- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
válasz
Bubu79 #46333 üzenetére
Akkor - más okból kifolyólag, de - egy cipőben járunk. Az én jobb térdem is érzi ám a frontokat, és aludni sem mindig hagy. Most már nem kap Aflamint, csak Algoflexet (ha nagyon kiköveteli), de végre már sokkal jobb. Szinte hihetetlen, de már lépcsőn is tudok rendesen járni, akár spanyolcsizma (Futuro térdrögzítő) nélkül is. Még a végén teljesen rendbe jön...
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79 #46323 üzenetére
De remélem, hogy nem 5 perc 57 másodperc kellett ahhoz, hogy rájöjj. Kreatívabbat ne várj tőlem, öreg vagyok én már a kreatívkodáshoz. Viszont nagyon megjött a kedvem egy Bükk maratonhoz vagy egy 24 óráshoz, kár, hogy ezek már csak jövőre lesznek. Bringa nélkül kell valami más elfoglaltságot találjak télen, vagy megesz a fene meg az unalom itthon.
-
-
válasz
Bubu79 #46304 üzenetére
Pedig már majdnem temettük szegényt...
A hangerőállításnál (Control Panel - Sound, azt hiszem, a Win7 esetén is itt van, most Vista alól írok) nem tudod lejjebb venni a bejövő jel hangerejét? Hátha az jót tesz neki. Mert PCI ide-vagy oda, illene tudni állítani a bejövő jelet... Vagy nem. -
-
-
-
válasz
Bubu79 #46245 üzenetére
Szép napot neked is!
Tope megelőzött: Dscaler, ChrisTV alatt működik-e? Esetleg linux alatt megnézni, az lát-e belőle valamit (pl. Mythbuntu).
Azt meg sejtettem, hogy futottál már vele pár kört, ismerős a móka.
(De kiszúrtam vele, vettem egy usb Dazzle hybrid stick-et, amit visz rendesen, még a MacBook is!)
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #46245 üzenetére
Hazánk a világtérképen különös kis folt. Youtube, eBay stb tekintetében másodrendű felhasználók vagyunk. De pl a Google Chrome helyesírás ellenőrzője hamarabb fog szanszkrit vagy mandarin nyelven dolgozni, mint magyarul.
BE: tudom, hogy morbid humorod, marcona megjelenésed érző szívet takar!
-
válasz
Bubu79 #46211 üzenetére
Ahogy itt is írták, win7 alatt ez nem megy, XP vagy Vista kell neki. A beállításoknál pedig a norma PAL-b(g), illetve az ország Ausztria, Németország vagy Lengyelország legyen, mert akkor találja meg rendesen a csatornákat. Az én Pinnacle PCTV Stereo-m legalábbis így hajlandó rendesen működni, de a win7 neki sem fekszik.
Tope: Na ez friss infó, reméljük segíteni fog. Amit én linkeltem, csak egy hónapot van elmaradva...
-
-
-
-
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #45522 üzenetére
mint ahogyan az általában lenni szokott, itt is a legjobban nyalni képes van a hierarchia csúcsán - nem is lesz belőlem nagyfőnök soha a büdös életben
a vérehulló fecskefű nedve UV fény hatására neonzölden fluoreszkál! Ma reggel leszakítottam egy levelet és most a bankjegyvizsgáló UV lámpa alatt nézegetem a kezem
Hogy ilyen kis apróságoknak is mennyire lehet örülni
Szép napot mindenkinek!
-
-
Csabee.
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79 #45119 üzenetére
Vagy ha már Virág, akkor Száguldó Virágnak.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79 #45113 üzenetére
Nekem sem rémlik ilyen névvel senki aki szimpi
De az jó hogy tényleg nem ittam két pohárnál több bort. Mert ettől be lehetett volna dörrenteni alaposan, de nem ez a cél. Csak az egészségmegőrzés, meg jó, egy kis élvezet is azért.
Most viszont iszonyat szomjas vagyok. Kell egy kis multivitamin pezsgőtabletky -
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79 #45109 üzenetére
hát, az érdekes lehet. az már egy dillemmát feltételez, és az általában nem jó.
ez úgy van hogy egy eleve vesztes helyzetben eleve kudarcra ítélt dolog, tudható végkifejlettel, de fullra reménnyel megtöltve. és aztán a remény és más által a lehetetlenben megtörténik néhány hihetetlen jó dolog, és amikor az ember ennek elkezdene örülni, rádöbben, hogy alapvetően ugyanaz a helyzet., és a részeredmények talán nem is voltak eredmények soha.
-
válasz
Bubu79 #45070 üzenetére
Viszont lehet, hogy akad néhány, télen is mekeg zg, ahol senki nem zavarja a békákat, ezért valószínű, hogy ott telelnek át.
A kamionról meg nem mondanám, hogy ennyi idős. A holttér meg érthető a szép nagy orra miatt. Gondolom, erő is akad benne egy pár (musztáng)ménes...
-
-
-
válasz
Bubu79 #45009 üzenetére
Pontosan, a gyertyával lehet a legjobban kimutatni a pince alján megült széndioxidot. Megelőzni meg aktív szellőztetéssel, de ahogy a riportban is mondták, erre a beruházásra a háztáji pincék esetében nem jut anyagi erőforrás. De azt nem hiszem, hogy egy seprűnyél meg egy gyertya ne legyen - ez a pince kötelező tartozéka. Nagypapámnál legalábbis így volt...
-
-
válasz
Bubu79 #44971 üzenetére
Még ha csak a beszédesség miatt kellene aggódni... De ott kezdődik a dolog, hogy dominóeffektus vicsorgás közben - azaz morgás, hogy ki jött előbb, akár lökdösődésig fajulva. (Valahogy úgy sprintelnek az éppen kinyitó tárához, mint a buszon az ülőhelyre.) Aztán folytatódik a morgás, hogy miért kell (akár két helyen is) aláírni a receptet, az orvos miért csak egy dobozzal írt, biztos nem kettő az? Ezen akadályokon túljutva jön a finálé: Milyen drága a gyógyszer, nézzem már meg még egyszer, nem ütöttem-e valamiből többet, mint ami írva van? Meg hát szakorvos írta, biztos hogy ennyi?
Azzal is próbálkoznak - hátha összezavarnak - hogy amikor már (szerintük) lezártam a blokkot, akkor benyögik, hogy még egy Tisasen kellene... Ilyenkor - ha ismerős az illető* - simán hozzáütöm a többihez, amúgy meg azt egy másik részletben fizeti, nem zavar össze az összeadogatással.
*: Már járt nálunk, így tudom, mire számítsak.Mikor fellélegeznél a 20+ recept után, akkor jön a következő, hogy szabin van az orvosa, a helyettesítője betegnél van, meg mindig akkor nem rendel, amikor ő (a beteg) ráér, meg amúgy is meg szokta kapni recept nélkül a receptes cumót, meg úgyis kifizeti, csak adjam oda. (Itt aztán a vérnyomáscsökkentőtől a szteroidos krémen át a nyugtató-altatókig minden van.) Nos, amíg ezen lamentál háromszori nekifutásra, addig simán megjárná az orvosi ügyeletet is, oda-vissza...
Ezután már csak hab a tortán, amikor kirakatják veled az összes glükózaminos cuccot, végigkérdezve mindnek az árát - s végül ravaszkás mosollyal közlik, hogy nem kérik, mert a szomszéd kerületben hallották, hogy száz utcával arrébb 2 Ft-al olcsóbb...Na ezek után csodálkozol, hogy hazafelé azon agyalok, milyen a hosszú amper?
(És azon is, honnan tudnék szerezni egy M16-ost...
)
-
-
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik