- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Aktív témák
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #41604 üzenetére
Csak megvan mégis valahol
A mai napom hangulatát jól tükrözi a dal..talán inkább az egész elmúlt hetemét.. -
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL #41466 üzenetére
2-es? 3-as?
Bejelentkezés nélkül a sütik összekuszálódása miatt szokott ilyet csinálni, vagy süti ürítés után - ha be vagy jelentkezve és úgy csinálja, akkor viszont X-aktás lesz, mert tudtommal a PH! szervere eltárolja a beállításaidat
Üdv Kusza Szarvú és Tekintetű Szarvas
-
válasz
BlacKSouL #36460 üzenetére
Lehet, nem pont ide tartozik, de én az embereket három csoportra szoktam osztani:
1. Akik képesek a mások hibáiból tanulni.
2. Akik képesek a saját hibáikból tanulni.
3. Akik semmiből sem értenek...Igyekeztem eddig úgy alakítani az életem, hogy a harmadik csoportba ne kerüljek bele, és a másodikba is csak ritkán.
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #34364 üzenetére
Bună dimineaţa - Bunö diminéácá - Jó reggelt
Bună ziua - Bunö ziuá - Jó napot
Bună seara - Bunö szeárá - Jó estét
La revedere - Lá révédéré - ViszontlátásraCsak így tudom leírni fonetikusan, pedig ez így nem az igazi. Tuti nem lesznek meglepődve, hogy az ă betűt ö-nek ejted, rögtön rájönnek, hogy magyar az anyanyelved.
-
1010
őstag
válasz
BlacKSouL #34345 üzenetére
cba ban talalhato furcsa materiabol keszult addig soha nem latott.fogyaszra nem hasznalt
eheto termekekkel vigyazni kell,tapasztalotom szerint legtobb ugy ahogy van szar,es ami finom emesztheto az csak 1hetig lehet kapni utana soha tobbet.mint pl a megy rud,a 30centis fustolt pacolt hal olajban,
a linkelt termekrol viszont nem tok semmit
-
1010
őstag
válasz
BlacKSouL #32896 üzenetére
szar az egesz 3man nezzuk mar borul a szerver
hat ha meg rendelst akarok feladni,lcd tv-t nme tudnak raktaron tartani,a futar baszik akkor jonni mikor akarod,az uzleteikeben fel orat kell sorban allni,stb stbaz osan leveri oket arakban,vagy egyszinten valuk de az a min
-
Thrawn
félisten
válasz
BlacKSouL #26284 üzenetére
Thank you very much, Tadasu Shigeru Sawa is the king of stars. Immediately, but your response is slow. Shipping date of October at the request of the street, the problem But in October out of the sea is not yet scheduled, Until the day of your arrival we will check again,
Please contact us if you have new information.Vagy valami hasonló
-
dragonfx
veterán
-
Kephamos
addikt
válasz
BlacKSouL #23345 üzenetére
De át kell engedni és a busz mellett mindig körültekintően kell elmenni, mert nem látszanak a gyalogosok és gyerekek is sokszor előfordulnak a buszmegállókban, akik közel sem olyan figyelmesek, mint a felnőttek.
Fordított helyzetben, valószinüleg a kiscsalád elintézte volna sofőrt keményen. -
Kephamos
addikt
válasz
BlacKSouL #22669 üzenetére
Nheeeem!
Ábrázoló geometria
Általános Fizika I. cv
Általános Fizika II.
Általános Kémia
Anyagismeret
Gépelemek I.
Gépgyártástechnológia alapjai
Matek
Műszaki áramlástan
Műszaki hőtan cvcv = Csak Vizsga, tehát az aláírás meg van, csak levizsgázni nem sikerült. Az más kérdés, hogy nem csak a saját hibám miatt, de mint tudjuk és mint tapasztaltam is: senkit sem érdekelnek a körülmények.
-
1010
őstag
válasz
BlacKSouL #22228 üzenetére
ez nem az
az amcsi az ami vilagon elismert es bele teszik a konyve is,ha csak egy kis szo cikk,de mostanaba mar tobb benne a kep mint a szoveg,egyebkent sok olyan rekord van benne ami sztem nem annyira rekordnak szant,pl ki kersett a legtobbet egy eladott cd vel,a legtovabb fent levo muhold,a legmesszebb repulo posta galamb,meg meg ennel is jelelntektelenebb szamszerusitheto dologok ami nevezheto akar rekordnak akar nem,
na de az en kiserletem az mar igen,
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Házi hangfal építés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Gyúrósok ide!
- Temu
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest