- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Aktív témák
-
NoLF
veterán
ma semmit, hisz dolgozom. tegnap viszont volt egy kis pitty-putty, bementem a régi munkahelyemre leinni egy kicsit abból amivel még tartoznak (3 korsó heineken, egy cosmopolitan, egy ernest hemingway especial, egy jim beam black-szóda) aztán meg launcser PH!-kollegával tartottunk otthon egy kis sörkóstolót, füstölt makrélával, pirított rozskenyérrel és nolf-salátával
-
Olcsi
senior tag
Hát ez marhajó...és még aránylag jól is hangzik, bár nekem valahogy mindig valami 2. világháborús német katona ugrik be...
Itt is megkérdezem: mit kell olyankor csinálni, ha annyira felmelegszenek a winchesterek, h alig lehet őket megérinteni is?Tartósan mi lehet rá a megoldás? Gondolom a bazi nagy hőség miatt lehet...
-
poffsoft
veterán
PEPT? nyugdíjazták a PET-et???
És te csak műanyagtól nedvesedsz??? ajajajjj
Kuka : tudtommal az x-wing visz téged, te csak egy csillagközi harci navigátor-karbantartó egység vagy... (mondjuk ki őszintén: lobby)
ng: na ja, arra én is beneveznék
. De ő csak a vízről beszél....
-
Verus
senior tag
Azt a Lajososost múltkor mutatta anyuci
Komoly volt, csak azt nem értem, hogy Ő hogyan találja meg ezeket?
Barlangtúra?Ahhha majd tudod....
ÓÓÓ mert én nem szuszogtam fölfelé
A látvány kárpótolt
Az én fóbiám pedig gyógyíthatatlan
Nem bírom ha be vagyok zárva kész punk tum
-
tildy
nagyúr
Nem tudom , ki hozta elő most is a hajnali 3-as témát . Meg gerinctelenezte le a másikat.
(Én csak szimplán rosszindulatot sejtettem a nevetésed mögött és lám, nem is tévedtem.)
Ha annyira zavar, megvan még, beinsertelhetem. Vállaltam a véleményem akkor is, és msot is, ami cseppet sem változott, csak jobbnak láttam nem olajat öntenia tűzre, kella francnak a probléma, annak ellenére, hogy próbáltam magam és az álláspontomat megvédeni.Viszont úgy látom nem én vagyok az, aki rendszeresen felhozza az akkori eseményeket.
Ideje lenne magadba nézned.
Amúgy figy, azóta én nem szólogatok be, bár megtehetném, mert sokszor roppantmód irritáló vagy , de nem teszem, elfogadtam az első hszban leírtakat , ez egy ilyen topic . Ha nem tudsz beszólogatás néllkül lenni, akkor ezt tedd meg más úton.Nem hinném , hogy asztalra szarás az, ha az ember megkéri a többieket, hogy valahogy egyensúlyba kéne hozni a chat jellegű és a nem chatjellegű hozzászólások arányát.
Nem új topikot akar, (hiába is próbálják ezt a szájába rakni) , és nem is örül az új topic nyitásnak.Thrawn: hagyd . Vele nem lehet ezt magánban megbeszélni, ha már volt olyan kedves és ideböfögte a hajnali moderált hszom, és nyilvánosan legerinctelezett, asztalra szarónak nevezett.
Ahhoz képest, hogy én szimplán csak rosszindulatúnak tartom, elég csekélység.
-
tildy
nagyúr
A címzett télapó volt, elolvasta, törölte.
Pont.
Köszönöm a gerincem meg jól van, és nem én voltam az , aki itt hisztizett, meg szemére hányta a másiknak, hogy amikor bajban volt akkor bezzeg segítséget kért.És igen, rosszindulatú voltál(mivel akkor, mikor a hsz-t írtam még nem szerkesztettél bele), nem véleletlen a Vehehe röhögésed. Vagy tán jópofiságból írtad? Kösz én nem röhögtem.
Na megyek is inkább innen .
pá.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Fogyjunk le!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Linux Mint
- Debian GNU/Linux
- Azonnali játékos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- 24 GB-os RTX A5000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest