- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Aktív témák
-
Ezügyben miért nem keresitek meg a másik oldal vezetőit, hogy az ilyen felháborodások fel se merüljenek, tudod ez egy kétirányú dolog, mármint a kommunikáció. Ha ezt megteszitek és ... ... akkor legalább letudtátok a dolgot, hogy ti próbáltátok, és nem rajtatok múlott a dolog, ha nem sikerülne dülöre menni.
-
venember83
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Én nem látom. Kép?
Systemroot , : ok ok. Nem akarok megint helytelen fogalmazás hibájába esni.
Hát ja , ez egy ilyen bicikli, úgy néz ki , akinek ennyit jár a szája mint nekem, az ...az megüti a bokáját, ellopják az avatarját, szaxi szólót hirdetnek vele.Azon gondolkodom eddigi volt pasijaim közt vajon lehet e valamelyik? De csilla nevűre egyre sem emlékszem.
-
SystemRoot
őstag
Én egész jól képben vagyok a helyzettel ezért megfogalmazom hogy mik jutnak most eszembe.
először is én nem vagyok ellene a tisztogatásnak amiről vénember beszél, tényleg nincs szükség rossz hangulat keltőkre.
CSAKHOGY, bezártátok a PIT-esek topikját azért mert egy már kitiltott PH-s tag, aki nem tagja a PIT-nek, beszólt a PH-nak.
Egyébként horyk (az emlegetett személy) úgy került bannolásra hogy egy viccnek szánt képet linkelt, ami "pronónak minősült" ami miatt kitlitották több napra tévedésből mert azt hitték hogy egy komolyann tempbanja volt korábban holott csak egy 3órás tempbanja volt valami elenyészű ügy miatt, és ezen háborodott fel, olvastam az emaileket amit váltottak ezután, fokozatosan mérgesült el a dolog.
Szal azt állítani így a részetekről hogy ilyen emberre no tolerancia az nem fair, mert meg kell nézni hogy miből is indult ki a dolog alapvetően, és mi miatt lett ilyen a helyzet. Én láttam előtte őt postolni és egy békés, normális, értékes tagja volt a közösségnek, persze utólag már hallottam hogy voltak kisebb incidensek, némelyiket láttam én is, de nem annyira súlyosak az én megítélésem szerint. -
venember83
nagyúr
Nem egy közösségnek készítitek, akik közt vannak ilyenek és olyanok is?
Nem a ban zavar, vagy az, hogy kit és miért raktok ki, hanem az, hogy az említett hsz-eitek már kicsit sem objektívek, harag és düh tükröződik belőlük, ez pedig nem helyénvaló, szerintem.
Először ezen a moderátori hsz-en akadt meg a szemem, kicsit fura volt ez a megfogalmazás, dehát úgy néz ki, hogy nem csak a felhasználók egyre szélsőségesebbek és durvábbak, hanem a moderátorok is. Most pedig olvastam a te hsz-ed, ami ismét elég szélsőséges. Nem mondom, hogy én jobban reagálnék adott esetben, de nem is vagyok moderátor.
Nem kritika ez, azt tesztek, amit akartok, ahogy jónak és megfelelőnek látjátok, csak furcsállom az egészet, eddig nem ilyen hangnem volt a jellemző a moderátorokra.
Minden jót s jóccakát.
-
venember83
nagyúr
Nagyon elmérgesedhetett a helyzet a moderátorok között. Egyre több helyen olvasom moderátoroktól vagy HG-tól, hogy az "ilyenek" takarodjanak, megszabadulunk tőlük stb, az ilyen megfogalmazásokat. Elsődleges szemponttá vált a PH! "megtisztítása"? Az okot nem tudom, de tele lehet a hócipő. Ugyanakkor nem tartom szerencsésnek az ilyen "határozott" és szélsőséges megnyilvánulásokat. Persze szerencsére engem senki se kérdez.
-
kételkedem
addikt
Ahhoz képest, hogy a telefonszámával szaxit hirdetnek, az már elhanyagolható, hogy az avatarját is lenyúlták
Jó éjt mindenkinek, aki dolgozni kényszerül, annak jó munkát!
-
tildy
nagyúr
Valentin napkor remélem tündibündi szívecskével meg plüsgenyókkal jelentek meg
Amúgy dolgozni csak pontosan szépen: Miért nem az összes hg , modi kapot sipkát? Parcin pl megnéztem volna?Meg lehet egy kérdés? Miért pont maffiózó kalap, annak mi köze a szilveszterhez?
Yeti kezében pezsgősüveg, na az büntetett volna -
Pompi, köszi szépen! A Mikuláskommandónál csak nem Race-re gondolsz?
Amúgy meg jó ötletnek tartom, mindig kell egy kis vidámság. Pár éve, amikor 24-e szombatra esett, a kolléganőimmel mikulássapkában expediáltunk (fogadtuk a betegeket). Azokat a megdöbbent arcokat...
Hopp, most látom csak, hogy Kidus közben avatart is cserélt...
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest