Aktív témák
-
hejesírásó
senior tag
Szia Verus!
A hányós émelygős dolog lassan leáll
Utána jön az a rész, h megőrülnek a hormonaid és félpercenként sexet akarsz (tapasztalatból tudom) na amikor ez beindul kérd meg a párodat h álljon rendelkezésre egész nap + kérd meg, hogy ne legyen otthon édesség, hogy még véletlenül se tudd édességben levezetni a felfokozott "étvágyadat". Komolyan mondom, már várom mikor jön a következő gyerek és mikor lesz "megkattanva" a párom
Puszi!
-
Pisztillus
senior tag
Gyomorégésre Rennie Antacidum (de csak szigorúan az előírt adagban, napi 11 tablettánál nem lehet többet, ill. az alkalmazása alatt kerülni kell a tej és tejtermékek fogyasztását), puffadásra Espumisan. Az émelygés nehéz ügy, a Daedalon ellenjavalt (hiába írják nála az előny/kockázat mérlegelését - ez nálam az ellenjavallt kategória), a B6 vitaminból meg napi 2,5mg-nál több nem kellene. Így a Vitamin B6 tabletta és a Magne B6 adagolása is korlátozott: előbbiből 1, utóbbiból max. 2 vagy 3 vehető be, de ez csak alkalomszerűen adható, tartósan nem.
Ám az is lehet, hogy ha sikerül eliminálni a gyomorégést és a puffadást, akkor az émelygés is megszűnik. -
pohár
félisten
Pedig a B6 általában segít
Akkor jó ha jól vagytok, maradjon is így egészen olyan 70 évig még
Megy a suli, ma lekéstem a buszt, úgyhogy laza napom volt, egész nap itthon fetrengtemEz a bizonyos kellemetlen rész meddig fog tartani? Mondjuk az se lesz kellemesebb szerintem mikor majd jönnek az 5 perces tolófájások
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
Most mondjam azt, hogy anno 18 éves korunktól dolgozik a korosztályunk, most emelték 65-re a nyugdíjkorhatárt, miközben a várható élettartam 66 év....
A mostani fiatalok jó része még 22-23 éves korában is /közép/iskolába jár, valamilyen formában...Sokan meg azért járnak főiskolára, hogy ne kelljen dolgozniuk, /nem mindenki természetesen/
Nem panaszkodom persze, de a 45 év munkaviszony könnyen összejöhet így.... -
-
Pisztillus
senior tag
Szia, Verus!
Most már az lesz!
zoltanz, tope: Így van, a nem létező és mégis időnként kézzelfogható inkompatibilitások listája végtelen. (Azért nem létező, mert a gyártók szerint nem létezik.
)
Szerk.: Ismét hozzá kell szoknom az X40 angol billentyűzetéhez. Matrica persze minek...
-
I_Am
veterán
Chopperező Mikulásod van már, ami a Born To Be Ride-ot énekli és fekete bőrkabátban nyomul a motoron?
Nekem van, meg egy részeg szaxofonos is aki a hintaszékben nyomja a jazz-t.
(nem, nem Race-re gondolok, hanem csak másolatra.
)
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged