- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL #46909 üzenetére
Én most néztem meg a Get Him To The Greek című filmet, már le van töltve vagy egy hónapja, de most volt rá időm, mármint nézni
. Szerintem nagyon jó kis film, ajánlom mindenkinek, nem csak azért mert jót nevettem rajta, hanem mert olyan fordulatos sztorija van
. Itt egy leírás, szerintem ma estére jó lesz, szóval töltsd le és jó mozizást
.
ui.: most nézem, ez magyarul úgy van hogy Felhangolva
.
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #46909 üzenetére
DVD?
Mi tegnap este elővettük a készletből a Köntörfalak c. filmet - mondjuk én bealudtam rajta, pedig jó film. (Szerencse, hogy láttuk már moziban, meg hogy DVD-n is megvan és bármikor megnézhető újra.)
-
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #46661 üzenetére
Hát, te tudod. Borzasztóan nemszeretem a dohányzó akárkiket, de azért el tudom képzelni azt is, ha rágyújt utána... Megszoknám hamar.
Sokkal jobb káros szenvedély, mint a mértéktelen alkoholfogyasztás - sokkal kevésbé gusztustalan.
Szerk., Nolfie -> ugye jobb..?
Szerk2.: BE -> ugyehogy..? Első szekszuális élményem is dohányzó volt... B+derég..! Nem is tudom mi van azóta Vele... Nnna, go iwiw/facsebúk...
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #46369 üzenetére
Nnna. Mondom ma leszólítom miután a porontyot beadta. Jön kifelé, veszi elő a bagót.... hát ekkora buktát.
Sajnos ezzel beállt azon 80%-nyi nők sorába, akiket a bagó miatt kapásból kizárok. Nem tehetek róla, ilyen csodabogár vagyok. Nekem egy nő ne rohassza barnára a rózsaszín tüdejét akkor se ha azt nem látom kívülről. EZ VAN. -
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL #46581 üzenetére
Az egész ott kezdődött, hogy valami idióta háziasította a kakast.
Hálából ez az agresszív, sarkantyús, kiabálós leves- és pörköltbetét rettenet jól nem hagyta aludni őseinket, akik ahelyett, hogy kitenyésztették volna a néma kakast, nekiálltak kakasszóra ébredni, hogy időben elkezdhessék húzni az igát...
Teltek múltak az évek, majd valami eszement barom rájött, hogy egy mechanikus szerkezettel akár még a kakas is helyettesíthető, sőt beállíthatóvá válik még az ébresztés időpontja is - sajnos senki nem vette a fáradságot arra, hogy ezt az elmeroggyantat időben agyoncsapja, így sikerült kiviteleznie az ébresztőórát, melyet napjainkban is használnak sok-sok ember mindennapjainak megkeserítésére.
Sajnos nem voltam a közelében, hogy a letépett karját a hátába szúrhassam
Vannak akiket nem koránkelésre terveztek - én sem bírom a hajnali kelést, rendszeresen robotpilótával közlekedek ilyenkor. Vagy teleporttal - mikor hogy.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #46580 üzenetére
Erről jut eszembe. Én reggelente annyira kómás vagyok, hogy hosszú percekig a vegetatív állapot áll fenn. Felébredek, telefont nyomok, megint felébredek, kidőlök az ágyból, mellékes, majd fürdő, aztán öltözés, irány a 15 perc séta a garázsba, majd vezetés a házig, onnan meg melóba.
Kb mire kiállok a garázsból addigra jutok el oda, hogy nem akarok megfagyni az álmosságtól. Odáig akármilyen idő van, én majd összeesek a fázástól. Nagyon fura. Gyerekkoromban hasmenésem meg hányingerem is volt a korán keléskor. 7 óra előtt egyszerűen képtelen a szervezetem az ébredésre. És teljesen mindegy, hogy hajnal 1-kor, vagy este 10-kor fekszem le. A reggel számít. -
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #46535 üzenetére
Kaparós sorsjegy! Aki 3 azonos jelet talál a mezőben az kedvezményesen előfizethet a ríderszdájdzsesszre!
Amúgy tényleg érdekes az a lekaparható kis téglalap, sajna nem tudom mire jó, hogy ott van!
Főleg ha tbs mondatát is figyelembe veszem: Enyémről már lekopott - és most látszik, hogy nem takart semmit. -
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #46526 üzenetére
A visszaeső gyakori, kb a fogvatartottak fele a többszörösen visszaeső viszont a fogvatartottaknak csak tizede.
Értem, hogy azt szeretnéd, ha a bűnözőket úgy megbüntetnék, hogy többé eszükbe sem jusson ilyesmit elkövetni.
Én csak azt mondom, hogy önállóan a büntetés, vagy annak súlyosbítása nem feltétlen csökkenti a bűnelkövetés gyakoriságát.Sajnos sem kriminológus, sem szociológus nem vagyok, így nem tudom mitől függ egy adott társadalomban a bűnelkövetés gyakorisága.
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #46519 üzenetére
A büntetések jelenleg 1) Nem jelentenek elviselhetetlen büntetést; 2) Nincs visszatartó erejük; 3) Nincs társadalmi és szociális nevelő hatásuk.
1, Talán nem is cél az elviselhetetlen büntetés. Egy be nem fizetett parkolási csekk miatt nem szívesen vezekelnék mondjuk megvakíttatással.
2, A várható büntetés súlyosságának alig van köze az adott bűncselekmény elkövetésének gyakoriságára. pl némely országban a házasságtörést halállal büntetik, a házasságtörő nőt nyilvánosan halálra korbácsolják, vagy megkövezik. Ennek ellenére évről évre van aki elköveti ezt a bűnt. Vagy pl az USA több tagállamában van halálbüntetés, aminél súlyosabb bünti ugyebár kevés létezik. Ennek ellenére nem üresek ezen államok börtöneinek halálsorai.
3, A büntetésnek, vagy a büntetés végrehajtásnak ez nagyon fontos szerepe lenne, sajnos jelenleg ezt a funkcióját alig képes ellátni!
-
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #46519 üzenetére
"...Bizonyos szabályok nem olyan bonyolultak ám, hogy ne lehessen gyerekkorban megtanulni őket..."
De bizony vannak olyan nem feltétlenül látványosan sérült entitások, akik erre valóban képtelenek... Jellemzően NEM bűnelkövetők. Ha még egy kicsit gondolkodsz ebben az irányban, akkor 2 pillanat alatt eljutsz az eugenikáig... S tovább.
Innentől ha akarod, megértheted hogy miért sajnálom igazán, hogy USA beleköpött a német vezetés tevékenységébe anno...
szerk., Vénnek:
NAGYON jól mondod.
-
Bubu79
addikt
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #46487 üzenetére
45 mp-es videó. Egy épület biztonsági kamerája a lift ajtajára van irányítva. A képen ázsiai írásjelek vannak, japán, koreai, kínai vagy egyéb. A lift megérkezik, emberek szállnak ki és be, egy nő megnyomja a lift gombját, mire elkezd bezáródni az ajtó. 00:21-nél látszik, hogy egy elektromos triciklivel érkező férfi pont akkor ér a lifthez, mikor bezárul az ajtó. Mondhatni az orra előtt csukódik be a lift. A férfi full gázzal nekihajt az ajtónak, miközben az ajtó üvegbetétén keresztül látszik, hogy a lift lemegy az alsó szintre. Főhősünk hátratolat majd nekihajt az ajtónak, ami beszakad, miáltal a villanytriciklis férfi alázuhan a liftaknába szőröstől-bőröstől, hátán a triciklivel.
-
Воланд
titán
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #46353 üzenetére
Hú, ennyire hétfő van, hogy enyém az első reggeli hsz?
Bameg, reggeli. Kár volt kimondani. Most éhes lettem...Mit nem adnék 4 tükörtojásért, sonkával, úgy, hogy a tojás sárgájának a közepe még egy egész picikét lágy és folyós. Friss ropogós héjú kenyérrel...
Ehh, nem vagyok normális... -
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #46025 üzenetére
A japó cégvezért vidd el, lesz miről mesélnie a haveroknak!
Pisztillus: ha ez egy exoterm reakció, akkor azzal fűteni lehet! Nagy 200 literes hordót félig rakni iszappal, rá egy kis sav és befűti a nappalit. A mérgező gázoktól, gőzöktől és a dolog kivitelezhetetlen voltától most tekintsünk el!
-
-
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL #45991 üzenetére
A Knorr-Bremse udvarán is áll minden létező márkájú kamionból egy darab. Utánfutóból is akad pár.
Aztán mindig dugdosni kellett a többit, amikor épp jött egyik vevő delegációja tárgyalni.
Mint tudjuk, a kamionokat nehezebb elrejteni, mint a személyautókat. Mindig megmosolyogtatott. -
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #45991 üzenetére
Aha, tehát ez a gond. A szexuális orientáltsága miatt haragszol rá. Értem én, már minden világos, tán még vissza is utasított egyszer-kétszer.
Legköltséghatékonyabb seggnyalás a bajoroknál egy egyhatos minibakancs. Csak éppen abban nem fognak kényelmesen elférni a nyalandó seggek. Legalábbis egyszerre nem, külön-külön már igen.
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #45967 üzenetére
Az Temesvár, hogy az Isten áldjon meg.
Bár minden bizonnyal tudod, csak vagánykodsz, hogy kikerested a román betűket, illetve egy betűt, amit a sör nevénél is nyugodtan használhattál volna.
Amúgy te a vezetőség mindenese vagy? Sofőrködsz, irodai teendőket látsz el, néha kivezérelnek autót takarítani télen et cetera. Sok minden van a munkaköri leírásodban.
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #45812 üzenetére
Ejj, nem vodkázni kell, hanem szép finom felvezetés, szinten tartás, majd nyugodt levezetés. Mindezt valami olyasmivel, amit a bél- és idegrendszer is hosszabb ideig bír. Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok.
Ma kora délután, azt hiszem, hogy próbára teszem magam a roncsbringával a városban, nézzük, milyen emelkedőket bírok kitekerni, mennyivel, hogyan, stb. Feszegessük a határokat.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged