- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Kephamos #31194 üzenetére
A lányok növényi alapú életformák?
És a szexet hogy oldjátok meg? Várjunk csak, meggondolatlan vagyok... akarom én ezt tudni?
Bolondember: ööö, nem egészen erre gondoltam... ha lány nem lépheti át az albi küszöbét...
tope: mire gondolsz? Eddig szó nem volt rántottáról.
-
Verus
senior tag
válasz
Kephamos #31186 üzenetére
Én is albérletben lakom és mégis vannak növények
Egyébként egy nagyon egyszerű salátát bármikor össze lehet dobni, hús mellé tökéletes. Megveszel egy csomag salátakeveréket, egy csomag görög salátaöntetet, pirítassz kenyérkockát fűszeresen, egy két főtt tojást beledobsz, sajtkockákat, rá az olajos görög öntet, fél pohár kefír - fél pohár tejföl és készen is van
-
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Kephamos #23346 üzenetére
El kell engedni, de a mai világban sajnos így lehet legkönnyebben embert ölni... Kétsávos úton, ha te megállsz, 80%-os eséllyel elmennek melletted a szomszéd sávban. Ha azért álltál meg, hogy gyalogost engedj át, akkor páholyból nézheted, ahogy kivasalják.
Múlt vasárnap egy kereszteződésben átengedtem egy családot, sőt nem is klasszikus átengedés volt, csak annyi, hogy én balra akartam kanyarodni, és a körülnézéshez akkor már nem a zebrán, hanem előtte álltam meg. Ők elindultak, apuka-egyik gyerek és anyuka-másik gyerek páros között egy másodperccel később elrobogott egy motoros, úgy saccra 100 körül... De nem velem egy irányból jött, hanem szemből. No comment... -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Kephamos #23339 üzenetére
itt meg, Bp-n...
Ha már ruhánál tartunk - rövidnadrágot húztam, pólóként egy "Russian Athletic" feliratút, amin még egy AK47 ábra is van.
Azért vicces, mert amikor jöttem fel a Gyöngyösi utcánál a metróból, egy AHA hozta le egyedül babócáját kocsistól, én meg átvettem tőle - hát, ö.
Kicsit bizalmatlan volt...Nem is tudom miért...
Ilyen rémisztő lennék?
-
Bubu79
addikt
válasz
Kephamos #22727 üzenetére
Biztos megvan annak is a szépsége - csak az én szépérzékem nem elég fejlett hozzá
Bon3ss: Hát jó - de a felszállópályát Te biztosítod miután végeztünk, én ugyanis valószínűleg egy négymotoros szállítógéppel fogok hazamenni, erősen berregve, széttárt karokkal
#22729: Sírvaröhögős lesz
-
-
FehérHolló
veterán
válasz
Kephamos #5992 üzenetére
Ez a topic pont azért keletkezett, mert az OFF-ba minőségen aluli hozzászólások kerültek, és ezt egyesek (köztük én is) sérelmezték. Ide lehet akármit íni letolás veszélye nélkül.
Szia rarri néni! Szeretlek! Bár most mindenkit szeretek, de ez ne okozzon csalódást számodra.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest