- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
-
-
Amoroso
aktív tag
Hmm Velence
Még nem találtam meg az építészetben a gyönyört, de ablakból horgászni muris lehet.
Gondolom a kátyu is kevesebb mint itthon, nahh meg persze a macskakövön nem döcög a csónak. FekvőrendőrItt nincs szótáram, amit gyorsan lerántottam meg nem megy.
Ahogy látom megoszlanak a vélemények, gondolom tájjellegű lehet.
1-ik link ezt állítja a másik meg azt, sztem feneket jelent. -
-
kételkedem
addikt
Szerintem egy VFTS is kerülne valahonnan!
NoLF-nak való szöveg:
"Az ellenőrzés során a bejelentésben szereplő ingatlanon, illetve a mellette lévő két lakatlan, elhanyagolt ingatlanon előtalálásra került összesen 1750 karton (350000 szál) Classic Red és Marlboro típusú adójegy nélküli cigaretta." -
fokukac
nagyúr
én egész héten shortoltam, nem panaszkodhatok, viszont az országom kilátásai nagyon nem tetszenek ilyen dilettáns vezetők / szóvívők mellett. és az a legdurvább, hogy ez valószínűleg szándékos, és közben romba dől az ország.
A 155 forintos árfolyamon felvett lakáshitelem 3,5 éve fizetem, és most 208 az árfolyam és még mindig ugyanannyival tartozom.
Most így belegondolva, 10-szer annyi a lakáshitelem elmúlt két napi árfolyamvesztesége, mint amit összeshortoltam a tőzsdén. -
Az előző kutyám evett valami patkányméregből, amit a kedves szomszéd rakott ki
. Szegényt úgy megviselte (elhúzódott, morgott mindenkire, nem evett, nem ivott), de végül 2 hétig csak tejet itattunk vele (erőszakkal), és rendbe jött (inkább lelkileg hathatott rá a méreg)
. Sajnos egy éve döglött meg, már 11 éves volt, egy nagyobb kutya szétszedte, úgy hogy 3 lába letört, és el kellett altatni
.
-
-
Verus
senior tag
Most nagyon szemét módon visszaposztolok tegnapra
Turit én is sajnáltam, hogy így visszaesett. Nyilatkozott már: "- Bükkszentlászlónál próbáltam egy kicsit óvatosan menni, hogy defektmentesen megússzuk ezt a részt. Így utólag lehet ezt elhibáztam. Ha gyorsabban haladok ezen a gyorson, akkor talán előrébb végezhettünk volna. Az éjszakai pályák egyébként a Super 2000-es autóknak kedveztek, ez meg is látszik az eredményen. Úgy éreztem, hogy elég gyorsak vagyunk, de kiderült, hogy annyira azért mégsem." Különösebb oka nem volt a visszaesésnek, legalábbis műszaki probléma nem igazán játszott ebben szerepet.
A belvárosi történetre visszatérve pedig kopottak voltak azok a slickek, de ott semmi sem segített volna, csak az, ha jobban meg lett volna szervezve. Szerencsére mindenki megúszta kisebb sérülésekkel. Itt tényleg a szervezés fejetlenségével volt a gond. Mi mondjuk egy ugyan ilyen kanyar után az egyenesbe álltunk és szó mi szó akár az út közepére is kiállhattam, mert senki nem szólt rám, nem mondta, hogy menjek onnan melegebb éghajlatra miegymás, ahogyan ezt már megszokhattuk más versenyeken. De még igazság szerint a nézők se szóltak egymásra, hogy "hülyegyerek menjé' onnét". Igazából jó dolog lett volna, mert azért egy belvárosi prológ csak az lehet, szép a belváros, szép autók, hatalmas hangulatú lehetett volna és akár rendszeresíthető is, mert az ilyen azért ritka, nem is tudom hol engedik be a versenyautókat a belvárosba körözgetni. Az ötlet hatalmas siker lehetett volna, de sajnos a szervezés miatt szerintem soha az életbe nem lesz több ilyen. Csak annyit mondok - Üveges.
-
venember83
nagyúr
Oké, de ha nem teljesen százas a gumi, akkor meg óvatosabban kellett volna menniük, akkor meg kisebb a lehetősége az ekkora hibának (mert ugye nem kicsit megkoccintották a falat, hanem elég kemény érintkezésbe léptek vele). No mindegy, szerencsére nem az én drágaságomat törték össze.
-
Verus
senior tag
Bizony bizony. Az autó nem nagyon sínylette meg a dolgot, de a kanyar külső ívén (mellesleg oszlop is volt ám ott, amibe előtte belekóstolt egy Lada, aminek intő jelnek kellett volna lenni) álló nézők igen, becsúszott, hát istenem, ott nem is szabadna állni.
A Sátai gyorsaságit mondod amit etapra vettek? Hát igen, nem volt korrekt. Meg az egész nem volt az, a verseny egy nyögve nyelős, szétszabdalt akármi volt. Azt se tudtam mikor lement az ORB1 hogy most akkor mi van? És jött a Historyc ami után még egy lemaradt ORB1 -es is lejött aztán a 000-ás felvezető a Rally2 előtt és az meg vissza, ezt se értettem mi az égnek jött vissza
Aztán lejött a Rally2 de aközt is nem kevés szünetek voltak.
Vénség: Majd alakul az Neked is,csak ne akard nagyon, nekem is mindig ezt mondják.
Video: Szemlélteti a birkulást
Baleset
Hopp leesett hogy Neked nem ez kell
Tetőn a WRC a miskolci salakonTim: Na azt látod elrontani se lehet, tuti a siker
-
Verus
senior tag
A Subarukra tavaly ősz óta itt is. Ne feledjük azt az ominózus balesetet a belvárosi prológ szerű rendezvényen, ahol mi nézők birkulhattunk egy hatalmasat.
A mostani meg hát szerencsétlenül jött ki. Dehát ez van. Viszont az Audi hatalmasat mentItt most egy Citroen ment TK-ra a Lyukó-Parsznya szakaszon, azt is nagyon benézte a srác, néztük a kanyart, nem volt olyan vészes, hogy akkorát essen. Na de ilyen ez a szakma
-
venember83
nagyúr
Én nem. A bicikli arra való, hogy biciklizzenek rajta. Nem hogy tolják. Mondjuk én járdán lényegében nem is közlekedek, kivéve amikor nagyon esik az eső és akkor minimál tempóban, inkább csak közúton megyek, az kevésbé veszélyes.
Különben meg éhes vagyok én is... NoLF, jóllaktál?
-
Tim82
félisten
Személy szerint attól kapok már elég régóta kiütést, amikor a felújítás alatt lévő Margithídon, ahol egyik oldalon van csak gyalogosjárda most, ki van írva böhöm nagy táblára mindkét oldalon, hogy a kerékpárosok legyenek szívesek leszállni és áttolni a bringát. Akár minden ötödik meg is fogadja, a többi meg arra gyúr, hogy minél több gyalogosra hozza ott a szívbajt. Legszívesebben statáriumot vezettetnék be ott - "nem szállsz le? azonnali fejlövés!"
-
venember83
nagyúr
Még jó, hogy visszaolvastam.
1. Nekem is, eddig csak két embertől hallottam, hogy fura, nem szép.
2. Continental Mountain King, Race King, de jó még az említett Maxxis Dy-no-mite vagy a Crossmark is. Ezeken kívül kedveltem nagyon a Z-Maxot is. A Continentalokkal csak az a gond, hogy az alacsonyabb tömegért cserébe vékonyabb a futófelület, könnyebben kapsz defektet, csak ezért nem ajánlom elsősorban. -
Pisztillus
senior tag
Gratulálok!
Meg fogsz lepődni, de magyarul! (Pár kattintás a megfelelő helyen, és az ubi már húzta is le a magyar nyelvi kiegészítéseket.)
Tim: Amikor a wifi utoljára szórakozott, akkor egy live kubuntu-t engedtem rá (KDE ablakkezelővel) - az egész gyorsan futott. De maradt rajta az XP, mert egy wifi driver frissítés helyretette.
Anno, még nem SSD-s korában a hackintosh (10.5.2) is egész szépen elballagott rajta, lehet, kipróbálom, mit szól az SSD-hez...(Amúgy 1,4-es proci és 1,5 GB RAM van benne, egy 64GB-s SSD társaságában.)
-
rarri
senior tag
-
pohár
félisten
Ebben mi a nem sportos? Főleg egy AC Schnitzer változatban
Ha üzletember lennék akkor A4/A6/A8 vagy S500/S600 vagy 740/750
Na de az Impreza is szépDebrecenbe van egy hülyegyerek, folyton húzza a városban az Imprezáját
Na meg minap láttam egy piros és egy citromsárga Corvette-et isHmm... Most látom hogy a 635D-nek csak 3 literes a motorja
Na de a 335 lovacska odab@sz
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest