- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Aktív témák
-
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #22212 üzenetére
Nem, csak saját tapasztalatból beszéltem.
De most hogy mondod, rákeresek a blogodra.
Mod: jah, hogy Te blog alatt a Logout blogot érted. Akkor olvastam. Elkezdtem túrni a Logoszférában is.
Mod2: miről? Régi történet.
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #22191 üzenetére
Dérhenipucsítós klip havalakinemtudná... meg a másik
Apu: nekem se sok időm ,emg energiám van írni, met röviden tudod nem lehet, illetve lehet, csak nem érdemes, melóban meg én segítettem elkészíteni a 8 szekciós üzemi tűzvédelmi kiürítési terveket, és ma volt a tűzriadó gyakorlat, szóval elment jól az időm erre. De seikeres volt, és tapasztalatokkal teli. Tök jó dolog egy 220 fős termelőüzemet elosztani 8 területre, és 10 vészkijáratra, majd koordinálni a csoportvezetőkön keresztül a dolgozókat...
Aztán megírni a jegyzőkönyvet a tűzoltóságnak meg a munkavédelmi ellenőrzésnek. Meg egyébként is. Marha jó, hogy mindenki minket kettünket néz az admin igazgatóval, mert mi voltunk a felügyelő-vezetők. még a japók is alárendelték magukat... állat na.
És a most menő 7years 50days is jó zene.. éne meg sokat ittam
VÉncsont: speciel szerintem a mezőnyben kifejezetten elviselhetően jó hangja van. Csak a hangját minősítem, és csak a mezőnyhöz képest!
Meg a seggét..ejj, a fenekét na..
-
Racecam
nagyúr
-
PazsitZ
addikt
válasz
BlacKSouL #21685 üzenetére
Hát passz.
Én k-lite codecpack-ot használok, ebben van minden. -
ngabor2
nagyúr
válasz
BlacKSouL #19315 üzenetére
az üveg a kevésbé macerás, onnan akár alkohollal, akár sebbenzinnel le lehet kapni. a fnyezésben nem vagyok olyan biztos, de mivel elég sok autótisztító cucc tartalmaz izopropil-alkoholt, ezért azzal érdemes megpróbálni. bár valszeg ha az ipa nem bántja, a lényegesen szelídebb etil-alkohol se fogja.
-
bolondember
MODERÁTOR
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #14445 üzenetére
Amúgy már értem... a 21. századi modern magyarországon ha esik az eső, akkor az informatika, a kommunikáció és az internet világa egyszerűen összeomlik... Akkor már tényleg inkább a Skynet...
Már csapágyig gázolnak az esővízben az autók, pedig itt nem nagyon van vízszintes utca..
És 10 perce esik. Látótávolság 10 méter. Szép. Szeretem. Szinte érzem a meleg Balaton hullámait a bőrömön..
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
BlacKSouL #14100 üzenetére
Lehet dobni harisnyakötőt is.
-
rarri
senior tag
válasz
BlacKSouL #13187 üzenetére
Két közös pont?
Ez tökjó! Majd megnézem.
Amúgy annak, hogy a kislányok milyen pózban fényképezkednek, nincs nagy jelentősége, attól még nem erkölcstelenek vagy rosszak, teljesen normális gyerekek. Biankámnak / 16 éves / vannak olyan képei a myspacen, hogy úgy néz ki, mintha egy anorexiás, agyonfestett imós lenne. Van olyan kép is, ahol olyan, mintha vízbe fulladt halott lenne. Amúgy meg egy életvidám magabiztos, normális kamasz, aki azért ilyen sovány, mert ilyen genetikailag. szeretnek a mai gyerekek játszani, és ez nem baj. -
rarri
senior tag
válasz
BlacKSouL #13180 üzenetére
Arra nem gondoltál fiam, hogy neked minden pózról AZ jut eszedbe? Szerintem a kislánynak eszébe sem jutott hogy ő ezt szexuális felhívásként tálalja. Arról nem tehet, hogy neked rögtön a seggbe...s jutott eszedbe mikor ránéztél.
ui: én még soha nem néztem, hogy kik lehetnek a lehetséges ismerőseim. Van ilyen szolgáltatás ezek szerint a wiwen? -
rarri
senior tag
válasz
BlacKSouL #13163 üzenetére
Én meg azért ugrálok így, mert édességre vágytam, ezért 5dkg. 82%-os teavajat kikevertem 2 púpos teáskanál holland kakaóporral, meg 1 teáskanál kristálycukorral. Mindez egy jó kávé után volt./ kicsit megdobta az agyam...
És holnap nem kell melóznom!
Sajnállak fiam, hogy neked kell. De nemsokára mész nyaralni, úgy tudom.
Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Horgász topik
- Mesterséges intelligencia topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Motoros topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest