kategóriás notit? Azok arra vannak tervezve, hogy akár napi 12 órában használják őket. Dell Latitude, Lenovo Thinkpad, ilyesmik.
Meg mi a francnak neked dedikált videokártya az említett alkalmazásokhoz?
3D fájloknál is a fejlesztő-/szerkesztőprogramon múlik, hogy érzi-e a VGA-t, vagy mindent prociból akar megoldani.Harmadrészt a 1366x768 melóhoz szerintem kevés, de ennyi pénzért nem árulnak nagyobbat.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
BlacKSouL #24946 üzenetére
Ahogy Bandus írta: mindenképp a Samu e kettő közül.
SSD: alapból a HDD helyére megy az SSD, a HDD meg külső USB házba. Ha ez a megoldás kényelmetlen, akkor lehet a HDD-t olyan caddy-ba tenni, ami a DVD helyére megy - ez viszont utánajárást igényel, melyik gyártónál milyen formában érhető el. -
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL #24759 üzenetére
Külföldön például egész jó megoldások léteznek az urambátyámozás és a korrupció visszaszorítására. Bár lehet, hogy csak kultúra kérdése, hogy ha felmerül akár a félig alapos gyanú valakivel kapcsolatban, akkor azonnal lemond.
No magic.Társadalmi nyomás nélkül mondjuk soha nem lesz ilyen téren változás.
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #24577 üzenetére
az autóipar már vagy 10-15 éve csak visszafejlődik, és ebben a németek élen járnak...
valahol a sípoló biztonsági övvel, meg az emissziós normákkal, az elektronikus gázpedállal kezdődött, aztán jött a mindenkit telibevakító, meg a fák tetejét világító (xenon)lámpa, és most a ledes féklámpa a legújabb királyság, amitől éjjel is kifolyik a szemed, ha az előtted lévő nyomja a féket a piros lámpánál... :-)
de sebaj, napszemüveg kell éjjel is.
-
-
-
válasz
BlacKSouL #24335 üzenetére
pedig régen jó volt, de most egy óra egy kép betöltése...:/ amúgy láttam már képet a gépről, valamelyik autós topikban, de ez jobban sikerült
nekem nagyon tetszik a forma, egyszerre fiatalos szerintem és elegáns is. leginkább a kék, vagy a zöld színben tetszene, de majd lesz amilyen lesz
mindenképp az 1.8-as motorral szeretném. kis szerencsével egy éven belül meglehet a rávaló.
illetve ami fontos lenne még nekem az a könyöklő. széria ugye? -
válasz
BlacKSouL #24314 üzenetére
köszi az összefoglalást
első autónak mindenképp egy civicet szeretnék (vagy esetleg valami kiát, hyundai-t), és ez a sedan jön be a legjobban, szóval inkább spórolok erre, mint, hogy vegyek olcsóbban egy 5 ajtós 7gen-t.
valószínűleg 3-4 évet lenne használva maximum, évi kb 8k km-rel, ennyit szerintem simán ki kell, hogy szolgáljon -
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #24304 üzenetére
A fékbetéted állapota azt jelzi, hogy nem Bp.-en közlekedsz...
Mondjuk az első kupac első betétet nekem is csak a 3. kötelezőn cserélték, a hátsó még gyári japáni. Azóta átszoktam a porolós, puhány, ámde nemcsikorgó és DURVÁN markoló ATE cuccokra... Mostanság lesz esedékes a 2. ATE garnitúra.
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #23921 üzenetére
Mondjuk érthető okokból ezt (2:20-tól érdekes) nem adják elő, mert a színpadot igyekeznek kímélni, de általában nem hagyják ki, még akkor sem, ha többnyire 12-14 éves gyerekek táncolnak. És videón egy dolog, de élőben a színpad mellől...hát nehéz magyarázni...
fúbazmeg amit 2:10-től csinál a csávó..spiccen végig..
további kedvencem...kérdéseket megelőzve, igen, szikrázik a kard, nem csak imitálják...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Google Chrome
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest