- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
-
Móci
addikt
Ha meg ahhoz sincs kedvem, megdobálhatom könyvvel is! Sőt! ha beszól leugrok, s közben megdöntöm a polcot, hogy pont ráboruljon az egész!
Vicsorítani nem szoktam, de 4 gyereket már kiraktunk, mivel voltak annyira értelmesek, hogy a monitor alját, gép elejét megégették gyufával. -
bolondember
MODERÁTOR
rájz van, csak BP-n nem volt egy darabig. Nem tudom van-e mostanában. webrádió meg mindig is volt!
@kételkedem: helyi rádiók.. hát, tudja a fene. mivel a zenei kínálatuk ritkán vág össze az én ízlésemmel, ezért azokat nem is figyelem. az a dugó amelyik azt akarja, h benne ragadjak ÚGYSE megkerülhető!
-
VoDaFoNe
aktív tag
nem.
Esmein: végülis.. kalandparkban voltam amúltkor.. -
Psychonaut
veterán
Jól érzem, hogy oldalak óta 1, azaz egy macskás kép sincs a totyikban?
RojálFlöss: ezt nem is tudtam. A 150 grammosban ezek szerint több a műanyag...
SZERK: mai spam:
Üdvözlöm
Felejtse el örökre a szemüveg fogalmát !
Kímélje meg magát a kontaktlencse drága költségeitől, bonyodalmas használatától ! Nincs pénze lézeres szemműtétre? NEM IS KELLHad mutatkozzak be Dr. Alex Igor vagyok profi orosz szemész és látás javító ! Látogasson el weblapomra. És csodát teszünk a szemével !
http://szem2009.notlong.com
Tisztább jővőt.
Dr.Alex Igor -
tildy
nagyúr
-
zolynet
veterán
szegény románokat sajnálom, mert már oda is 'betörtek'
Te meg miért nem alszol?Hugo85: szegény kollegát szivatták meg csütörtökön ... végzett volna 17kor, erre a főnökházába kellett mennie, visszaért 19re, ment sznapi buliba, de még odafele felhívta a közvetlen főnökünk hogy holnap ő jön nyitni, f6ra, ő lesz az ügyeletes
éptíteni szép is jó is , de itt azt messzire elkerülik -
zolynet
veterán
lehet lesz belőle logout, mert ez ám egy híres cég (nem külföldi ennyit elárulok) ... az a baj h nem akarom nagyon lehúzni, de nem tudok jót mondani róla és nehéz lesz így ezt egy szép szerkezetbe foglalni ... lehet az lesz a logout címe h 'szarlapátolás', csak sajnos nem vicces
-
Hugo85
aktív tag
Szerintem nézz át a fülhallgatós topikba előtte. CX300 nem feltétlen a legjobb választás telefonhoz, mivel nagyon érzékeny és így felerősíti a telefonoknál sokszor elég jelentős alapzajt. Milyen telóhoz vennéd amúgy?
A #143-ban az "Amúgy az "almás homár fehér" nálam is kizáró ok.."-ba természetesen nem kell az is szócska.
Teljesen más:
Tök "gáz", 17 év után végre elkezdünk viszonylag jól kijönni az öcsémmel, használ neki, hogy nő fölfele. Igaz most egészen új konfliktusok jelentek meg, mint mikor kicsi volt még (meg van az az apró probléma, hogy mióta gyúr nem tudnék lenyomni neki egy sallert, mert utána kiütne)
-
bnss
veterán
Ez jogos, nem is gondoltam erre - valószínűleg azért, mert relatíve nagy letöltési sávszélességem van itthon, pedig az átlag felhasználók ennek töredékével rendelkeznek.
ngabor: naná, hogy teccikérteni.
Kereskedelmi csatornákat kerülöm, Discoveryt szoktam nézni, ha épp olyan műsor van, ami érdekel. Sajnos már ott is burjánzik már a sok reklám.
BR4D: ugyan, nincs mit. Ezt még nem mondták nekem egymás után háromszor különböző nyelven...
Szerencsére nem fejezték be, bár egy élő fellépés sokkal komolyabb, itt azért keretek között csattannak a poénok.
-
bnss
veterán
Szvsz fel fog kerülni ide, ott bárki, bármikor megnézheti.
tope: elég kellemetlen helyzet, ha jól látom a kartellt leszakította az a pár rönk, és meg is gyulladt az olaj. Nálunk a pályán nincs poroltó, ami pedig a versenyautóban van, nem sokra elegendő. (Nem is beszélve a helyi erdészet "alkotásáról", amikor a belső ívekre - a padka védelme érdekében - óriási farönköket raktak ki...)
ngabor: részemről biztosan nincs igény ilyen valóságshow-ra, vagy minek nevezik. Az viszont tényleg sajnálatos, hogy ezekre a műsorokra van igény...
-
bnss
veterán
Már akinek későn. Én nem terveztem a mai napra alvást, muszáj még készülnöm. Ez van, már kezdem visszaszoktatni magam a vizsgaidőszakhoz, amikor egy-egy húzósabb vizsga előtti készülés alkalmával egy nap 24 órából és az éjszakából áll.
Ez a Benkő-féle műsor a no comment kategória részemről.
szerk.: [link] - ezért nem szeretem a farakásokat (videó legvége).
Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest