- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Wallz
tag
Jó most lehet mert féltem.
Amúgy jobban eszembe jutott az egész szóval igazán nem volt egy k betűs mert kapott tőlem virágot és ha úgy vesszük jártunk mert második randin bújtunk ágyba. Miért? Mert mindketten sexéhesek voltunk őt elhagyta a barátja 1 éve kb. vagy több már nem emléxem és azért lett "vége" mert én izé voltam vele és folyton azt hajtogatta hogy ő nem akar senkit és engem sem de az elején úgy volt hogy lesz nekem csak úgy szexre. Aztán már valahogy nem tetszett neki az egész a másik hogy én szerelmes voltam belé ő meg nem belém.
Ez bonyolult volt. Csak azért aggódtam mert azóta voltam a barátnőmmel is akit nagyon féltek és szeretek nem bírnám ki ha baja lenne de most hogy így belegondoltam csak az volr a fura hogy második randin odaadta magát előtte meg még a barátjával is volt,de vele védekeztek.. Mondjuk mondott egy érdekes dolgot azt mondta 2 évig együtt volt vele CSÓK NÉLKÜL. Ez igen érdekes én nem értem hogy lehet ez de biztos.
A végét én rontottam el meg mert sok bajom volt és ezért lett "vége"
Már nem félek az egésztől.. már jobb lett.
Ok megnyugodtam. -
-
-
-
kételkedem
addikt
-
Bubu79
addikt
Menni sem fogsz tudni, nemhogy célozni - azt pedig már nem is mondom, hogy bizonyos alkatrészeid is működésképtelenné válnak majd az elfogyasztott nagy mennyiségű szittyótól
Mod: Nem tudhatod, hogy mikor csapunk le Rád, viszont állandósítani nem célszerű az állapotot, mert így Ágit is elriasztod
-
kem
addikt
húzza...
Ő hagyott el, de azt mondja hiányzom és szeret, csak nem akarja a volt kapcsolatunk rossz részét megint átélni. Pl,h volt 1-2 barátom aki nem bírta(nem fogadta el), és ez nagyon szarul jött ki, hogy nem tudunk szinte egy társaságban bulizni, meg mást is jelent mindkettőnknek a szórakozás. Csak ő meg nem is hívott az ő társaságába. Rengeteg dolog változott bennem is meg benne is, és szerintem nem lenne ugyanolyan mint volt. Sokkal jobb lenne. Csak ezt nem akarja megérteni.
-
NoLF
veterán
szerintem tudja
Tim82: elképzelésem sincs
Timocicu: hát nemtom, de szerintem a 3. majd a 2. helyébe fog lépni idővel, és megint csak 2 lesz, de majd még kiderül. a suli viszont elég tré, lehet egy idő után maradok az elsőnél és egyetlennél, mert nem akarom ellinkeskedni a sulit semmiképp.
-
Timocicu
senior tag
A kedvedért
Köszi a segítséget, ezt az oldalt még nem ismertem.
De most nézem, hogy sokkal jobb és gyorsabb is, ráadásul nem írja ki azt a sok zagyvaságot.
ádyz . Köszi.
Zsombesz 19hónapos és 16 fogacskája van. Majd kinőnek , ez a rendje, de bizti aranyos.
Aktív témák
Hirdetés
- Temu
- Autodesk - Revit
- Hardcore pizza és kenyér topik
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- votlage71: Kábel menedzsment
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest