- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Az elején és a végén nagyon pörög, néha ellaposodik.
Imádom a webforditas.hu-t:
This time we bring you S****,
Its a dark movie , dont expect tons from this.Changed the Gamma , and saturation alittle and
of course added our own AudioEz az idő, amit hozunk neked, S****
Az ezé egy sötét film , nem számít tonnákra ettől.megváltoztatta a Gammát , és telítettség alittle és
tette hozzá természetesen a saját AudiónkPazar
-
Bubu79
addikt
Wickmann bizti - épp az előbb írtam. Mindegyikben van még most is.
Pedig Acorp, JNC, Vargánya nem jó ómenek - ugyanaz az ipari hulladék bél van bennük, aminek a legyártásánál a mérnökök csak egy dolgot szúrtak el - hogy a gyártósor végére a csomagolót telepítették a zúzó helyett
-
Pisztillus
senior tag
Fogyaszd el az egészségemre!
A mostani melós gépem is ilyen procihűtő feletti tápos házban van - már nem sokáig. Ez is egy szép hibrid: Asus P5PE-VM alaplap (865-ös chipset), C2D 4300 CPU, 2GB DDR400 RAM, ATi Radeon 9600 AGP VGA, Samu 250GB SATA HDD, LG SATA DVD-író. A win7 RC szépen szalad rajta - most várom a magyar verzió megjelenését, mert erre a gépre mindenképp megveszem.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
pohár
félisten
Hát nem, de jóféle régi 1500-ös Lada volt, épp hogy egy hangyapöcsnyit horpadt be a cucc, később nem is látszott rajta, szerintem kézzel kinyomta belülről a horpadást
Jaj, az is poén volt, hogy egyszer elmentem egy közeli boltba valami üdítőért, jövök visszafele, egy kocsibejárón szokott szinte mindenki felmenni az útra meg lejönni az útról, jobbra néz, clear! balra néz, clear! igaz hogy pont ott állt egy kocsi a bejáró szélénél a kövesúton, óó mondom tuti nem jön senki
Háh, nem a faszt
Jött egy biciklis, azt úgy telibe kaptam az első kerékkel, hogy a papucsom az út másik felén kötött ki, a ő meg azon csodálkozott hogy hogy nem tört el a lábam ekkora csattanástólKésőbb anyám munkahelyet váltott (Posta --> Takarékszövetkezet), és mint kiderült, a Takszövben a nő a takarítónő
Mondjuk eddig próbáltam úgy menni anyámhoz hogy ne legyen ott a takker, azért mégis égő dolog
Mondjuk ez volt már vagy 3-4 éve -
Pisztillus
senior tag
Valahogy úgy...
Psychonaut: Szerintem Philoxenia volt az, mer ő nyitotta ezt és tette rendbe az első hozzászólást. Ha mégsem, akkor majd kijavítanak.
De reggel már látható volt, hogy topicot váltunk.
Pohár: Mivel Esmein írta az ON 2 vége felé, hogy kilépett a munkahelyéről, éppen előfordulhat ez az eset is...
-
-
Tim82
félisten
És ezek az "ismerősök" valahogy sose barátok. Bár azt hiszem az ilyen MLM-es csókáknak nincsenek is barátaik, csak kollégáik, olyan "ismerősök" akiket még nem próbáltak beszervezni, és emberek akiket fura módon nem tudnak elérni
A baráti körét sohasem árusítja ki az ember.
-
gamerkiller
senior tag
Ha én nyomom ki a telefont mert nem érek rá, akkor visszahívom amikor alkalmasnak találom a környezetet arra hogy legyen pár szabad percem egy beszélgetésre. Ő hívott, vette a fáradságot. Te kinyomtad, mert nem értél rá, nincs is ezzel semmi baj, de akkor hívd is vissza, legalábbis csörögj rá hogy tudasd vele most hívjon.
Algieba..: Robbants helyet vágyaidnak.. Én is ezt teszem, helyet robbantottam az ágyig vezető úton. Jó éjszakát mindenkinek!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged