- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
Az egyik vezető beosztású úriember épp anyum munkatársának az unokaöccse, és őt is egy fejvadász cég kereste fel, így közvetlen neki küldtem az önéletrajzomat kb 2 hónapja, azóta elvileg Európát járják a főkutyákkal, csak hogy miért, azt nem tudom
Na szóval remélem összejön ez a meló a Merci gyárban, örülnék neki nagyonMost te is ott dolgozol a gyárban ezek szerint?
-
NoLF
veterán
thx, a kollegák dolgoztak már tavaly bőven, de van van tipped, priviben várom
-
koshmar
veterán
-
fokukac
nagyúr
fiatal még az est...!
Képzeljétek, kaptam gariban egy vadiúj vinyót a tönkrement helyett... ÚJraindult a garancia is.
most már egy picit sok van, mert vettem időközben egy 2 terásat.
Nem kell vkinek egy másfeles zöld wd?Mondjuk lehet, hogy megtartom archiválóvinyónak. Vagy csinálok raid-et...
-
-
Nem tudom mi van abban a TV-ben hogy annyian nézitek, de én átlapoztam a TV újságot és egy jó műsort se találtam HBO-n meg állandóan ismétlés megy orrba-szájba, így kidobunk a kukába havi 5600ft-ot előfizetésre, mikor sohasem nézzük. Ez is csak olyan mint a Kama Sutra, mikor a kezükbe jutott mindenki ki akarta próbálni, átnyálazták és próbálgatták, azóta eltelt pár év és már unalmas, így új dolgokat kell kitalálni hogy élvezetesebb legyen. Na, pont ilyen a TV, régen volt egy csatorna, azután három, most már millió, persze jött még a felvehető, visszajátszható oda-vissza tekerhető időgépes TV, és azóta semmi, egyszerűen üres, csak a régi 20-30 éves filmek, fél órás reklámok, idiótáknak és szellemi rokkantaknak való műsorok, vagy unalmas politikai szösszenetek és celebek orrba-szájba.
-
-
koshmar
veterán
Az E-on végül is elég hamar megcsinálta, bár nem tudom, hogy mekkora hiba volt valójában.
(Érdekes koromsötétben a WC-n trónolni.)
Nagyon függünk az áramtól.
És ezt csak tényleg akkor vesszük észre, ha nincs.
Most is megy a TV, laptop, villany...Nagy sz*rban lennénk nélküle.
-
koshmar
veterán
Pedig terepgumi volt a bringán, de így annyira csúszott mindenfele, hogy mire elértem a postára, k**va ideges lettem. És végig ott fityegett az ételhordó a kormányon...
Na oszt' visszafele teljes erőmből, idegből tekertem, nem érdekelt.Szép is élet.
hát igen, autópályán nem sűrűn mennek az emberbe frontálisan...
Az ilyen bátor autósok az első balesetig bátrak...vagy amikor a halál torkából jönnek vissza, átértékelik az életet...ha visszajönnek ugye.
Az ember ilyenkor azt gondolja, hogy "Csak most ússzam meg, csak most!!".
Mint anno irodalomórán felelés előtt. -
fokukac
nagyúr
ja igen, ez egy WDSL-es csoda amúgy.
de még mindig jön... az a baj az ingyenes dolgokkal, hog nem lehet reklamálni, ha szarok -
-
KrAt
veterán
Én meg jól bekajáltam, Andival (párom) fekszem az ágyon, tévénézés, egyszercsak megszédülök.. És megint.. Mondom miatetvespicsa?? Érzem, hogy hosszában mozog alattam valami.. Mondom Andinak, földrengés van.. Ránézek a függönyre, szabályos amplitúdóval mozog ide-oda.. 9-en kissé komolyan belengett az épület.. Bazz milyen lehetett ez az epicentrumban? Nem először éltem át, de így végigfutott az agyamon, ha ez ~60km-es távból ilyet lökött, milyen erő lehet ebben?
Kispest, 9.-ik emelet..
-
venember83
nagyúr
Kedves Péterem, szólíthatlak így, ha ez örömet okoz neked. Mondjuk elég fura ezt így leírni, kimondani se lehet valami illő, de ha ez neked jó...
Médialejátszó: a közlegényes márka megfelelő változata nem volt elérhető, csak a fullos túlságosan drágán, így egy alap ASUS lett kosárba pottyantva. Kérdés, hogy hozzám mikor fog megérkezni. Vagyis a haverhoz, mivel ő rendelt több dolgot.
-
Mawyx
őstag
Sajnos nem, csak infós, a szakdogám írnám épp sürgősen, mikrokontrollerek....
Library? Hát épp ezaz, hogy sok minden van ott és mire átnézem, addigra megőszülökde tranyók/feteknél nincsen, úgyhogy külön kell keresni máshonnan.
Kész a hal, sül hozzá a krumpli, pont ez kell vacsira, hízzak csak, hízzak, ügyes vagyok mondhatom
de legalább van mit enni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest